לולדי

udontsay4

New member
לולדי

קודם כל שלום שמתי לב שאתה לומד רפואת שיניים , מה שאומר שאתה לומד גם פיזיקה , רציתי לדעת אם אתה , בתור אחד שלא למד פיזיקה בתיכון , חושב שניתן להתגבר על המפגש הראשוני עם פיזיקה , כאשר זה קורה רק באוניברסיטה.

ולדי

New member
בהחלט...

אין דבר שלא ניתן להתגבר עליו. השאלה באיזה מחיר... חוץ מזה, הפיזיקה שאני לומד היא ברמה תיכונית (לא יותר לדעתי). ככה שבסך-הכל המצב שנוצר הוא שנפגשתי עם אותו החומר שנתיים אחרי החברים שלי שכן למדו אותו בתיכון, ואני צריך להשלים אותו בשנה במקום שנתיים (מה שאומר יותר לחץ). אבל נכון לעכשיו זה נראה די אפשרי ונורמלי. אבל אם אתה הולך ללמוד משהו יותר ריאלי מרפו"ש, תשקול טוב טוב ללמוד קצת פיזיקה לפני האוניברסיטה. יש לי חבר בהנדסת חשמל, שלא למד פיזיקה בתיכון, והוא די סובל...

udontsay4

New member
עוד שאלה

קודם תודה על התשובה. שנית , רציתי לדעת , בקשר לחבר , האם הוא חושב שזה אפשרי , כלומר האם זה מתבטא בציונים נמוכים פחד?

dimitry

New member
למה אתה כל כך מפחד מפיסיקה?

זה הדבר האחרון שאתה צריך לפחד ממנו.אז מקסימום תאלץ להשקיע קצת, ממש לא נורא.

udontsay4

New member
תודה על ההרגעה אבל

מאיפה לך שזה הדבר האחרון שצריך לפחד ממנו ???? אמרו לי שהכי קשה לסיים את המקצוע הזה!!!!!

ולדי

New member
שוב - תלוי באיזה רמה מדובר...

מי שלמד פיזיקה בתיכון, די ברור שיוכל להתמודד גם עם פלפולים וסיבוכים ברמה האוניברסיטאית. מי שלא למד, המקסימום שיוכל לסבול, לדעתי, זה את הרמה התיכונית. אפילו שאם אתה טיפוס ריאלי, לא צפויות לך בעיות גדולות.

למעלה