לוח
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/11/06 #2 דולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif אני ממש מצטערת אבל היום אל יהיה דולי לצביעה . והשותפה שלי תהיה אנבל:]. תודה רבה לכל השתתפות, .
דולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif אני ממש מצטערת אבל היום אל יהיה דולי לצביעה . והשותפה שלי תהיה אנבל:]. תודה רבה לכל השתתפות, .
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 12/11/06 #5 בקשר לתחרות הפכים... לא הבנתי - צריך לעשות דולי אחת עם ניגודים, או 2 דוליז הפוכות?
פ פרה מעופפת Oo New member 12/11/06 #6 ../images/Emo80.gifאני כמעט בטוחה ש... זה לא משנה. היא אמרה פשוט שצריך להיות הפך/הפכים. שחור או לבן (או כמו שאני עשיתי פאקצה וחנונית, וכד')
../images/Emo80.gifאני כמעט בטוחה ש... זה לא משנה. היא אמרה פשוט שצריך להיות הפך/הפכים. שחור או לבן (או כמו שאני עשיתי פאקצה וחנונית, וכד')
י ינקיפנק New member 13/11/06 #7 צריך לעשות דולי עם הפכים. לא משנה כמה, אבל למשל, דולי עם חליפה עסקית ואפרו צבעוני ונעלי ליצן, בסגנון..
צריך לעשות דולי עם הפכים. לא משנה כמה, אבל למשל, דולי עם חליפה עסקית ואפרו צבעוני ונעלי ליצן, בסגנון..