לוכד החלומות

WesternGirl

New member
לוכד החלומות../images/Emo121.gif

שלום לכולם
לפני כמה זמן ראיתי חלק מהסרט לוכד החלומות.. ששם הראו מין הממ.. איך להסביר.. מין דבר כזה שתולים בחדר ותפקידו לתפוס את כל החלומות הרעים.. זה בנוי מחבלים ונוצות, ורשת באמצע...(בצורת עיגול)... חשבתי שזה סתם וזה לא קיים, אבל הרגע ראיתי תוכנית ששם ילדה הראתה את הלוכד חלומות שלה, זה היה תלוי לה בחדר.. ואי זה יפיפה פשוט.. היא אמרה שתפקידו ללכוד את כל החלומות הרעים ברשת... אפשר קצת יותר מידע על זה?... ממתי בכלל "לוכד החלומות" קיים?... האם יש על זה מידע ברשת? עכשיו כשאני יודעת שזה אמיתי זה נורא מעניין אותי... (אגב התוכנית הייתה בערוץ הילדים.. לזכר הנופלים..
). תודה רבה

לקשמי

New member
לוכד החלומות

המקור של זה הוא מהאינדיאנים, הם השתמשו בלוכד החלומות מתוך אמונה שזה מה ש"ילכוד" את החלומות הרעים. לא מזמן שמעתי הרצאה על מנדלות ובתוך ההרצאה הזאת דיברו גם על לוכד החלומות. המרצה אמרה שהיום באמת בעיקר ילדים משתמשים בזה כדי להתגבר על פחדים שיש להם מחלומות רעים וכד'. נותנים לילד את החומרים שמהם הוא מכין בעצמו את אותה רשת שהיא לוכד החלומות והילד תולה אותו מעל המיטה. זה עוזר לילדים להתגבר על הפחדים כאמור.

WesternGirl

New member
ניתן אולי

איכשהו למצוא מידע על זה באינטרנט? ניסיתי לחפש אבל לא היו תוצאות.. תודה

גלית35

New member
הנה פה באתר הזה הוראות../images/Emo20.gif

איך להכין לוכד חלומות-זה נמצא בצד ימין למטה. בהצלחה

../images/Emo45.gifמסכים איתך.

רק שכחת להוסיף כי ניתן לקנות לוכד חלומות בכל חנות מיסטיקה יש אותו בגדים שונים, ובמחירים מ..20 שקל ומעלה.
מיקי

הילהל

New member
לנו היה גם

הוא היה שלי, ועבר לילד. יש לי גם לוכד קטן על שרשרת. לשמחתי, כבר שנים שאני לא זקוקה לו. הבן שלי מאוד מאוד מאמין ביכולת של הלוכד, וזה מרגיע אותו לדעת שרק חלומות טובים יכולים להסתנן דרכו ולעבור אליו. לא אכפת לי האם יש בזה משהו מעבר לשכנוע פסיכולוגי - כל מה שעובד ונותן לי לילה של שינה שלווה מתאים לי.

לאינדיאנים יש צורה מוגדרת ללוכד

אם את רצינית תמצאי את הצורה המוגדרת ואל תסתפקי בחיקוי חסר משמעות. רק בגלל שהם אינדיאנים לא אומר שאין להם משמעות מאחורי הסמלים שלהם...

למעלה