לויקי 16 יש לך בעיה עם זה שחזרתיאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חיה ותן לחיות
ת תנחשו מי New member 13/6/02 #1 לויקי 16../images/Emo46.gif יש לך בעיה עם זה שחזרתיאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חיה ותן לחיות
לויקי 16../images/Emo46.gif יש לך בעיה עם זה שחזרתיאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חיה ותן לחיות
ו ויקי16 New member 13/6/02 #2 אני מניחה שלא התכוונת אלי... כי הכינוי שלי הוא ויקי16...(ללא רווח בין השם לגיל) אבל בכל אופן...כן יש לי בעיה עם הרבה דברים! מה תעשה לי? אהה... רואה? אתה לא יכול לעשות לי כלום! כי אני חמודה מדי! אז תן ! ולילה טוב!
אני מניחה שלא התכוונת אלי... כי הכינוי שלי הוא ויקי16...(ללא רווח בין השם לגיל) אבל בכל אופן...כן יש לי בעיה עם הרבה דברים! מה תעשה לי? אהה... רואה? אתה לא יכול לעשות לי כלום! כי אני חמודה מדי! אז תן ! ולילה טוב!
ל לא רוצה לרשום שם New member 14/6/02 #3 מצטער שאני מתערב אבל אני מוכן לתת חיבוק (תביני, חסר לי בחיים)
ו ויקי16 New member 14/6/02 #4 וואי!! איזה חמוד!! עשית לי את היום!! ואת הלילה!! ואת השבוע!! ואת החודש!! ואת השנה!!! ואת העשור!! ואת היובל!! ואת המאה!! אז בגלל שגם אני יודעת להיות חמודה, קבל גם אתה !
וואי!! איזה חמוד!! עשית לי את היום!! ואת הלילה!! ואת השבוע!! ואת החודש!! ואת השנה!!! ואת העשור!! ואת היובל!! ואת המאה!! אז בגלל שגם אני יודעת להיות חמודה, קבל גם אתה !
ל לא רוצה לרשום שם New member 14/6/02 #5 ואת עשית לי את המוות... סתם אחותו (אי אפשר אחותי, זה שמור לקרן)
K keren007 New member 14/6/02 #12 לא............ אם אנחנו באמת אחים.. אז אני צריכה לספר לך משהו בקשר למה שקרה שבוע שעבר...................
לא............ אם אנחנו באמת אחים.. אז אני צריכה לספר לך משהו בקשר למה שקרה שבוע שעבר...................
ל לא רוצה לרשום שם New member 15/6/02 #19 אני לא מתכוון להחליף אבל אם כבר, אז כבר: ...אממממ....אולי, אולי לא רוצה לכתוב שם ג´וניור
Y Yotam_ New member 15/6/02 #20 kלא בן ולא בת, זה... חיפושית! בעצם 2! תאומות מזל"ט להורים/אחים המאושרים