לוח

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo88.gif

האם אני שופטת?
אני לא בטוחה אם אני זוכרת נכון .
אפשר את השרשור פליז? חיפשתי עכשיו בערך 10-11 ד':(

black lady XP

New member
אפשר לשלוח לך היום בערב ת'דולי?

ביקשתי הערכה והייתי אמורה לשלוח מלפני כמה ימים ולא ידעתי איך...והיום סיימתי אותהDD:

o0Invisible0o

New member
שקר גס!

זה פיקסל לפיקסל מה שאני עשיתי, בסה"כ הוספת הצללת רשת בין הגוונים שאני רק סימנתי איתם.. אה, והוספת פס שחור מתחת לעיניים, אחלה שינויים.
פעם הבאה אני פשוט אדע לא לעזור לך..

black lady XP

New member
:\../images/Emo80.gif

אני לא יודעת בכלל לעשות שקיפותPP:... אני בכלל לא עשיתי נעזרתי במקומות האור וזה ממש ל5א דומה עשיתי בעצמי כדיי לא לצאת שקרנים וזה לא דומה בכלל!! אבל אני לא רוצה לפתח ריב! אז עם ככה אז שלא תקבל מצדי..,אני יודעת שלא העתקתי בכלל בכלל נעזרתי בלבד!!

o0Invisible0o

New member
תקשיבי רגע!!

אין לי בעיה שהיא תקבל את זה, אין לי בעיה שתעשי עם הפורטרט מה שתרצי! אני פשוט רוצה שתודי שהעתקת! כזה פשוט, אני לא אכעס..אני עכשיו כועסת כי את מכחישה בגסות!
השקיפות שעשיתי הייתה רק כדי להראות שזה פשוט זהה, פיקסל לפיקסל. אני יכולה להגיד לך בדיוק מה שינית בהעתק שלך.. הוספת שני פיקסלים שחורים בעיניים, הוספת פס שחור מתחת לעיניים, הוספת חלב והכהת[?
הכההת?
אין לי מושג.:X
] את הגבות שסימנתי. ורואים את זה בבירור בשקיפות שעשיתי, פיקסל לפיקסל. גם אפשר לראות את זה בין הציור שלי לבין שלך שהנחתי אחד ליד השני.. אז אני לא מבינה למה לך לטעון שלא העתקת. כאילו, באמת מה אני כבר אעשה לך דרך מסך מחשב? אני פשוט רוצה הודאה, כי זה מרגיז אותי. ואני כמעט בטוחה שבכלל לא הבנת פרופורציות פנים, למרות ההסבר המפורט שלי..כי פשוט התלהבת ממה שעשיתי וישר לקחת את זה..
אפשר גם להשוות בין מה שהגשת לתחרות לבין התכנון המקורי..ולראות שאין דמיון בין שני הדברים.
חבל לי, באמת. העתקה זאת לא הדרך, באתי ללמד אותך ולעזור לך וזה מה שאני מקבלת? " וזה לא דומה בכלל!!" הכחשות בפשוט..פוגעות בי! רק רציתי להוציא את כל זה.
בתקווה לעתיד טוב יותר.

M o o M o o

New member
תמיתמיתמי

את יכולה בבקשה לקבל גם את הדולי שלי? ;___; פשוט דווקא ביום של הגשת הדולי נדפק לי האינטרנט XP הוא עדיין דפוק אבל שמתי את הדולי על דיסקאונקי ואני כרגע ממחשב אחר. >> בבקשהבבקשה :O תודה בכל מקרה :]

מכוון שהשעוה לא קופץ, בחרו 1 2 3!

המ... לתחרות הפכים או משו כזה, אם היא תרצה לקבל. עשיתי דולי, ואני לא כ"כ מרוצה
אז ככה: פאקצה וחנונית, או פריקית וחנונית? וכתבתי את הכתוביות בחולצה נכון?
פשוט אני רגילה שמשחקים אסור לכתוב נכון, אז מעוותים את המילה לשגיאת כתיב
והבחירה השלישית היא: "את לא יודעת ליצור דוליז בגרוש. כדי לך לפרוש מיד!" XD תודה מראש
(בייס Rainy Day Crap Box)

למעלה