לוטה בעשן בערפל ?

ברק 188

New member
לוטה בעשן בערפל ?

אז מי בבאים ואם?- מחר לסרט שטומי ואויקה הציעו-נא הצביעו ההצעה עברה לדף הקודם, ואני שבקושי צועד מתקשה להקפיץ אותה לפה. אני עלי-בבא ובתנאי שיש עוד בדעה זו-הודעה עכשיו הסתכלו כאן.

עב

New member
ברוך הבא ברק אני לא בבא ברוך

כמה חבל... אני לחוצה בעבודה ותקועה מול המחשב. תהנו וספרו אח"כ חוויות.

ברק 188

New member
או(י)-לי, בכל זאת בבא סלי ../images/Emo8.gif

יותר קרוב לך שם מהדרום וברצינות-נלך נספר.

orlu

New member
אני בשימחה אבוא לתל אביב לפגוש../images/Emo6.gif

את החברים. אם אהייה בתל אביב במקרה אודיע ברגע האחרון על הצטרפות אבל לא לסרט אלא לקפה של אחרי. אם תסכימו כמובן

ברק 188

New member
מרוב מצתרפים יש כעת שתי רשימות

א ב ------------------ --------------- גם לסרט'קה רק לקפה'אחרי נפגשים בקופה הערה: המאחרים יתקבלו בבושת פנים. מקדמים: יתכן והיו בודדים.

evike

Well-known member
מנהל
ומי שרוצה גם לסרט וגם לקפה

איפה הוא נרשם? שמחה לראות אותך חוזר ל"כושר" ההשתתפות בפורום. אני מגיעה. ניסיתי לעניין עוד כמה , אבל בלי הרבה הצלחה. יש כאלה שעובדים, או רחוקים מת"א, או שכבר ראו. מי שראה, המליץ מאד מאד. אבל, יכול להיות שבכל זאת אצליח לגייס עוד כמה. יללה, אז להתראות מחר.

ברק 188

New member
מהממת אין מלים/ להלן מלים לשקיעה..

שם השיר: זמר לספינה מבצע: גידי גוב לחן: דוד זהבי מילים: חיים חפר שקיעה נוגה הים אובד בערפל ודומיה גדולה הרוח נח על סיפוננו האפל כוכב ראשון עלה ואת ניצבת מנגד בשולי השחקים בלילות ואת ניצבת מנגד בחיוך בעיניים כחולות נא זכרי רב חובל שב אליך בספינה רדופת בכי ושכול הוא יגיע ילדונת אליך והסהר יאיר בדרכו והליל רד הנה גוועו המרחקים כלחש אילנות כוכב בודד נדלק לפתע בשחקים לזכר הספינות אשתה אחות לחייך מכבלים מגדרות הברזל אשתה אחות לחייך מבדידות מלילות ערפל ועת האי הרחוק יכלאני כסופי עוד יפליגו עם ליל ויאמרו לך ילדונת הנני שוב אליך חזר רב חובל

ברק 188

New member
בשיר יש אחות,וזה מזכיר את אחותי ורה

מישהו שמע ממנה לאחרונה ,אנא ורה השמעי קול...

jud1001

New member
רוצה להעביר "סודותי"..../images/Emo41.gif

אך תיבת המסרים שבקה ..ודי.. מה עושים עם תיבה סרבנית.. מה היא חושבת הקנטרנית.. יש מחויבויות.. יש חשבונות ל'תחשבן.. על זותי אשתו של השכן.. ובכלל יש חיים של למטה.. כשה"למעלה" ישן.. ותיבה סרבנית זה ממש לא יתכן..

למעלה