לולי עצובה

לולי80

New member
לולי עצובה

אני גרה עכשיו (מהחופש הגדול) עם חבר שלי בבית הוריו (פשוט אצלו יש אמא שמפנקת, ויש פחות דאגות...) אתן יודעות שאבא שלי לא שאל אותי ולו פעם אחת אם אני מסתדרת, אם אני צריכה כסף... מה עם הלימודים.... כשהוא מדבר איתי, התשובות שלי המצחיקות, מצחיקות אותו ואז הוא אומר "אני שמח שיש לך כזה חוש הומור".... לא פעם, לא פעמיים ולא מיליון פעם אמרתי לו: אבא אומנם אני בת24 אבל אני צריכה שידאגו לי שישאלו אותי.... אפילו מתנת יומולדת הוא לא קנה לי , והמתנה זה לא העניין.... תשומת הלב... לעומת זאת אחותי הקטנה (בת 14) כל יום זה יום הולדת.... כל הזמן קונה לה ומפנק אותה, בשבת היינו יחד הוא אחי ואני למשך כ-4 שעות יחד... אפילו לא שאלה אחת על הלימודים.... אני לא יכולה לדבר איתו כי אז אני מרגישה אשמה על זה שהוא מרגיש אשמה.... אוף............................ מלבד חבר שלי... וחברות ללימודים, אין לי למי לספר מה עובר עלי בלימודים... אני באה לשם (לשנקר) ללא תמיכה בכלל משפחתי פשוט לא מעורבת, וניסיתי בחיי שניסיתי אני מספרת מיוזמתי דברים וזה פשוט נשאר תלוי באוויר........ וזה מוריד את המוטיבציה שאין עם מי להתייעץ ולדבר....כולן באות עם תמיכה.... הייתה לא מזמן תערוכה בגני התערוכה, הורים של בנות נלחמו , התחננו מבנותיהן (חברותי ללימודים) שיתנו להם לבוא לראות... אבא שלי אפילו לא שאל אם אני מציגה בתערוכה , על מה התערוכה... פשוט כלום(ושוב בחיי שניסיתי)... יש כבר איזושהיא תגובה למודעה שלי ??? אני צריכה אמא בבהילות... אני אקח כל דבר כרגע.......

לולי80

New member
רק היום

הוא גילה שאני בחופשת סמסטר.... והוא בטוח שזו באמת חופשה....

Ofra m

New member
אולי לא תקבלי את זה אבל...

אבא זה לא אימא בחיים,אין מה לעשות זה כמו שגבר לעולם לא מרגיש מה שאשה מרגישה הם בנויים אחרת ועוד דבר אני חושבת לתת לך טיפ בחיים, אנשים לא מבינים פנטומימה,הם מבינים שמדברים ומסבירים להם אז תדברי עם אבא שלך תשתפי אותו אני לא מבטיחה לך שזה יעזור ב100 אחוזים אבל משהו יחלחל חוץ מזה שזה לא קשור שאת בת 24 אני בת 38 ומרגישה שאני זקוקה לפינוק של אמא שלי אין גיל לזה ולעולם לא מתרגלים לרעיון הסופי שזהו אין יותר אז אנחני מחפשות את זה באנשים אחרים ואני חושבת שאם לא מצאת אצל אבא תמיד תמצאי מישהו שירצה לפנק אותך, אךגם לא נשלה אותך כמו אמא אין ואיו לצערנו איך להחזיר אותה,שלך עופרה.

לולי80

New member
עופרה

זה בדיוק העניין, דיברתי, הסברתי צעקתי (חלש) הוא מ.ס.ר.ב!!! להבין.... ואני ממש לא מבקשת פינוקים של אמא או פינוקים בכלל... יחס מינמלי התעניינות מינמלית. את יודעת רק שישאל כשאנ אומרת לו שהייתה לי הגשה היום ושיש לי עוד שתיים השבוע : "במה ההגשות"?. זה הכל!!!

