לולאת השראה

bima10

New member
לולאת השראה

חברים שלום לכם קניתי דיבורית לפלאפון ואוזנייה לטלויזיה עם לולאת השראה, בחוברת ההדרכה נאמר שהלולאה מסוגלת למחוק את הפס המגנטי של כרטיס האשראי ואחרים. שאלתי היא למי שכבר משתמש בזה האם מכשיר שמסוגל למחוק פס מגנטי , יכול גם לפגוע בגוף האדם.לדעתי כן מה דעתכם? כי יש בזה גלים מגנטיים. תודה מראש לכל מי שענה.

רונה140

New member
משתמשת ותיקה באביזרי עזר

שלום, אני משתמשת כבר כמה שנים באביזרי עזר שונים שיש בהם גלים מגנטיים. קודם כל קרינה אלקטרו מגנטית קיימת מכל מכשירי החשמל, ובאוויר מסביבנו ככה שאין דרך לא להיחשף אליהם. אשר ללולאות השראה ואביזרי עזר נוספים ללקוי שמיעה - שאלתי בזמנו בפורום של קלינאיות תקשורת ביחס לסכנה של הקרינה בלולאות השראה ואמרו לי שהיא אפסית, הרבה הרבה פחות מהטלפון הנייד. בתור מישהי שמשתמשת גם בלולאה לנגן, גם במערכת אף.אם וגם בדיבורית בלוטות', מעולם לא נתקלתי בתופעה של מחיקת המידע על כרטיס האשראי בגלל שימוש בלולאת השראה. הרבה פעמים הלולאה הייתה בשימוש באוטובוס כאשר הארנק עם כרטיס האשראי לא רחוק ממנה מאוד בתוך התיק, ולא קרה אף פעם שום דבר. יכול להיות שהכוונה לא להשתמש בכרטיס בדיוק כשהלולאה מופעלת? אם תציין את הדגם של הדיבורית לפלאפון והאוזנייה לטלוויזיה אולי אוכל לענות לך ביתר פירוט.

bima10

New member
לולאת השראה

גבירתי הרבה תודות על תשובתך המלאה, סוג הדיבורית היא ARTON BLUETOOTH LOOPSET ושל הטלויזיה היא SENNHEISER ואגב הבעיה שלי היא לא הכרטיס אשראי אלה הפגיעה בגוף שלי ושל כל מי שמשתמש בלולאות האלה ושוב תודה לך על תשובתך אשמח לשמוע את ההמשך.

רונה140

New member
בקשר לסינהייזר ולארטון

אין לי את המוצרים האלה, אבל אני מכירה אישה מבוגרת שיש לה את המוצר של סנהייזר והיא משתמשת בו כבר כמה שנים ללא חשש. הקשר לארטון אני חושבת שלצלף יש את המוצר הזה ויכול למסור לך יותר מידע עליו. לא נראה לי שאם הייתה פגיעה כלשהי בגוף האדם בגלל קרינה מהאבזרים הללו, משרד הבריאות האמריקאי או האירופאי היו מאשרים את זה לשימוש. מפנה אותך לתשובה שנתנה לי הקלינאית בזמנו בסטארמד בפורום של מכשירי שמיעה: http://www.starmed.co.il/forum-108/page-8

bima10

New member
לולאת השראה

שלום לך צלף ותודה על תשובתך, הבעיה שלי היא פגיעה גופנית מגלי הרדיו ומהבלוטות הבאתי את כרטיסי האשראי רק כדוגמא, אותי מעניין הבריאות שלי ולא של כרטיס האשראי, אותו ניתן להחליף את הגוף לא.

למעלה