לוח

shaker

New member
יום חמישי בדיפ - גברים בלבד!

היום, יום חמישי, 27-06-2002 ליין ה SHAKE חוגג גאווה 2002. רגע לפני המצעד, יום לפני המסיבה המרכזית ב DOME. גברים ורק גברים מוזמנים היום לדיפ, המסיבה הגדולה ביותר שנערכה עד כה במקום! בארמנים שריריים בלבוש מינימלי, חשפנים, דראג קווינס, מופע להטוטי אש ו... הפתעה! הדראג קינג הישראלי הראשון, אסי מון שרי בהופעה מיוחדת! DJ איתי שלייר ינגן להיטי גייז עדכניים לצד ניו-יורק האוס משובח! וכל זה, ללא חולצה!!! עוד במקום חדר חושך ענק ולאונג´ להתרגעות! גברים ורק גברים, היום בדיפ - אחוזת בית 3 ת"א. קוקטיל חגיגי החל מ23:00. מחיר כניסה רק 30 ש"ח. לפרטים נוספים: עידן ארביב 056-464774

צ´אט היום ב19:00 עם ראש עיריית תל א

צ´אט היום ב19:00 עם ראש עיריית תל אביב רון חולדאי שאלו, בחנו, חקרו, התקיפו !! בשביל מה יש לנו ראש עיר?? יש להיכנס ל www.lev-telaviv.co.il ולבחור ב chat (לינק למטה)

מסיבת נשים 5.7.02 SHADOW ת"א

מסיבת נשים 5.7.02 אלנבי14 ת"א SHADOW שתייה ואלכוהול חופשי קרטיבים חופשי ,אלטרנטיבי,70-80-90mtv אבטחה מוגברת רחבת ריקודים, פינות זולה וחדר חושך והגרלות... לפרטים נוספים: גלית 053936113 בחסות: OD OREN&DANIEL HAIR DESIGER רח´ בעלי המלאכה 9 ת"א 036208087

augustus

New member
לאונג´ להתרגעות??

יש גם רחבה להתרקדות? למה אני לא גבר?!

ביג דיל

New member
ה-d.j. תהייה עם חזה חשוף כמו בדיפ?

לא, ארטיקים זה גם טוב, אבל בנותינו היקרות רוצות ממקססת חשופת חזה. מה זה פה, אפלייה?

אוגי, את מפספסת את כל העיקר -

הדי-ג´יי בלי חולצה! כאילו "וואו"! זה בסדר, ב"בנים בלבד" הוא זכה גם לתגובות דומות.

augustus

New member
נכון, כי אפשר לחשוב מה זה בלי חולצה

מילא אם היה בלי תחתונים (לא הולכת לבדוק מה כתוב ב"בנים בלבד", כי אני פוחדת שאראה בטעות גברים עירומים).

אני לא מבין את הקטע

אם רוצים לראות חתיכים בלי חולצה, ואולי אפילו עם פחות מזה אפשר פשוט ללכת לים לקנות בירה ב-9 שקלים ולא ב-25 ולראות אותם שם עוברים כמו עדרי צאן, ואפילו יש מספיק אור. תשאלו את אוגי, אנחנו כל הזמן עושים את זה.

queerness

New member
אני רוצה את הגאווה שלי חזרה===@

יש אלטרנטיבה!! לפרטים: http://www.sighteffect.net/queer/ נתראה מחר

the_new_guy

New member
שרשור מסיבות גאווה בשישבת ../images/Emo34.gif

טוב, אז עוד חצי שעה המצעד. אז נניח צעדנו, התגאנו, החלפנו מבטים וטלפונים. ועכשיו מה? על כן אני פותח בזאת רשמית את שרשור מסיבות הגאווה. מי שיודע מי מה מתי ו כמה זה עולה מוזמן לכתוב כאן. חג שמח לכולם!

Yonatan L

New member
אני האחרון שרוצה להרוס...

...יוזמה כזו יפה לשרשור ושיתוף פעולה, אך למעשה כל המסיבות נמצאות כאן, ברשימה חביבה ומסודרת.
Don´t do anything I would do...​

אבא ואבא יקרים יש לי משהו לספר לכם-

ביום שני הקרוב בשעה 21:30 בערב, בפורום זהות מינית בתפוז
יתארח רוני, אבא גאה. רוני הוא הומוסקסואל שחי עם בן זוגו ויחד הם זוג הורים גאים לאושר. רוני יתארח בפורום כדי לענות על שאלותיכם בנוגע להורות הומולסבית. שאלות שמן הסתם קיימות אצל חלקכם וגם אצלי. אתם מוזמנים להכין את השאלות לקראת האירוח...ולבוא כמובן להשתתף באירוח ובדיונים בפורום(פורום זהות מינית, אם לא הבנתם)
אל תשכחו- שני בשעה 21:30, בפורום זהות מינית תפוז

ilanshpr

New member
מכירת ספרות הומו לסבית בחצי מחיר

לכבוד חג הגאווה תתקיים בקפה תיאו היום, שבת, 29.6.02, מכירה גדולה של ספרות הומו לסבית מהוצאת "שופרא" בחצי מחיר. הספרים הנמכרים ביותר של ההוצאה במצעד אתמול: "אמא, יש לי משהו לספר לך", "תאנים אהובתי", "חדוות המין ההומוסקסואלי" ו"נער חלום", היום בחצי מחיר. כל הקונה ספר מקבל כוס קפה חינם. בית הקפה פתוח מדי יום מתשע וחצי בבוקר עד חצות.לילינבלום 1 נווה צדק, תל אביב.

tookmy

New member
מקוה שזה בסדר לשים ../images/Emo34.gif מודעה

שוקחתן ושוקחקח 3/7/02 בין 21:00 ל 22:00 בפורום קהילות סחר חליפין דוגמא לשוקחתן: קחי אופניים משומשות במצב חדש ותני רולרבליידס במידה 39 במצב טוב, איזור חיפה או קח טיפול שיאצו ותן שיעור מחשב, באזור נתניה דוגמא לשוקחקח: תיפטרו אותי כבר ממכסחת הדשא ששוכבת במחסן כבר שנה ללא שימוש, גליל תחתון עוד דוגמא למסירה כלב בוגר ומחונך שנמצא עזוב, אזור באר שבע וכו´... כיד הדמיון כולכם מוזמנים ומוזמנות. לא מיועד לפרסומת מסחרית....

VIRGIN2002

New member
גאוה עולההההה

http://virgin2002.up.co.il האימייל [email protected] בואו לצבוע את חיפה בגאווה ליין הגייז פרנדלי החדש של חיפה הפתיחה - 25/7/2002 רזידנט הבית - DJ איתן שחם DJ עופר ניסים מה-FFF חשפני וחשפניות מועדון ה-DOME מופעי דראג מטריפים כל זאת ועוד הפתעות - בערב שלא ישכח מועדון הוירג´ין - חוצות המפרץ, חיפה

VIRGIN2002

New member
הולך להיות חם בחיפההה

ליין מסיבות גייז פרנדלי חדש בחיפה מועדון הוירג´ין מארח את עופר ניסים מה-FFF חפשני וחשפניות ה-DOME פרטי מלאים באתר http://virgin2002.up.co.il

למעלה