Ofra m

New member
אולי

אולי הוא לא מבין מה לשאול,כי אם אני לא מבינה בנושא מסויים אני גם לא אדע מה לשאול,אבל אני חושבת שיש לו את העינינים שלו ובטוח שגם הוא טרוד האם את שואלת אותו אם הכל בססדר אצלו אולי גם הוא מלא מטענים אנחנו לא יודעות ולכן אני מציעה לך תסלחי לו את לא יכולה לדעת מה קורה עד הסוף, ועוד דבר אני חושבת שאת קצת הטעית את הסביבה וגם את אביך בקטע של ההומור כולם חושבים זאת מברזל,עבר לה והיא מתמודדת יפה,יכול להיות שאת מתמודדת יפה אבל אצלי נאמר אני הליצנית בעבודה מריצה קטעים אבל תדעי לך לבד לבד אני הליצן העצוב אני בוכה הרבה,והקטע של ההומור זו מסיכה ענקית שכל בוקר אני שמה וזה חלק ממנגנון הגנה אבל זה לא אמיתי בקיצור אני מציעה לך שאל תחפשי מי לא בסדר ולמה קודם כל תאהבי את עצמך,תפנקי את עצמך תשאלי את עצמך בבוקר מה אני יכולה לעשות לך שיהיה לך טוב ממש כאילו את מדברת למישהי אחרת אבל תדברי לעצמך לנשמה שלך כי כמו שאמא שלי תמיד אמרה אם אין אני לי מי לי אנחנו אחראיות על איך שאנחנו מרגישות תאמיני לי למרות שגם לי יש ימים של בעסה אני יודעת שזה יעבור וזה מותר אבל לא מרשה לעצמי לשקוע והדגש הוא לא מרשה שימי לב,אני אחראית גם לרגשות וזה מניסיון

לולי80

New member
ליצן עצוב ללא ספק...

אני מודעת לזה... מנסה לעבוד על עצמי...לדאוג לעצמי אנשים שרואים אותי ורואים קצת מעבר לחיוך ולצחוקים אומרים שיש לי עיינים עצובות...

Ofra m

New member
אולי

אולי הוא לא מבין מה לשאול,כי אם אני לא מבינה בנושא מסויים אני גם לא אדע מה לשאול,אבל אני חושבת שיש לו את העינינים שלו ובטוח שגם הוא טרוד האם את שואלת אותו אם הכל בססדר אצלו אולי גם הוא מלא מטענים אנחנו לא יודעות ולכן אני מציעה לך תסלחי לו את לא יכולה לדעת מה קורה עד הסוף, ועוד דבר אני חושבת שאת קצת הטעית את הסביבה וגם את אביך בקטע של ההומור כולם חושבים זאת מברזל,עבר לה והיא מתמודדת יפה,יכול להיות שאת מתמודדת יפה אבל אצלי נאמר אני הליצנית בעבודה מריצה קטעים אבל תדעי לך לבד לבד אני הליצן העצוב אני בוכה הרבה,והקטע של ההומור זו מסיכה ענקית שכל בוקר אני שמה וזה חלק ממנגנון הגנה אבל זה לא אמיתי בקיצור אני מציעה לך שאל תחפשי מי לא בסדר ולמה קודם כל תאהבי את עצמך,תפנקי את עצמך תשאלי את עצמך בבוקר מה אני יכולה לעשות לך שיהיה לך טוב ממש כאילו את מדברת למישהי אחרת אבל תדברי לעצמך לנשמה שלך כי כמו שאמא שלי תמיד אמרה אם אין אני לי מי לי אנחנו אחראיות על איך שאנחנו מרגישות
תאמיני לי למרות שגם לי יש ימים של בעסה אני יודעת שזה יעבור וזה מותר אבל לא מרשה לעצמי לשקוע והדגש הוא לא מרשה שימי לב,אני אחראית גם לרגשות וזה מניסיון

