לוח

soulbird

New member
../images/Emo124.gif טלוויזיה משדרת

יום חמישי 20 ל6 ערוץ 8 21:30 מחבואים - זהות לסבית (לא חושבת שיש שידור חוזר) יום טוב

רוצים שינוי ../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo88.gif

היום בשעה 19:30 יתארח בפורום חופש חבר הכנסת יוסף טומי לפיד,שיענה לשאלות הגולשים. טומי לפיד, עיתונאי לשעבר וחבר כנסת בהווה, הוא גם יושב ראש סיעת שינוי וידוע במאבקו למען חופש הפרט יענה לשאלות בכל התחומים. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלות כבר עכשיו!

קרמבו8

New member
באיזה שעה יוצא מצעד הגאווה השנה

ומה המסלול שלו? יש אפטר פרטי?

yosi7390

New member
חייב עזרה זקוק לרעיון לסלוגן לסטיקר

אני צריך משפט מחץ לסטיקר המיועד לקבוצת תמיכה להורים של הומואים ולסביות

yosi7390

New member
משהו היה באיסטנבול(בול) ? איפה כדאי

יש שם מקומות מעניינים לגייז ?

VIRGIN2002

New member
בקרוב....../images/Emo34.gif

משהו חדש עומד לקרות בחיפה. פרטים בקרוב....

טרל לי

New member
פרטים - מועדון הקצה

מישהו יכול לתת פרטים על המועדון? איפה גיל מחיר וכו. תודה.

מסיבת נשים 5.7.02 SHADOW ת"א../images/Emo34.gif

מסיבת נשים 5.7.02 SHADOW אלנבי14 ת"א שתייה ואלכוהול חופשי קרטיבים חופשי mtv אלטרנטיבי 70-80-90 אבטחה מוגברת רחבת ריקודים, פינות זולה וחדר חושך והגרלות... לפרטים נוספים: גלית 936113-053 בחסות: OD OREN&DANIEL HAIR DESIGER רח´ בעלי המלאכה 9 ת"א 6208087-03

ימי שני ערבי נשים ב-SHADOW

ימי שני החל מה 24.6.02 ערבי נשים SHADOW דאנס בר אלנבי 14 ת"א נרגילות ושש- בש מוזיקה מגוונת אבטחה מוגברת

אורחי היום בפורומים שלנו ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo91.gif ../images/Emo127.gif

פורום אנימציה מארח היום את האנימטורים ויקטור ואלכס האחראים על הסרטון המדליק Alien Song שרובינו בודאי מכירים. איך הופכים את התחביב למקצוע? זאת ועוד היום בפורום אנימציה בשעה 21:00.
פורום "עצם העניין" מארח היום באותה שעה (21:00) את שר התרבות, המדע והספורט מתן וילנאי שיענה לשאלות הגולשים... כולם מוזמנים!!!!!! הקדימו להשאיר שאלותיכם!!

soulbird

New member
היי את

כן כן את
(מי אם לא את) בואי הנה רגע נמאס לך להיות לבד?? מחפשת משהי לחלוק איתה את אהבתך?? מחפשת.... הייי
... רגע ... די אם המבטים האלה נוו ... תני לי להמשיך... הייי dont touch!!! ראבאק! קילקלת לי את הרומנטיקה!!!!
פי פי פי פרסומות אהבה

קופיה

New member
../images/Emo34.gif לרגל יום הגאווה !!!!!

לרגל יום הגאווה, קופיה - בר מסעדה ברח´ יהודה הלוי 96 בת"א, מזמינים אותכם לחגיגת Happy hour של מרגריטות, מוסיקה והרבה כיף, ביום רביעי הקרוב, ה-26.6. ולמי שעדיין לא יודע, קופיה היא אלת השפע המיתולוגית!!!! אז בואו לחגוג

כולנו במשמר האזרחי ../images/Emo45.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo150.gif ../images/Emo150.gif ../images/Emo150.gif

היום מתארח בפורום משמר אזרחי סנ"צ עמוס בר. בין השעות 19:00 עד 21:00 הוא יענה לשאלות הגולשים בכל הקשור לנושא. סנ"צ עמוס בר הוא קצין המשא"ז במרחבי לכיש. אנא כנסו כבר עכשיו והשאירו שאלותיכם!!!

haosher

New member
www.haosher.co.il אתר הכרויות כולל

www.haosher.co.il אתר הכרויות כולל מספרי טלפון האושר – אתר הכרויות דיסקרטיות ורגילות הכולל תמונות ומספרי טלפון. האתר מספק את כל סוגי הקשרים: נשים-גברים, נשים נשים וגברים גברים תוך שמירה על דיסקרטיות גבוהה.

למעלה