לוח

עזרתכם דרושה../images/Emo70.gif

עקב גל ההומופוביה השוטף את הפורומים "בעיות בגיל ההתבגרות" ו"על בנות ועל בנים", הודעתי על כך להנהלת האתר וביקשתי ממנה לטפל בנושא. כולכם מתבקשים לגשת ללינק המצורף ולהביע תמיכה כדי שהעניין יטופל בכל החומרה הנדרשת.

קרמבו8

New member
ל"סוד מוחלט":

רק שתדע שאתה מיוחד בעיניי...יש באופי שלך משהו מיוחד שמשתקף...

אויש... אני נרגש ../images/Emo9.gif

וואו, תודה
סליחה על השאלה המאוד מטומטמת (לא הצלחתי להבין מהכרטיס האישי...): את/ה בן או בת? אני יודע שזו שאלה דבילית...

EuroSims

New member
מעודד משהו - אתם לא חושבים?

http://test3.thespark.com/bastardtest/bastard.cgi המסקנות מכל אלה שעשו את המבחן - בינהן 7% hate homosexuality, 100% of whom will die stupid and alone :)) משהו לחשוב עליו!! עד כמה שהמבחנים העצמיים האלה הם לא מי יודע מה הדבר הכי מדעי שיש בעולם

הילדה הכי יפה בגן ../images/Emo68.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo140.gif

בואו נצעק את השם ביחד, נ-ט-ל-י", כך בישר גבי קדוש, ראש עיירת אילת, את זכייתה של נטלי זינו, בתואר "נערת אילת 2002" , כאשר ברקע אלפי בני נוער מאילת, השואגים את הזכייה ומעודדים. נטלי זינו, נערת אילת לשנת 2002 תתארח היום בפורום אילת, החל מהשעה 9 בערב, ותענה לשאלות הגולשים על הזכייה, התחרות, וחייה הפרטיים. כולם מוזמנים!.

סיפיליס

New member
זה לא יופי, זה פס ייצור!../images/Emo46.gif

תחרויות היופי למיניהן, בהן נשים (ולאחרונה לצערי גם גברים, בעיקר בתוך הקהילה ההומואית) נמדדות אך ורק על פי מאפייניהן החיצוניים, תחת כיסוי של "יופי", "תרבות" או "צדק עולמי", הן למעשה כיסוי לאובייקטיפיקציה של נשים (ושל הגוף האנושי בכלל) ולמסעי פרסום אגרסיביים של חברות מסחריות, המשתלטות על חיינו ומנווטות אותם כך שאנחנו נרגיש מכוערות. התחרויות האלה מציבות בפני נשים (בעיקר) מודלים אבסולוטיים ובלתי אפשריים של יופי, הגורמים לנשים רבות מספור להתעלל בעצמן, בעוד שאין להן הכלים של המודעות המאפשרים המנעות מהגררות לתחרות חסרת הסיכוי הזו, בעולם בו יש סטנדרטים מאוד ברורים ואחידים ליופי, ועל פיהם נשים נמדדות. לתחרויות היופי האלה לא מתקבלות נשים (או נערות) בעלות שיער קצר, המרכיבות משקפיים, נכות, שמנות - וגם לא בעלות משקל ממוצע או אפילו נמוך, אלא רק נמוך עד-כדי-סיכון-בריאות, נמוכות, בעלות חזה גדול או קטן מידי, ועוד ועוד. כאילו שיש רק דרך אחת להיות יפה. חברות הקוסמטיקה צריכות שנרגיש מכוערות, ועכשיו מוצאות להן קהל חדש ועטות על הטרף הקל - אתם, ההומואים. כשאנחנו נרגיש מכוערות ומכוערים, נרדוף תמיד אחרי אידיאל היופי שהן מוכרות לנו, והן מספרות לנו מה לקנות כדי לעמוד בתחרות האווילית והמטורפת הזאת. איפור, מוצרי קוסמטיקה, ניתוחים פלסטיים, שיטות שונות להסרת שיער "מיותר", מוצרי הרזיה, ועוד ועוד. תעשיית דיכוי-היופי פולשת ליותר ויותר תחומים, ומעצבת את חשיבתן וראייתן העצמית של נשים בגילאים הולכים ויורדים. וכך אנחנו -הנשים, ויותר ויותר גברים - ממנות את הדיכוי שלנו, שכולנו קורבנותיו. אנחנו נפגעות בדימוי העצמי ובבטחון העצמי שלנו, ביכולתנו להחליט עד כמה, מתי ומול מי לחשוף את גופנו, אנחנו נחשפות תדיר למבטים, נגיעות והשפלות שנוגעות לגופנו ולמיניותנו, ואנחנו מוצאות את עצמנו במאבק יום-יומי ואינסופי בגופנו, במקום לאהוב אותו כפי שהוא. התחרויות האלה הן שותפות פעילות מאוד בביטול החשיבה העצמית שלנו, ובהפיכתנו מסובייקטים לחתיכת בשר. אולי במקום לאפשר לדיכוי הזה דריסת רגל גם בפורום *גאווה*, שבו אנחנו יוצרים ויוצרות מקום בטוח, בונה ושלם, כדאי לעצור ולכעוס, ולהתנגד לדיכוי הזה שפוגע גם בי ובכם ובכן. ובנימה אישית לאוגוסטוס. מאוד מפחדת להגרר איתך שוב לדיון ההוא... ובכל זאת היה לי חשוב להגיב. מקווה שיהיה בסדר. וחיוך.

