לוח

שבוע הספר נגמר ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo63.gif ../images/Emo23.gif

היום בשעה 19:00 תתארח אצלינו הסופרת גיל הראבן, זוכת פרס ספיר על רב המכר שכתבה- "שאהבה נפשי". גיל תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלות הגולשים. כמו כן, בשעה 20:00 יתארח בפורום פנטזיה צביקה רייך, יועץ הוצאה לאור, שיענה על כל שאלותיכם להתארח ממש כאן בשבוע הספר הבא!!! אז... השחיזו מקלדותיכם והשאירו בשאלות כבר עכשיו!!!
שבוע הספר ב

סהר 27

New member
כל הכבוד ל"זמן הוורוד" על

גיליון מעניין במיוחד לרגל חודש הגאווה. מומלץ בחום!!!!! הכתבה על החתונות ומה עושה אותי מאושר,מעולות. שלא יגמר לעולם.......

../images/Emo150.gif גורלו של ראש ממשלת ישראל

העיתונאי והסופר רביב דרוק יתארח היום ב 19:00 בפורום ספרים וספרות ויענה על שאלות הגולשים. רביב דרוקר הוא פרשן פוליטי, ומחבר הספר "חרקירי" המתאר את דרכו הפוליטית של ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק. הכינו שאלותיכם מראש

giloosh

New member
אופטימיות

שיהיה לכולם שבוע טוב ושמרו על אופטימיות

GREENSsss

New member
מוזר...

למה פתאום מופיע לי בכרטיס האישי שאני בת 19 ואני עדיין לא... בושה

annefranq

New member
אנה פרנQ - גיליון יוני

הופיע גיליון יוני של אנה פרנQ, עיתון מחתרת ללסביות שאוהבות את זה חזק. והפעם, בסימן חגיגות השנה.
מסעותיה של פרחה מזדיינת לגילוי האמת על סטרייטיות מתחזות
הטלוויזיה החינוכית - ייצוגים לסביים מסעירים או חיזוק של נורמה הטרוסקסואלית?
דייקית סופרג´יסטית על שפה חדשה, ועל מחאה לא אלימה מול עולם אלים (והיא גם מתפשטת תוך כדי)
גלורי הולז, סאונות, גנים ואורגזמות מזרחיות
ספרי חינוך מיני משנות ה-60, ללסבית המבולבלת
אריאל, דייקית קומיקס ואגדה מהלכת, בעוד קומיקס מקורי לאנה פרנQ וכרגיל, פמיניזם, דילדואים, עוצמה, ציצים, אוננות, ד"ר פרנק ב"ביאה אחורית", בוצ´יות, packing, קומיקס, דראג קינגז וסטיות סוציאליסטיות ואנרכיסטיות אחרות. אנחנו עדיין מחלקות את אנה בחינם, כי ככה טוב לה. עם זאת, אנחנו צריכות לא מעט כסף בשביל הפרויקט הזה, כך שאם תרצו לתמוך בו ולקבל את אנה עד הבית תוכלו לשלוח לנו 20 ש"ח עבור כל שני גיליונות (גם גיליונות קודמים וגם הבאים) לכתובת: אנה פרנQ ת.ד. 14474 תל אביב 61144 אל תשכחו לציין את הכתובת למשלוח ואילו גיליונות אתן רוצות. והיי, תמיד אפשר לשלוח גם יותר כסף, כתרומה נדיבה, ונעריץ את ישבנכן העסיסי לנצח נצחים (וגם תעזרו להחזיק את אנה בחיים ותזכו למצוות, אמן). חוץ מזה, אפשר להשיג את הגיליון הנוכחי בחינם במקומות הבאים: תל אביב - באגודה, בבית קל"ף, ובריינבו ירושלים - בבית הפתוח חיפה - בבית "אשה לאשה" ובקפה "הוטנטוט" באר שבע - באגודה ואפשר לקנות גיליונות שונים בשישה ש"ח בסלון מזל, מונטיפיורי 30, ת"א אם לא תמצאו אותה, כתבו לנו אימייל ונעזור. חוץ מזה, אנחנו תמיד מחכות לחומרים חדשים. תשלחו. תשלחו!

למעלה