*אחראית:X
B Blue Pencil New member 17/8/05 #31 ../images/Emo125.gifגם אני אחראית../images/Emo2.gif ואני גם אוהבת לקבל מסרים אז אין לי בעיה שיציפו אותי שם . אה כן,אני גם רוצה להיות אחראית תחרויות.
../images/Emo125.gifגם אני אחראית../images/Emo2.gif ואני גם אוהבת לקבל מסרים אז אין לי בעיה שיציפו אותי שם . אה כן,אני גם רוצה להיות אחראית תחרויות.
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 17/8/05 #33 שיט../images/Emo96.gif מה זה זה?. כולן רוצות*סניף*. אתן איום מבחינתי!:0. *בכי תמרורים*
O o0Invisible0o New member 17/8/05 #36 XD אני די בטוחה שהמיכליות מחליטות לפי מי שמתאימה לדעתן ולא לפי מי שמבקשת. כאילו, ברור שהיא רוצה אבל הן מחליטות מי מתאימה. הנקודה שלי היא [כן, יש אחת! ] שלא נראה לי שלבקש פה ככה יעזור יותר מדי..
XD אני די בטוחה שהמיכליות מחליטות לפי מי שמתאימה לדעתן ולא לפי מי שמבקשת. כאילו, ברור שהיא רוצה אבל הן מחליטות מי מתאימה. הנקודה שלי היא [כן, יש אחת! ] שלא נראה לי שלבקש פה ככה יעזור יותר מדי..
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 17/8/05 #38 אבל../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif אם אני הברירה היחידה שלהן הן יבחרו בי, אבל כשיש בנות יותר טובות? זה כן קשור, כניראה.אויש
אבל../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif אם אני הברירה היחידה שלהן הן יבחרו בי, אבל כשיש בנות יותר טובות? זה כן קשור, כניראה.אויש
א אנבלייי New member 17/8/05 #39 אני לא מבקשת../images/Emo11.gif סתם אמרתי בדרך אגב, שני אחראית, ואולי הן במקרה יסתכלו ובמקרה יראו אתזה. זאת כבר לא אחריות שלי יוסי, באותה המידה הן יכולות לראות הודעה שלי שכתוב בה שאני אוהבת למשש חפרפרות רק שבמקרה זה אולי המידע יהיה חיוני יותר ולא סתם מטריד. בקיצור אני אחראית ואני אוהבת לעזור לכווולם, ולתכנן דברים. כןכן.
אני לא מבקשת../images/Emo11.gif סתם אמרתי בדרך אגב, שני אחראית, ואולי הן במקרה יסתכלו ובמקרה יראו אתזה. זאת כבר לא אחריות שלי יוסי, באותה המידה הן יכולות לראות הודעה שלי שכתוב בה שאני אוהבת למשש חפרפרות רק שבמקרה זה אולי המידע יהיה חיוני יותר ולא סתם מטריד. בקיצור אני אחראית ואני אוהבת לעזור לכווולם, ולתכנן דברים. כןכן.
ש שטופ New member 17/8/05 #8 ../images/Emo77.gifמצטערת שאני משגעת אתכן... שרשור הדוליז לתחרות דוליז על-פני הגלובוס יהיה ב-20.9, כי התאריך הקודם שנתתי היה בשבת...
../images/Emo77.gifמצטערת שאני משגעת אתכן... שרשור הדוליז לתחרות דוליז על-פני הגלובוס יהיה ב-20.9, כי התאריך הקודם שנתתי היה בשבת...
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 17/8/05 #19 ../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif כמה סודי מצדךXD. כולי סקרנות^-^.