לוח

אתר מקום ../images/Emo101.gif

רצינו להכיר לכם את אתר מקום, שמשמש אתר מידע אודות תקיפה מינית ותמיכה במי שנפגע וזו כתובתנו: http://www.macom.org.il בין המדורים המרכזיים באתר מקום - אינדקס - ובו מאות עמודים של מאמרים ודפי קישורים בנושא, הזמין מדף הבית; מה עושים עכשיו? - הכוונה ראשונית לאנשים שנפגעו ורוצים לעשות משהו כדי להתמודד עם הפגיעה; לאן פונים? - רשימה של אירגוני סיוע שיכולים לעזור; חדרי הלב - גלריה של ביטויים אישיים של כאב, פרי עטם של מתמודדים; לדבר על זה - אפשרות לשיחות אישיות עם צוות האתר; אנו מזמינים אתכם לבקר באתר, להכיר את התכנים שבו. תקיפה מינית זה לא משהו שקורה אי שם, למישהו שאנו לא מכירים ולא נכיר. היא מתרחשת הרבה יותר קרוב משכולנו היינו רוצים לחשוב. אנו מאמינים ששתיקה סביב נושא זה פוגעת בכולנו. אילנה ודניאל צוות אתר מקום ומנהלי פורום המקום (278) קישורים נוספים שיכולים לעניין את אנשי הפורום הזה -
 

EYהודית

New member
יש אנשים, שהשואה שלהם לא הסתיימה

ב-1945. הם המשיכו לשאת אותה בנשמתם. פורום דור שני הינו הפורום של ילדיהם ונכדיהם. הנכם מוזמנים לבקר אותנו בביתנו. יהודית מנהלת פורום "שואה – דור שני"
 
וכמה דברים נוספים

אני מוסיפה כמה דברים לגבי החיבור בין הומוסקסואליות ותקיפה מינית. חשוב מאוד להבחין הבחנה חדה וברורה בין תקיפה מינית בין אנשים מאותו מין - למין הומוסקסואלי. הראשונה היא אלימות ואילו השנייה היא התנהגות מינית מתוך בחירה הדדית. ככלל, קשה להשיג סטטיסטיקה על תקיפה של גברים מכיוון שגברים חוששים להתלונן או לפנות לקבלת סיוע בעיקר בגלל היחס שהם מניחים שיקבלו, לצערנו במידה לא מועטה של צדק. ההומופוביה שרווחת בציבור הרחב חושפת לא פעם את מי שמספר על הפגיעה שלו - ללעג ולפגיעה חוזרת. אך יש בכל זאת כמה נתונים שאפשר להביא כאן על קצה המזלג ממש. השכיחות המוערכת היא - אחד מכל שבעה גברים (יש האומרים שישה) עובר תקיפה מינית רצינית במהלך חייו, לעומת אחת משלוש נשים. הגברים מותקפים בשכיחות גבוהה הרבה יותר בגיל צעיר, עד גיל 18. יש לזכור כי הרוב המכריע של התוקפים גברים אחרים, הם גברים (98%). אולם חשוב מאוד להפריך את המיתוס כי התוקפים הם הומוסקסואלים. למעשה, רק מיעוט מזערי מהם הם כאלה. מרבית התוקפים הם גברים סטרייטים שהמניעים למעשיהם הם הרצון לשלוט ולהשפיל את הנפגע, תוך שימוש במין. אין זה פשע של תשוקה או תאווה. גם מבין הנפגעים, יש גברים הומוסקסואלים וגברים סטרייטים. במקרים רבים, כאשר הנפגע הוא הומוסקסואל, התקיפה קשורה לשנאת הומוסקסואלים. תקיפת גברים מתרחשת בכל חלקי החברה ולא רק בבתי סוהר. עוד מיתוס נפוץ הוא שתקיפה מינית של בן בילדות הופכת אותו להומוסקסואל. הדבר לא נכון. תקיפה גורמת אמנם לבלבול בזהות המינית וההעדפה המינית, ספציפית אצל בנים, בגלל שהם נוטים לקחת על עצמם אחריות על מה שקרה ("כנראה אני הומו ומשכתי אותו" וכד´). אך בסופו של דבר ההעדפה המינית נקבעת על ידי גורמים אחרים. יש גם ערעור של הזהות הגברית, היות ותקיפה מינית נתפסת כמשהו שקורה רק לנשים, על פי החינוך שרובנו מקבלים כיום. ואנחנו כאן, אם יש שאלות או אם רוצים לדבר.
 

Lizz

New member
כמה באנרים לאתרים שלכם

http://femgeeks.net/glitterjungle/banners-pride.html בינתיים יש רק מעט, וכולם באנגלית אם אתם משתמשים בהם על האתר שלכם, אל תשכחו לשים לינק!
 

fairy_mi

New member
אטרקציות בתל אביב

מחפשת חנויות ומקומות מיוחדים ומדליקים בתל אביב מקומות ששווה לבקר בהם אם כבר מגיעים לפה לצורך צילומים טלויזיונים בפריים טיים אודה למי שיעניק רעיונות תודה פיי
 

הייזל

New member
../images/Emo153.gifפורום חדש../images/Emo153.gif

(כן, אני יודעת, אני בטח באמת מטורפת אם אני עושה את זה פעם שלישית.) אני מזמינה את כולכם לכתוב בפורום "סיפורי מד"ב ופנטסיה"(438). פורום חדש חדיש שרק היום ראה אור.
 

osnatfbook

New member
אוספים חומר טוב....

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.
 
למעלה