לוח yes Stars

Aviad1987

New member
כדאי שתשים לב ל"נמלטים"

גם ביום רביעי והאנטומיה של גריי ביום שלישי

מה יהיה עם..

פראיים לגמריי,שני גברים וחצי,אבי הלהקה (סדרות מצוינות!),המירוץ למיליון,נסיכה אמריקאית ועוד ועוד? ומה יהיה בשישבת?

snier1991

New member
אבי הלהקה פראים לגמרי נסיכה אמריקאי

-ת נגמרות עוד לפני יס סטאר שני גברים תגמור את העונה ותבוא בעתיד וגם המירוץ למיליון

מה באמת?

אוף! זה סדרות ממש טובות! ואיך בדיוק נסיכה אמריקאית תגמר לפני? יש עוד פחות מחודש! אבל זה מעצבן.. מישו יודע אם יהיו עוד עונות לפראיים לגמרי,אבי הלהקה ושני גברים וחצי?

שני גברים וחצי- כן.

אבי הלהקה- לא. פראיירים לגמרי- לא. ו"נסיכה אמריקאית" זאת סדרה פשוט גרועה. סתם רציתי להביע את דעתי על זה.

buffgirl

New member
לוח שידורים לא רע בכלל.

בראשון לא מצאתי משהו שיגרום לי לראות את הערוץ כל כך, עדיף לראות 4400 בערוץ 3. בשני אני כבר מחכה לראות את העונה החמישית של סמולוויל ואת על טבעי שמסתמנת כסדרה לא רעה בכלל. בשלישי אני אצטר לוותר כי יש מדיום בערוץ 3 וב-22:00 הבית הלבן
ביס +, ואני לא מתכוונת לוותר על זה. למרות שאני ממש רוצה לראות גבירתי הנשיאה. טוב, זה יס, מאה אחוז יש שידורים חוזרים. ברביעי נראה נמלטים, אולי זו סדרה לא רעה כל כך, ובמחמישי איך פגשתי את אמא עם אליסון
המדהימה ואולי האו-סי, רק חבל שעונה שנייה לא ראיתי בכלל
לוח שידורים נחמד בהחלט =]

Aviad1987

New member
"לא סדרה רעה כל כך"?

הסדרה הכי טובה שיצאה בעונת השידורים הנוכחית. ושוב, כמו שאני ממליץ לכולם, כדאי לראות את האנטומיה. יהיו מספיק שידורים חוזרים ונראה לי שדווקא את הבית הלבן (עונה ממוצעת לחלוטין) אני אשאיר לשידור חוזר.

קובי221

New member
ראיתי את הפרומו של האנטומיה של גרי-

זה נראה ממש יפה, את של ה'נמלטים' עוד לא יצא לי לראות.

קובי221

New member
כאילו מיני מיני מיני פרומו-

בקטע הזה שמציגים את הסדרות שיהיו בערוץ החדש. אז הם הראו קטע מאוד יפה על האנטומיה של גרי, זה ממש משך אותי...

Aviad1987

New member
אה.. ואני כבר חשבתי

התחילו עם הפרומואים לסדרות. טוב נו, נחכה לשבוע הבא

רועי123456

New member
../images/Emo51.gif

יש סדרות מעולות הנה הסדרות שאני הולך לראות[עשיתי
ליד הסדרות שאני אראה] ראשון 20:15 חילופי נשים (עונות חדשות)
21:00 הופ ופיית' (עונה שלישית) 21:30 [יפורסם] 22:20 פלישה
שני 20:30 מלכות הנקיון - יצאת נקי
21:00 החיים הפשוטים (עונה שלישית)
21:30 סמולוויל (עונה חמישית)
22:20 על טבעי
שלישי 20:15 יורדים בגדול - מהדורה משפחתית
21:00 סקרבס [את זה אני אראה ברצועה היומית] 21:30 האנטומיה של גריי
22:20 גבירתי הנשיא
רביעי 20:15 סופרנני - הגרסה הבריטית
(עונה שנייה) 21:00 טירוף בבית
21:30 הישרדות 12: אי הגלות
22:20 נמלטים
חמישי 20:30 בעל על ארבע (סדרת ריאליטי בריטית) 21:00 איך פגשתי את אמא
21:30 האו-סי (עונה שלישית)
22:20 מגרש ביתי (עונה שלישית)

../images/Emo82.gif יישש!!

עונה שלישית למגרש ביתי! עונה שלישית למגרש ביתי!! עונה שלישית למגרש ביתי!!! עונה 12 להישרדות! עונה 12 להישרדות!! עונה 12 להישרדות!!!

lim02

New member
מה זה השטויות האלו?

למה כל הזמן לחדש את הערוצים ולהשאיר את הלוח שידורים ואף להפוכו ליותר גרוע? למה לא להשאיר yes weekend שהשם הוא גם יותר קליט? למה לשים את זה לאורך כל השבוע עם סדרות ממוצעות שנמשכות לאורך כל הלילה? למה לא לשים את זה שישי-שבת ואת השידורים הנוספים לשים שם או משהו?

Aviad1987

New member
למה כל הזמן להיות אנטי?

כל הסדרות של יס וויקאנד חוזרות (גם אם יש כאלה שלא - הן יחזרו בעתיד) והבחירה מתי לראות את הסדרות היא שלך. כמו היום הסדרות ישודרו גם במהלך השבוע וגם בסופי שבוע רק שהפעם העניינים מתהפכים - השידורים החדשים יהיו במהלך השבוע והחוזרים בסופי שבוע. תראי מתי שבא לך. ואם 23:00 נקרא אצלך "לאורך כל הלילה" זה מוזר...

למעלה