לוטו

Lu Tze

New member
כמובן שהייתה בוטות.

השאלה היא האם היא הייתה ברמה המתאימה. הרעיון היה לחדד את הפאנץ' ליין על ידי שינוי סגנון הכתיבה.

הפאנץ' ליין מוכיח על רמתך האישית

כמה גבוה ומתאים ברמה אתה מרגיש אחרי פליטת כמה מילים כאלו? האם היית עושה זאת גם בשעת מבחן או הרצאה בנוכחות אנשים? האם יצרת לעצמך רושם טוב אצל אחרים כשהתבטאת כך?

Lu Tze

New member
אני מתאים את עצמי לרמת הפורום.

אם אתה חושב שרמת הפורום שקולה להרצאה מכובדת, כנראה שלא היית נוכח בהרצאה כזו. ותתפלא, אבל המטרה שלי בפורום הזה היא לא "לעשות רושם".

"פני הדור כפני הכלב"

גם הכלב מתאים את עצמו לרמת בעליו. למה שלא תעלה כאן קצת את הרמה, ז"א אם אני אתייחס בכבוד ואתה וכן כולם האם לא יהיה יותר נעים לגלוש כאן? לא הנחתי שאתה מתכוון לעשות רושם, מזלך שאתה יכול להסתתר מאחורי ניק ולהתבטא כך.

Lu Tze

New member
יש בוטות ויש כבוד.

לחלק מהאנשים אני מתייחס בכבוד ולחלק לא. בוטות, מצד שני, לא מכוונת כלפי אדם ספציפי, בכ"ז, אם נפגעת אני מתנצל ואני מבטיח לך שזו לא הייתה כוונתי, כפי שכבר אמרתי לך, גם ככה "ריככתי" את השפה כדי לא להעליב אנשים סתם. אנונימיות היא אחד מהיתרונות (והחסרונות) הכי גדולים של האינטרנט ואני לא אומר שאני לא מנצל אותה, אבל גם בחיים האמיתיים אני בד"כ לא מצנזר את עצמי רק כדי לעשות רושם טוב.

בדיחה חביבה (וישנה)

אבל קלקלת אותה עם התוספת המקורית שלך במשפט הסיום. מה, תמיד צריך סיומת מוסרנית? והנה עוד סיפור: שני חסידים מתווכחים הרבי של מי משניהם גדול יותר. מספר האחד: "פעם הרבי שלי מיהר להגיע לעיירה לפני כניסת השבת ופתאום נתקעה העגלה בבוץ. הכריז הרבי: 'בוץ ימינה! בוץ שמאלה!' ועבר עם העגלה באמצע." "זה איננו ולא כלום" - אמר החסיד השני - "גם הרבי שלי מיהר להגיע לעיירה לפני כניסת השבת, והנה כבר נכנסה השבת. הכריז הרבי: 'שבת ימינה! שבת שמאלה!' ועבר עם העגלה באמצע."

למעלה