תודהההההההההה
W west side New member 16/8/02 #1 לולו חזרתי רגוע... אכלתי מלא כדורים נכון אתם שמחה.....? איפה אלו שהתעצבנו עלינו?...אני לא רואה אותם בכלל
לולו חזרתי רגוע... אכלתי מלא כדורים נכון אתם שמחה.....? איפה אלו שהתעצבנו עלינו?...אני לא רואה אותם בכלל
W west side New member 16/8/02 #3 בטחחחח שרגוע! אבל אני מתגעגע לאלו מאתמול רק עם אני יראה יחד איתך אחרת לא שווההה
ל לולו15 New member 16/8/02 #4 יש! ואז תתמכר כמו כולנו אני מזמינה אותך אלי לראות הכי גאים שיש אתה בא?
ל לולו15 New member 16/8/02 #6 טוב נקרא להם ונכון שאתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? אבל אתמול זה היה יותר עם ...עננים ונכון שהיית מתקשר אלי גם אם לא היה את המצבע של ברק? מה לא? אגב אני כבר יודעת מה יהיה מחר ואני מחכה כבר לפרק הזההה
טוב נקרא להם ונכון שאתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? אבל אתמול זה היה יותר עם ...עננים ונכון שהיית מתקשר אלי גם אם לא היה את המצבע של ברק? מה לא? אגב אני כבר יודעת מה יהיה מחר ואני מחכה כבר לפרק הזההה
ח חולה על QAF New member 16/8/02 #10 שלום גם לך... אז אל תדאג...אתה והידידה שלך לא הברחתם אותנו! צריך הרבה יותר ממה שאתם עשיתם בשביל לגרום לנו לרצות לצאת מהפורום!
שלום גם לך... אז אל תדאג...אתה והידידה שלך לא הברחתם אותנו! צריך הרבה יותר ממה שאתם עשיתם בשביל לגרום לנו לרצות לצאת מהפורום!
W west side New member 16/8/02 #11 בנינו..ככה שרק אני ואת שומעים.. נכון את אוהבת אותי? אל תדאגי אף אחד לא שומע..
ח חולה על QAF New member 16/8/02 #20 אל תיקח אישית... פשוט רציתי להרגיע את הידידה שלך שברור שהיא מאוהבת בך קשות