לוכד כלבים

לוכד כלבים

אתמול אחה"צ פעל לוכד הכלבים באזור גן השעשועים. הלוכד הצליח לתפוש כמה כלבים ולפנותם מהישוב.ישר כוח על הפעולה המבורכת ואני מקווה שזו אינה פעולה חד פעמית. לכל "אוהבי הכלבים" המגדלים כלב ואינם לוקחים אחריות על טיוליו ללא השגחה, חישבו על טובת כלבכם ועל הטראומה הנגרמת לו בהסגר.כי הרי על טובת שכניכם וילדי הישוב אינכם חושבים.

כל הכבוד../images/Emo127.gif

כל הכבוד מה לגבי חתולים? הן אומנם לא מאיימות אבל הן מטרידות מאוד ופולשות לגינות הפרטיות.

טלכספי

New member
למה ככה?!

לאיל ולכל הנוגעים בדבר, ראשית,אני מסכימה שלכידת כלבים משוטטים היא דבר חשוב ומבורך! אינני בעלת כלב (ולכן כל האמור בהמשך לא נאמר מתוך נקודת ראות אנוכית), אבל יש לי סימפטיה מסויימת לכלבים ולבעליהם, במיוחד כשמדובר בילדים רכים שמסתובבים עם הכלב בישוב (תחת השגחה מתמדת של ההורה הצופה ממרחק), ולכן אינני רואה את הצורך הדחוף (מלבד הטובה הכלכלית של העיריות והמועצות) בלכידת כלב שאינו פוגע ואינו מזיק לאיש כאשר הוא בקרבת בעליו (ילדה בת 8 במקרה זה שאינה מסוגלת "להלחם" בלוכד) וגרימת עצב גדול, בכי ואפילו טראומה שנובעת מחוסר הבנת המצב לילדה. ולמי שתוהה - כן, היא בפירוש אמרה שהיא בעלת הכלב, ולמרות זאת הכלב הוכנס למכונית ונלקח למכלאה. נכון, החוק היבש אכן מורה על לכידת כלב משוטט (לא קשור), אבל כולנו בין השאר גם בעלי לב (כך אני מקווה). חומר למחשבה...

orican

New member
בדיוק כך צריך לנהוג בכלבים משוטטים

הגישה שלך הרסנית ומביאה למצב בו אנו נמצאים היום היישוב חוק זה חוק ותאמיני לי שחוק ספציפי זה נקבע בגלל מיקרים שאני לא מאחל לאף אחד. אז אותה ילדה קטנה תבכה בשל חוסר האחריות של הוריה ופעם הבאה הכלב שלהם לא ישוטט חופשי. הכלבים הקטנים כגדולים מלחיצים ילדים אחרים ודווקא אתמול שמעתי שכלב אחד נשך את אחת הילדות בגן (למזלה הוא השאיר סימנים קלים על רגלה). אז כך צריך להמשיך עד שהתופעה תעלם מהיישוב !

טל

הכי קל לי לדבר כבעליו של כלב שאינו מסתובב ואינו מהווה הפרעה. האם הטראומה של ילד אחר שפוחד פחד נורא מכלב שונה או שווה פחות מזו של אותה ילדה שכלבה נלקח? על המגדל כלב רובצת אחריות גדולה לכלבו ולסביבתו.לצערי רק החלק הראשון נלקח בחשבון אצל חלק ממגדלי הכלבים ואין שום סיבה שבעולם שהסביבה תינזק או תחייה בחוסר נוחות.

ronpel

New member
איל צודק ב100%

לא רק שאסור לכלבים להסתובב ללא רצועה - אסור להם להיות בשטח הגן ציבורי (יש שלט בנושא בשתי הכניסות) לצערי רק ע"י לכידת כלבים המסר עובר. לגבי הילדה המוזכרת - היא היתה עם שני כלבים ללא רצועות וללא שום יכולת לשלוט בהם. מי שגרם לה לבכי וצער זה לא הלוכד שפעל על פי חוק-לאחר הכנסת כלב לרכב אסור לו לשחרר גם אם הבעלים מגיע. אני לא מצליח להבין למה צריך אסון כדי שבעלי הכלבים יבינו את חומרת המצב. ביוזמה שלנו החליטה אתמול מליאת המועצה להגדיל את הקנס ל650 שקל. אנא שימרו על החוק - זה די פשוט. בברכה רונן

למעלה