לוח

DaRk ShinES

New member
לגבי תחרויות בפורום

משהו ששמתי
אליו בזמן האחרון יותר מדי: בנות פותחות שרשור על תחרות ואומרת שהשרשור יהיה עוד שבועיים או שלוש ואז מתפלאות שאין בנות שמשתתפות ביום התחרות. בנות, אם כבר התאמצתן לקיים תחרות וכן זאת עבודה קשה וכל הכבוד על היוזמה, אבל קודם כל אל תקבעי מראש את התאריך. כל כמה ימים תזכירי על התחרות(בלוח) תני לינק לשרשור ותשאלי את מצב הבנות. פעם אחת לא מספיקה לשאול... את השרשור במיוחד עכשיו כשכולן בבית ספר רצוי לפתוח אחרי חודש פלוס על מנת שיהיו הרבה משתתפות.

את לא מעצבנת

אני מושכת את זה יותר מידי;; אני לא יודעת להכין שלטים-משהיא רוצה לעזור לי? או ש..אתן מסכימות שאפרסם את התוצאות בלי שלטים^^''?

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif אני מסכימה להכין שלטים

אני חייבת לעשות משו בפוטושופ D:

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifבנות,

רק 2 בנות השתתפו בתחרות גאווה.ובאמת חבל לי לבטל אותה כי הן ממש השקיעו. אני מוכנה לפתוח שירשור החיאה אם עוד בנות שישרשרו לפה שהן משתתפות. בבקשה בנות,תתשתפו,בבקשה

lady black XD

New member
אני לא צליחה לגמור להצליל ת'בייס,אז

+... אני אשתתף עם שותפתח המוכשרייה תמר")

InvisibleTouch

New member
אמאמ.

לא אישי אליך, אבל- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=86611516 . אני ממש רוצה להשתתף אבל לא מוצאת זמן. וחוץ מזה, תציקי לנו הרבה
רק ככה אנחנו מזיזות את התחת. נמנמ. אולי תפתחי אותה מחדש ותתני איזה שבועיים-שלושה לפחות? ככה אני מקווה מאוד להספיק^^ ואפילו יש לי רעיוןD:

mirymoo

New member
תחרות אגדות

היה רק 3 דוליז. ולתחרות זה קצת.. ותחרות שלבים בכלל!!!!! מחישהי תעשה עוד או שאני מבטלת?

למעלה