לוח

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

SC

New member
../images/Emo65.gifהיום יום הולדת../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתו של דרור22
אני מאחל לך יום הולדת שמח ומאושר, אני מאחל לך בריאות ואריכות ימים, שתמשיך להיות כזה חמוד ומקסים ושתמצא סוף סוף את האביר הלבן שלך
שולי

תשובה ל ThEnigma

שאלת מה קרה ליומנו של החייל.... יש בגליון ינואר של הזמן הורוד כתבה עליו, שאולי תתן לך כתה תשובות.

marco

New member
אממ... מי זה חיפושיט ? ../images/Emo47.gif../images/Emo97.gif

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטה בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות נעשית מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו נפתחת ב-28 לפברואר ותתקיים בימי חמישי בין 21:00-17:00. ההכשרה מועברת על ידי אנשי מקצוע ומומחים - מהמובילים בארץ בתחומם. מי שמעוניין להצטרף לצוות שלנו, מוזמן לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר.

marco23

New member
בשעה 22:45 נסעת בקו 101 מעזריאלי למ

היום יום שני 28/1 עלית בתחנה של קניון עזריאלי על קו 101, שיצא בשעה 22:45 מתחנת הרכבת למודיעין, לבשת חולצת גולף עבה בצבע ירוק או בז´ (לא הבחנתי בחושך) וג´קט חום, אני ישבתי במושב השני מהסוף, אתה התיישבת אחרי הדלת האחורית. הייתה לך ביד שקית של "קסטרו-מן", אני לבשתי פליז שחור ומעיל עור הייתי עם תיק "ג´נספורט" לבן ושקית חומה של "למון גראס". כשירדתי מהאוטובוס בתחנה של העירייה, נתת בי מבט ממיס עם עינייך הצלולות. לא יודע איך לפרש זאת, אבל אם אתה בקטע - אשמח אם תיצור איתי קשר באימייל: [email protected] או באייסיקיו: 133419061

../images/Emo26.gif אירוח בפורומים - עכשיו

בן טל שחר, מדריך קונג פו, על הבעיות הכרוכות בישיבה ממושכת מול מחשב. מומלץ לכל המתכנתים, העובדים מול מחשב, והגולשים בזמנם הפרטי. האירוח יתקיים בפורום ASP, ויתחיל בעוד דקות אחדות. גלישה נעימה, ובריאה

MEEEEEEEEEEEEE

New member
"הקשת" מתרחב ואפשר להרויח

אפשרות לאלפי שקלים בחודש לרוכשי מודעות עבור עיתון "הקשת" פקס: 5335878-03 טלפון: 5335877-03 מתאים גם לסטודנטים ולמי שמעוניין בעבודה בשעות גמישות. בכל הארץ.

QUESTION!

איך משנים פרטים בדבר הזה? (שם תמונה אימייל וכתובת) נראה לי שקוראים לזה כרטיס אישי....

yaarit

New member
זה קרה גם לי

אתה לעולם לא יודע איפה אושר שלך מסתתר.אושר שלי התגלה לי...

למעלה