לולו חזרתי רגוע...

ayaliar

Well-known member
אוי

אז עזבי. אני אוריד אותו מאיפשהו כשיהיה לי כח תודה בכל אופן

את יכולה...

להוריד אותו מ...את יודעת מאיפה. ולא אמרתי כלום...אז שרימפי, אל תטנפל עליי!

ayaliar

Well-known member
יש לי תוכנה אחרת

אבל זה תוקע לי את המחשב אז אני אנסה בערב

סילביא

New member
זהו! הגיע השיר

לא הקליפ, השיר . אז אם את לא הספקת עדיין להוריד אותו מהמקום האסור ההוא (אופס הזכרתי אותו קודם) אני יכולה לשלוח לך

זה מעצבן אותי!!!

זה כל 2 קילו בייט רושם לי את מה שזה רשם לך! אני יראה אם אני יצליח להוריד את זה...אם לא אז מחר אני יבקש ממך שתשלחי לי, אוקיי?

סילביא

New member
התוכנה..

ק-א-ז-.......מתשיכי לבד.. שלא יצעקו עלי אחר כך.. ירד יופי עכשיו אני שומעת.. אם לא תצליחי עד מחר בערב תבקשי ואני אשלח

יייייייייייייש!!!

רק עכשיו זה ירד לי אחרי שהייתי צריכה כל חצי שנייה לשלוח אותו להורדה...כי הוא פשוט לא רצה!!! אז עכשיו זה הוריד לי וברגע זה אני מקשיבה לזה! איזה שיר יפה!!!

יייייייש!

כרגע חיפשתי שוב ... והפעם אני חושבת שמצאתי כי רשום של בסוגריים שזה מיקס! אני מחזיקה אצבעות שזה זה! ומקסימום אם זה לא יוריד לך אז אני ישלח לך אחרי שזה יוריד לי...אם זה יוריד לי! בהתחלה אני חשבתי שאין את הגירסה של הקליפ וויתרתי על החיפושים...ועכשיו כשאת אמרת לי שמצאת את הגירסה...הייתי חייבת לחפש ומצאתי!!!

סילביא

New member
אוףףף

שוב נתקע הקאזה .. אני לא יודעת למה התחברנו לאי די אס אל בכלל. למי שזה יורד קודם תשלח לשניה את השיר, מתאים? מצאת זה ההוא שכתוב בסוגריים QAF

ayaliar

Well-known member
תגידו

אסור להזכיר פה אף שם של תוכנה? מה הקטע? כי מצאתי את השיר באיזושהי תוכנה מעולה והייתי רוצה לעזור אבל לא רוצה שיכעסו

כבר לא משנה...

כי גם אני וגם היא כבר מצאנו והורדנו...אבל תודה בכל מקרה :) התוכנה שאסור להזכיר פה זה את: kazaa-קאזה כי זה מפר את הזכויות של היוצרים ובלה בלה בלה...משהו כזה.

למעלה