מה צריך לעשות(או איפה הקטש מון פיס?

יש לי קטע שסרקתי ואני מנסה לשלוח לפורום ללא הצלחה עד כה... יש כאן איזה קטש? איך לעזאזל עושים את זה?

יכול להיות...

... שהקובץ גדול מדי מהגודל המקסימלי (250K), או לא מהפורמט הנכון (מתקבלים קבצי gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,pdb,prc,pdf בלבד). ואם כל זה לא עובד - פורום תמיכה תכנית לשירותך.

גיל ההיתברות

שלום אני עושה עובדה על הומואים ולסביות בחברה בתקופה של גיל ההיתבגרות ורציתי לדעת מאיפה אני יכולה להשיג חומר על הנושא הזה הנושאים שאני מתמקדת בהם איך החברה מקבלת את העניין שמישהו יוצא מהארון איך הם משפיעים על החברה ולמה יש עדיין אנשים שלא מקבלים אותם רציתי לציין שאני נערה שאין לי שום בעיה עם הזהות המינית הזאת והייתי רוצה להכיר את החברה הזאת יותר מקרוב בגלל זה אני עושה על הנושא עבודה

leeloo

New member
נפתח פורום חדש ללימודי הקולנוע! ../images/Emo22.gif

הפורום עוסק בלימודי הקולנוע בארץ ובחו``ל. הפורום נועד עבור אותם תלמידים מתוסכלים שמחפשים סיכומים, שרוצים לדעת מי יצר מה, ואיך הוא יצר זאת, לסטודנטים שרוצים לחלוק את המידע שלהם מלימודיהם יחד עם חברי הפורום, ולגלות מה הקסם שמאחורי לימודי הקולנוע, ותהליך היצירה. כיצד אתם נחשפתם לעולם הקולנוע, מהו התפקיד האהוב עליכם בתהליך היצירה, מה תרמו לכם לימודי הקולנוע, האם תרצו לעסוק בכך בעתיד, ועוד שאלות חשובות ומעניינות, שזהו הפורום לדון בהן. כולכם מוזמנים!

eilatr

New member
אירועי הגאווה באילת

בין ה- 13.6 עד 16.6 יתקיימו באילת לראשונה אירועי הגאווה הרשמיים של האגודה: מופעי דראג מצעד הגאווה הראשון באילת חשפנים רקדנים הופעה של דנה אינטרנשיונל מסיבה באנפלאגד, פלטיניום ו"קוויר אס פולק" בסקופ. הפלגת גאווה מסיבת חוף ועוד המון המון הפתעות. כנסו לאתר הבא לקבלת פרטים נוספים

EuroSims

New member
שמח שמוצא חן בעינייך

שמח שמוצא חן בעיניך - :) זאת הייתה הכוונה ומה האחרים חושבים?

yosigd

New member
מחפש מאמר ספציפי בנושא זהות מינית

מחפש מאמר בנושא זהות מינית שלום לכולם זקוק בדחיפות למאמר הזה צילום או פקס יתקבלו בברכה אשמח להשאיל את הרבעון אם יש למישהו ולהחזיר לאחר שאצלם בעצמי המאמר הוא Components of sexual identity חובר על ידי Shively, M. G., & DeCecco, J. P. פורסם ב [3] (1977). . Journal of Homosexuality, 3, 41-48 אם יש מאמר מקורי של המחברים הנ"ל מתקופה מאוחרת יותר גם טוב תודה רבה מאוד יוסי גלעד למותר לציין שכבר חיפשתי בגוגל אם יש אתרי חיפוש נוספים בהם נתקלתם במאמר אהיה אסיר תודה בברור שערכתי באוניברסיטאות שונות בארץ מסתבר שרק בחיפה ובתל אביב יש את הרבעון הנ"ל בחיפה יש את כל הגיליונות למעט הגיליון הספיציפי הזה בקיצור אני בא לומר שאני לא מנג´ס סתם ורוצה שיעשו בשבילי עבודת חיפוש. יגעתי ולא מצאתי עדין אז שוב תודה רבה יוסי אשמח לקבל הודעות בעיניין גם למייל

nokia

New member
Gay Scuba Divers

מנסה לגבש קבוצה של צוללנים וצוללניות גאים, שעוסקים בצלילה באופן קבוע יחסית, שרוצים לצלול בארץ ואולי גם בחו"ל. אם יש בינכם כאלו, צרו קשר דרך דוא"ל.

osnatfbook

New member
אוספים מכתבים אישיים...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

למעלה