לוח
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #3 ../images/Emo163.gifמייי בייס אלקטריק בלו היתה לדמב"ו אשמח לתגובות ^.^ לא כל כך מרוצה...
T think shon New member 4/9/06 #6 ../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifבננותת..../images/Emo41.gif מי שהכינה לתחרות גאווה שתרשרשר מי שבשלבי הכנה שתשרשר מי שלא התחילה שתשרשר
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifבננותת..../images/Emo41.gif מי שהכינה לתחרות גאווה שתרשרשר מי שבשלבי הכנה שתשרשר מי שלא התחילה שתשרשר
W Welcome To My Life1 New member 4/9/06 #7 ../images/Emo34.gif../images/Emo13.gif אני ויוספה ../images/Emo3.gif לא גמרנו חה חה אני מתחילה להתרגל לשם הזה XD
../images/Emo34.gif../images/Emo13.gif אני ויוספה ../images/Emo3.gif לא גמרנו חה חה אני מתחילה להתרגל לשם הזה XD
M mirymoo New member 4/9/06 #8 אני לא גמרתי אבל הדולי כל כך מכוערת שאני מופתעת שעדיין לא התייאשתי וזרקתי אותה לפח..
מ מלפפון ים New member 4/9/06 #9 החוקים של השת"ם. O: שאלתי בשרשור האחרון, אבל השרשור היה כבר הרחק למטה עד שנזכרתי לשאול, ולא ענו. יש במאמרים, נכון, אבל ראיתי שגם צריך לשרשר דוליז רק מהקודם, לא לשרשר רק מהקודם... עדיף לברר ליתר ביטחון. ><
החוקים של השת"ם. O: שאלתי בשרשור האחרון, אבל השרשור היה כבר הרחק למטה עד שנזכרתי לשאול, ולא ענו. יש במאמרים, נכון, אבל ראיתי שגם צריך לשרשר דוליז רק מהקודם, לא לשרשר רק מהקודם... עדיף לברר ליתר ביטחון. ><
ה המפלוץ קריימר New member 4/9/06 #10 השת"ם? אפשר לשרשר לאיזו פינה שרוצים דולי בהשראת איזו פינה שרוצים אוייש, זזה לא ברור>< קיצור, לא משנה מתי את משרשרת, זה תמיד טוב:]
השת"ם? אפשר לשרשר לאיזו פינה שרוצים דולי בהשראת איזו פינה שרוצים אוייש, זזה לא ברור>< קיצור, לא משנה מתי את משרשרת, זה תמיד טוב:]
M mirymoo New member 4/9/06 #11 שאלה יש מצב שעושים מפגש בחופשה בחגים?(שמעתי שעושים גשר...) כי בקיץ לא יכלו לבוא הרבה.. ואני רוצה לבוא למפגש.. לא הייתי אף פעם
שאלה יש מצב שעושים מפגש בחופשה בחגים?(שמעתי שעושים גשר...) כי בקיץ לא יכלו לבוא הרבה.. ואני רוצה לבוא למפגש.. לא הייתי אף פעם
ז זברה נוחרת New member 6/9/06 #20 ../images/Emo97.gifלמה לא בעצם?../images/Emo13.gif מה אתן אומרות בנות?? יש מצב למפגש בחגים?
ה האקונה מטטה New member 7/9/06 #26 מפגש סוכות שנה שעברה.. היהההה באןן זונהה.. עם אני זוכרת נכון וזה היה בסוכות..חח