לולה7 בשם חדש..
.

• פותח הנושא mai7
  • פורסם בתאריך

mai7

New member
לולה7 בשם חדש..../images/Emo22.gif.

חזרתי...
האמת היא שאילולא המחשב המאוד מעליבן שלי שהחליט לשבוק לו חיים סתם ככה, המאמר המתורגם היה אצלכם ואני הייתי על קו "הפורום" "והחיים הממשיכים".. רציתי נורא, ביקשתי ממנו יפה, אפילו הבטחתי לא להעמיס עליו, כלום, המחשב שלי סיים את מערכת היחסים שלנו בלי הסברים. אז החלפתי את המנייק....
"סיירתי" ככה קצת רק בכדי להבין מה היה ומה הפסדתי. אז שתדעו שכולי אושר בעבור הזוגות שחתמו, אלא שחגגו יום הולדת, אלו שילדו בשעה טובה ומוצלחת, ולכל השאר שפיספסתי, סליחה. אצלי הכל מתקדם כמו שעון שווצרי שמישהו כיוון (ולא, זו לא אני..) התהליך ממש בפתח, מרחק נגיעה מאיתנו, אנו עוד "שנייה" חותימים חוזה בוועדה , והזוג שלי (שהוא פשוט מדהים) נשאר קרוב קרוב אלי.. התחלנו כבר מעקב אצל הרופא המטפל, אפילו תוכנית בדרך.. עכשיו נותר רק לומר יאללה בהצלחה ושאלוהים יהיה איתנו. אתם מכירים את התחושה שבה איכשהו אתם מסתכלים מהצד על כל מה שקורה אצלכם בחיים? אז זהו שהשבוע זה קרה לי.ריחפתי לי לשבריר שנייה החוצה, והסתכלתי על מ' הביולוגית ובעלה ק' והבנתי, זו לא אני האמיצה, זה הם. אתם הזוגות... לעמוד מנגד ולראות את הכח שאתם זקוקים לו להגיע להחלטה כזו שבה אתם מבינים שזהו זה, זו הדרך. הרצון, העוצמה שממלאת אתכם באנרגיות לרוץ ולעשות את כל התיאומים, הניירת, השאלות והתשובות ועוד. הכמיהה לילד שבעצם מוציאה מכם את המיטב, אני מעריצה אתכם. ולנו הפונדקאיות נפל העונג והכבוד לעזור לכם להביא לעולם את הדבר שייחלתם לו, מישהו שיקרא לכם אבא , אמא.. שבת שלום, אוהבת, מליXXX

מלי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif כל כך מרגש!

דבר ראשון ברוכה השבה
כתבת מאוד מרגש, אני יושבת ובוכה מהתרגשות מהתיאור שלך
מאחלת לך ולזוג הצלחה מהירה ובריאה

מירבי*

New member
מלי יקרה שלי../images/Emo24.gif

את מדהימה, כתבת כל כך יפה ומרגש.... אין לי ספק ש-מ' ו-ק' המקסימים זכו, אני בטוחה שתהיו צוות מנצח ותעברו את התהליך בנינוחות ובהצלחה

פעם ראשונה שאני מרגישה

שבאמת מישהוא הבין אותנו. כל הכבוד לך מלאכית מקסימה. רק בריאות ואושר אמן מהלב. פשוט מילים חמות מלב רגיש ואוהב.

מצטופפת

מחמם את הלב לקרוא אותה.. ולדעת שיש הבנה כלפינו גם בצד השני... ובלי לשפוט ולהעביר ביקורת. כן ירבו .

fridman1

New member
את מדהימה

רגשת אותי מאוד בדבריך
זה ממש מחמם את הלב לקרוא את ההבנה והרגישות הרבה לשותפים שממול. המון בהצלחה :)

למעלה