לולו חזרתי רגוע...

לגבי השיר שבקליף...

נכון שזה קליף מהמם? וגם השיר!!! קוראים לו: Daydream believer וזה כתוב בסוף הקליף אם לא שמת לב...הורדתי את השיר הזה...אבל זה לא כמו בקליף! בקליף, עשו מזה remix וזה לא השיר המקורי...אני הורדתי את המקורי וזה חמוד והכל...לא מצאתי את הרמיקס. אז אם תמצאי את הרמיקס, תגידי לי איפה, אוקיי?

סילביא

New member
אגיד....אגיד וגם אומר

אני עכשיו מחפשת .. בדקתי בcnn ואין !!! אני וצה את הראיון הזה עכשיו! אוףףףףף....

סילביא

New member
שוב ´קושיה

של מי השיר? יש איזה 10000 וכל אחד מלהקה שונה והיום זה ממש לא יום מוצלח להורדות! מיום שני שאני מנסה להוריד פרק מקאזה...הכל טוב ויפה...חסרים "רק" 800 kb שזה אומר כ20 דקות .... ובום! זה התנתק ולא מצליח להתחבר שוב למשתמש ממנו הורדתי. העולם לא פייר.....פשוט לא פייר

לא נורא...

בסוף תמצאי אותו באיזהשהו חור. יש איזה אתר שמשם הורדתי את ריקוד הפראם...ויש שם כל מיני סרטונים מעל מיני ראיונות...אז אולי תמצאי את זה שם: http://squirrelsnest.com/qaf/indexmain.mv?view+35 בצד יש כזה חלון קטן...אז תבדקי שם בכל מיני אפשרויות. תנסי לבדוק בווידאו או במולטימדיה או משהו. בווידאו יש קטע של 2 דקות ו47 שניות מהראיון שבcnn...תורידי אותו, ואולי יש שם עוד קטעים...לא יודעת, פשוט תבדקי!

סילביא

New member
מכירה את האתר...

הורדתי כבר מלא משם ...הראיון שיש שם הוא בעיקר עם היצרים וזה לא אותו ראיון... אבל תודה על הניסיון..

סילביא

New member
כן

ואפילו את הגרסה של התכנית... אבל מה?!?!?! ה#$^&%^&^$$ לא מוכן לרדת , זה כל הזמן עושה לי remotely qeued אם אני הצליח להוריד וזו תהיה באמת הגרסה הטובה אני אשלח לך באי סי קיו או משהו

מה?! איך?!

איך מצאת את הגרסה של הקליפ?! אין צדק בעולם! אני הורדתי איזה 6 מהשירים האלה עם כל מיני להקות שונות ושום דבר לא היה כמו בקליפ! תגידי לי את השם של הלהקה ואני ינסה למצוא את זה! פלייייז!

סילביא

New member
הקליפ

ששמו pride video הוא מיקס ממש יפה של כל מיני סצנות השיר נקרא daydream beliver והלהקה היא באמת: local hero

זה קליפ...

ממש יפה עם שיר משגע...מראים שם את כולם! קיצור...ש-ו-ו-ה!!! את רוצה אני אשלח לך באייסיקיו או משהו כי זה קליפ חובה!!!

לי לא אכפת, רק ש...

אני שחכתי, וכרגע בדקתי כמה הוא לוקח...את יושבת? 67 וחצי מגה בייט! וזה יקח שנה עד שזה ישלח לך! לי לא איכפת, כי גם אפשר להפסיק להוריד ואז ביום אחר להמשיך...אבל השאלה היא...האם לך לא איכפת?

למעלה