עזרו לי קראו את ההודעה ששלחתי לפני.......
M merav0611 New member 5/12/09 #1 לוליינית שבת שלום,,,, מישהו יודע מה שמה של הבחורה מרוקדים עם כוכבים שהוציאה דיסק?? היא שרה שיר בערבית בתוכנית הבוקר עם אברי גלעד......יום חמישי?
לוליינית שבת שלום,,,, מישהו יודע מה שמה של הבחורה מרוקדים עם כוכבים שהוציאה דיסק?? היא שרה שיר בערבית בתוכנית הבוקר עם אברי גלעד......יום חמישי?
M merav0611 New member 5/12/09 #4 מירה עווד תודה על התשובה. אני מתכוונת למירה עווד, אך איני מוצאת את השיר שלה בערבית שיר שקט ויפה ראיתי אותה ביום חמישי אצל אברי גלעד התכנית הבוקר.
מירה עווד תודה על התשובה. אני מתכוונת למירה עווד, אך איני מוצאת את השיר שלה בערבית שיר שקט ויפה ראיתי אותה ביום חמישי אצל אברי גלעד התכנית הבוקר.
ר רעות שטיינברג New member 5/12/09 #5 ../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif למען האמת אני לא מכירה שירים שלה חוץ משניים "צא אל המסע" שהיא שרה בפסטיגל 2003 ואייל שחר כתב אותו והשיר שלה ואחינועם ניני באירוויזיון,סורי שאני לא יכולה לעזור.
../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif למען האמת אני לא מכירה שירים שלה חוץ משניים "צא אל המסע" שהיא שרה בפסטיגל 2003 ואייל שחר כתב אותו והשיר שלה ואחינועם ניני באירוויזיון,סורי שאני לא יכולה לעזור.