לוח!

Dandoka

New member
תחרות חדשה באתרי הקט^^'

מקווה שבסדר שפתחתי לוח, פשוט רציתי לבשר לכן על התחרות בתקווה גדולה שתשתתפו בה:) טוב, נכון שכל הזמן מדברים לאחרונה על איכות הסביבה, על האוזון, על מה צריך לעשות כדי "להציל" את העולם וכל מיני דברים כאלה? אז חשבתי לעשות תחרות שקשורה לנושא! מה צריך לעשות? באתר שלי יש כל מיני משפטים שקשורים לכל מיני נושאים- כמו "למחזר", "להפסיק לצוד", "להציל את חיה (X- יש כל-כך הרבה כאלו) מהכחדה", "דיי לניסויים בבעלי-חיים" ועוד כל מיני משפטים.... פשוט אתן צריכות לבחור משפט ובהשראתו לצייר בובה, זה בעצם מעין תחרות של קופרייטר, אתן צריכות להיות מקוריות ולהעביר את המסר עם הבובה! אה, וגם אתן יכולות להמציא משפט משלכן שקשור לנושא ולצייר עליו בובה:) יש עוד פרטים באתר שלי- http://www.urdolls.pagaz.net ומקווה שתשתתפו!!:):) אה, ובשדח"ם הבא אני אוסיף בובה לדוגמא שהכנתי למי שזה לא מספיק ברור חח

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifנשמע רעיון מעולה!!../images/Emo13.gif

אני ארצה להשתתף,אבל קודם אני אמצא בייס כבר D: יש לי כבר רעיון ^^

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifעוד יומיים למיס פורום דוליז

כן,אני אמשיך לחפור לכם עם זה. עכשיו,אפשר רעיונות לקטגוריות להצבעה? יש לי כבר 3,אבל אני לא חושבת שזה מספיק. (בכל קטגוריה כנראה ייבחרו 3 מקומות,לפי רעיון של חנה)

cecilia L

New member
רעיונות :]

- השיער הכי יפה. - האביזרים הכי יפים. - הדולי הכי מקורית. - מיס פורום (כמובן). - שמלת הערב הכי יפה. וזהו, אני חושבת.

DaRk ShinES

New member
אולי שניים

לדעתי שלושה לכל קטגוריה זה יותר מדי, כי אז יוצא שאין כמעט תחרות כולן זוכות..עם כמה שכיף לזכות

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifתודה לשניכן../images/Emo24.gif

אני אראה כבר
נממ,מה זאת אומרת מיס פורום?,יענו הדוליז הכי הכי?
או חביבת הקהל או משהוא כזה?

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאה בעצם לא משנה הבנתי לבד../images/Emo122.gif

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאויש חח כן תודה^^

ו-אם יש עוד רעיונות אני אשמח

../images/Emo97.gif D:

הדולי הכי מקורית ההצללות הכי יפות בגד ים הכי יפה קאז'ואל הכי יפה בגד ערב הכי יפה והדולי הכי יפה.. מן הסתם
זה מה שהיה שנה שעברה אם אני זוכרת נכון

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifעוד הודעה../images/Emo122.gif../images/Emo18.gif../images/Emo206.gif

שמעו,שחר (שה צ'אן) לא תיהיה פה היום כנראה,או אולי לכמה ימים היא לא תהיה בפורום,אני לא יודעת כי היא לא הספיקה להחזיר לי מסר. אני בטוחה שהיא השקיעה בדוליז שלה,ואף אחת לא רוצה להשקיע בדוליז לתחרות ולא להשתתף,אז אני אדחה את התחרות עד שהיא תענה לי למסר,או שתרשום בפורום. אז היום לא תתקיים התחרות,מצטערת על העיכובים ^^"

sha chan XD

New member
ר..ר..רק בגללי? O_O

במילא הדוליז שלי לא שוות כלום XP נו מילא~ תודה D: והחזרתי לך מסר :]

Miss Naama

New member
../images/Emo191.gif תחרות שדים!

בנות O: אשמח אם תשתתפו בתחרות ההו כה מגניבה שלי - http://ptpp.too.co.il כל מה שאתן צריכות לעשות הוא ליצור דולי-שד כלשהו, וההגבלה היחידה היא שצבע העור שלה יהיה לא רגיל. אתן יכולות לשלוח לי אותה ע"ג הפורום בלוח, או לאימייל- [email protected] עם השם שלכן, כתובת האתר שממנו לקוח הבייס, כתובת האתר שלכן [אם יש] והדולי בפורמט גיף שקוף

TheWingedPig

New member
להגנתי, אטען כי

התחלתי את הדולי לתחרות שלך, היא חצי גמורה:) קצת נתקעתי איתה, אבל מקווה לסיים בזמן הקרובP:

sha chan XD

New member
בעיקרון O_O

התחלתי דולי (ז"א המתאר גמור ומפורסם בשדח"ם אחד לפניי האחרון X: ) אבל עד שיהיה לי כוח להצליל >< אני לא רוצה להתחייב, אז אם אני אספיק אני ארשם כשאני אהיה לקראת סיום X: (לא שיש לי סיכוי כלשהו אבל מילא השתתפתי רק בשתי תחרויות בטיפו עד כה אז למה לא? XD)

Nakuro

New member
אין שעווה >:

למי יש קישור לאתר הורוד הזה עם הטונות קישורים אתרי דוליז? :)

TheWingedPig

New member
נשמע מוכר, אבל אין לי אותו

איך זה כתחליף? http://angela.buggative.net/index.html

למעלה