דאגות

ההורים שלי עברו תאונת דרכים בצפון, אני גרתי בדרום נאלצתי לעשות את כל הנסיעה של כמה שעות כאשר אני יודעת שהיתה תאונה , תחושת הבטן אומרת שהיה אסון נוראי מישהו מת, כל הדרך התפללתי לאלוהים שאם מישהו מת שזה יהיה אבא ולא אמא, אך כאשר הגעתי לפוריה התבדתי כי אמא שלי מתה אבא נפצע קשה מאוד, כאשר הוא הגיע הביתה מעולם לא דאג לאחיות שלי הצעירות שמאוד סבלו מזה כי אמא היתה מאוד אכפתית ומגוננת, לכן היה להן קשה מאוד בחיים גם בבית הספר לא התעינו במיוחד, טוב הסיפור גורם לי לבכות . קשה לי מאוד, כי השאלות שלכן מעלות זכרונות שמקשות עלי. אוהבת את כולכן.

Ofra m

New member
אושה

ברוכה הבאה לפורום שלנו
כאב לי לשמוע את סיפורך אבל תדעי שאנחנו כאן בשבילך עופרה

נ ע ם ב ת

New member
הי אושה

רק עכשיו אני רואה אותך כאן - איכשהו התפספסת לי... אז נעים מאד, אני נעם.

תודה

ללולי אבדתי את אמא לפני 28 שנים אבל נראה לי שזה צרוב עמוק בתודעה שלי ובנשמה שלי, אני אשה מאוד חזקה, השגתי הכל בחיים בעשר אצבעותי, דירה ילדים פרנסה רכב פינוקים, אני מאוד גאה בעצמי, ומעריכה את עצמי מאוד, שהצלחתי להציל את עצמי, תודה על התמיכה אושה

libi4

New member
לולי יקרה

כל כך מבינה אותך אבל תני לי לספר לך משהו... גם שאימי הייתה בחיים אבא מעולם לא ידע באיזה כיתה אנחנו ממש,רק בריזה בית ספר,הוא אפעם לא שאל את השאלות הנכונות למרות שהוא מלא בקושיות מפה עד להודעה חדשה...כשהגעתי לאוניברסיטה במשל 3 שנים של התואר הוא לא זכר מה אני לומדת,כמה שנים צריך ללמוד,מתי יש בחינות,למה יש בחינות,מתי מתחיל/נגמר הסמסטר בקיצר כלום!!!!!!!!! ובאיזשהו מקום הוא לא היה נחוץ לי בכלל למרות שהייתי מצפה שהוא ישאל ויתעניין אבל הוא...בכלל לא הבין למה לא הלכתי ללמוד מקצוע ואני סתם מבזבזת את הזמן בתואר ראשון במדעי הרוח...אז.... המסקנה המתבקשת היא שאני מבינה אותך ות צריכה שיתעניינו בך אבל הוא פשוט לא בנוי לזה....תפנימי.....ראש בלטה בקטע הזה....סליחה על הבוטות... ובמקומו...אולי תספרי לנו מה קורה איתך....ואולי נוכל גם ללות אותך לאן שרק תרצי... מאחלת לך כל הטוב שבעולם.... גם אני מאוד עצובה היום....

libi4

New member
זה רק הולך ונעשה קשה יותר בלי אמא

אופפפפפף כל כך לא אנושי לחיות ככה,החוסר,הריקנות והגעגוע.... השכרונות הקשים מהתקופה האחרונה.... אני כל כך עצובה.....

לולי, אבא זה לא אמא

אני משוכנעת שבדרכו שלו הוא אוהב אותך רק שהוא לא יודע איך לבטא זאת. הביטי, אני יודעת שזה לא הרבה אבל אני מוכנה להיות פה בשבילך אם את צריכה עצה, עידוד או סתם מילה טובה.

למעלה