לוח

אתגר לשבוע הספר ../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo63.gif

חגיגות שבוע הספר בפורום ספרים וספרות ממשיכות גם היום. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולשרשר את שאלותיכם לסופר אתגר קרת. אתגר יענה לשאלות הגולשים היום בשעה 21:00 בערב. ניתן לשאול אותו על ספרו החדש "אניהוא" ובכלל, על פועלו בתחום הספרות, הקולנוע והטלוויזיה. כולם מוזמנים!!!!
שבוע הספר ב-

honeydust

New member
מאמינים באהבה?

למחקר לצורך סרט תיעודי בנושא אהבה והיכרויות דרושים סיפורים וחוויות אישיות, מגברים ונשים כאחד. גם סיפורים הקשורים לסקס ובגידות יתקבלו בברכה. אנא כתבו לנו בצירוף פרטים אישיים ומספר מילים על הסיפור שלכם. אלו שמעונינים להישאר אנונימיים יכולים לכתוב לנו את הסיפור שלהם והוא ישמש רק כעזר במחקר. המייל : [email protected]

חיפשתי לוח מודעות וזה מה שמצאתי ../images/Emo66.gif

אז קודם כל רציתי לומר שאני מזועזעת מההודעות של בוריס, אבל לא מבינה מדוע מתייחסים לכותב כזה בכלל. הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות, אבל מצד שני, זה מביא קצת עניין לפורום, הלא כן?
ועכשיו לפרסומות: פורום חדש קהילות סחר חליפין, 476 הפורום שם למטרה לקדם את סחר החליפין בישראל, זאת אומרת עד כמה שניתן להחליף שירותים ומוצרים עם שכנים, חברים ואנשים בסביבה שלנו, להזדקק פחות לכסף ולהכיר יותר אנשים דרך זה, בקצרה. בלוחות של הפורום אפשר להשתמש כמודעות ל"החלפות " מכל הסוגים, אם זה הזדקקות להסעה ועד החלפת דיסקים או ספרים. אתם מוזמנים ומוזמנות, יולי

Yonatan L

New member
לוח ../images/Emo34.gif

למי שלא זוכר - את כל מה שקשור פחות, וכל המודעות - לכאן.

הסופרת ליהיא לפיד היום בתפוז!! ../images/Emo63.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo36.gif

היום בשעה 20:00 תתארח בפורום ספרות וספרים הסופרת ליהיא לפיד, מחברת רב המכר "סודות ששמרתי בבטן". אתם מוזמנים להכנס ולהשאיל שאלותיכם כבר עכשיו!!!!
חגיגות שבוע הספר העברי ב-

אלון אא

New member
עמותת הורות אחרת מתארחת בהורות גאה../images/Emo124.gif

עמותת הורות אחרת מתאחרת בפורום הורות גאה ביום שלישי 11/05/02 בין השעות 19:30- 21:30. קצת על העמותה. עמותת הורות אחרת החלה לפעול לפני כעשר שנים. מטרת העמותה היא ליצור מקום מפגש לאנשים הרוצים לממש את ההורות. מקימי המרכז - רחלי בר-אור, עובדת סוציאלית ופסיכותראפיסטית, וגידי שביט, בעל תואר שני בעבודה סוציאלית ויועץ נישואים - מנחים את קבוצת המפגשים. 23 כבר נולדו במסגרת פעילות העמותה. הורות אחרת מאפשרת ייעוץ ולווי בשלבי הכנת החוזה. מהי עמותת הורות אחרת, מי יכול/ה למצוא את מקומו/ה שם, איך מכירים, איך נפגשים, מה עושים במפגשי הקבוצה. האם פעילות העמותה מצמצמת את האפשרויות העומדות בפנינו. האם היא שוללת את אבא ואבא או אמא ואמא. מהי טובת הילד, האם משמורת משותפת אפשרית, האם ילד חייב אמא ואבא. האם ניתן לקבוע מהי טובתו עוד לפני שנולד. נפגשנו, הכרנו, החלטנו ללכת על זה. מה עושים, היכן בא לידי כיטוי הייעוץ לגיבוש הטיוטא לחוזה. מהו החוזה, האם יש להתייחס לחוזה כאל הצהרת כוונות, מה בנוגע לתקפותו המשפטית, עד כמה הוא צריך להיות מפורט, האם אני יכול לסמוך על הפרטנר/ית ולהשאיר המון דברים פתוחים. האם ניתן בכלל לכסות את כל המצבים האפשריים. אנו מזמינים את כולכם/ן לבוא ולהתדיין. בואו נתאמת ונתעמת וננסה לבדוק לעומק את הנושאים שהובאו לעיל וכל נושא העולה ברוחכם/ן. אם נבצר מכם/ן להגיע, ניתן להעלות נושא לדיון/שאלה/בקשה/תמיהה/פליאה/הערה. שרית ואלון

../images/Emo26.gif ../images/Emo77.gif לרוץ עם דוד גרוסמן

במסגרת שבוע הספר העברי יתארח הסופר דוד גרוסמן היום בפורום ספרים וספרות, ויענה על שאלות הגולשים. דוד גרוסמן הוא מחבר הספרים "עיין ערך אהבה", "מישהו לרוץ איתו", ו"בגוף אני מבינה", וספרים רבים נוספים. הוא מוכר כסופר לבני נוער ולמבוגרים, וספריו נקראים בנשימה עצורה. הגולשים מוזמנים לקחת חלק באירוח. ניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו. אנא הקפידו על שפה נאותה. לפורום ספרים וספרות

החבילה

New member
שוקלים יציאה מהארון - נעזור לכם

פרויקט חדש יצא לדרך, ואנחנו מחפשים אתכם - המתלבטים האם ואיך לספר לאדם קרוב על עצמיכם. צרו קשר בטלפון: 993- 332-1212 כתובת:[email protected]

לדחוף את כולנו לאותה החבילה...

החבילה הגיעה גם לפורום שלי - יוצאים בשאלה. מה שנראה לי שזו איזושהי הפקה/מו"לות כלשהי שמחפשים סיפורים סטייל "רפי תרגש אותי..." או בקיצור: לא ממש מומלץ!

קונסולה

New member
עוד סקר... של הרדיו באילת../images/Emo34.gif

לקראת חודש הגאווה אנו מפרסמים סקר ומדברים עליו מדי יום ברדיו "קול הים האדום" נודה לכם אם תוכלו להצביע ולהשפיע בסקר חשוב זה.

Yonatan L

New member
כל אחד יכול להיכנס....

אבל לא כל אחד יכול לא להימחק. ובכל מקרה - בשביל זה לשרשור הזה קוראים "לוח
"

doritai

New member
מחנה נופש לנטוריסטים בקרואטיה

מי שמחפש נופש בקיץ בחו"ל פרטים באתר www.star-tours.co.il/deals.html

מסיבת נשים 5.7.02 בת"א

מסיבת נשים 5.7.02 SHADOW אלנבי14 ת"א שתייה ואלכוהול חופשי קרטיבים חופשי mtv אלטרנטיבי 70-80-90 אבטחה מוגברת רחבת ריקודים, פינות זולה וחדר חושך והגרלות... לפרטים נוספים: גלית 936113-053 בחסות: OD OREN&DANIEL HAIR DESIGER רח´ בעלי המלאכה 9 ת"א 6208087-03

למעלה