לוח

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
סיפור יציאה מהארון

לחתולת הלילה ועוד כל מיני אנשים, סיפור (בדיוני, לא אמיתי) של יציאה מהארון: http://denofsin.slashcity.net/aries/uhmom.html זה חלק מסדרה, שנמצאת פה: http://denofsin.slashcity.net/aries/admission.html וזהירות, ילדים מתחת לגיל מסויים, יש סצינת סקס בסוף הסיפור שטכנית אסור לכם לקרוא.

הליין האחר - מסיבת יובל לחוג לגאווה

בחמישי הקרוב הליין אחר חוזר מחופשה במסיבה מיוחדת לכבוד תוכנית היובל של "החוג לגאווה", תוכנית הרדיו הגאה של ירושלים, המשודרת בימי ראשון בשעה 21:00 ברדיו הר הצופים 106fm. במסיבה תופענה טלולה בונט, נסיכת הדראג של ירושלים, וגלינה פורקברה. כמו כן ישתתפו מנחי התוכנית . די ג´ייז ליאור ויובל זך ינגנו האוס, דאנס, פופ ולהיטים. המקום יאובטח היטב ע"י אנשי אבטחה מסוקסים ושרמנטיים. מחיר: 30 ש"ח עם הזמנה, 35 בלי.

osnatfbook

New member
אוספת מכתבים אישיים...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

liady

New member
דירה חמודה מחפשת שותפה לסבית

בננות דירה מקסימה שרמנטית וספונטנית עם חוש הומור מחפשת שותפה שניה למטרות רציניות. הדירהבת 2.5 חדרים, בעלת מטבח מאובזר, מרופדת בנוחות של שטיחים מקיר לקיר ובמכונת כביסה בעלת מוטיבציה. חדר גדול ושקט ברחוב צדדי ליד שנקין. 310$ חודש בחודשו. הכניסה מיידית והעונג כולו שלכן :) ליעד 052-340491

היעדרונת

חברים/ות, מפאת החג אני איעדר ליומיים. תתנהגו יפה.
אני מקווה שכולם מצליחים לנצל את החג.... מי יתן ותצליחו ליישם את היציאה מעבדות לחירות בחייכם אתם, ושכל אחד ימצא את ה
שלו או את ה
(מרים) שלה.... שיהיה לכולנו חג
שמח, יונתן

אלי פלס

New member
מרים???

מרים הייתה מצריה... לא נראה לי שהיא הייתה צהבהבה בלונדה.

אולי היא חמצנה...

וחוצמזה, היו של מספיק ניסים בשביל שאפשר יהיה להאמין גם לזה...

Lizz

New member
בהקשר למשהו שמישהו אמר

...לפני הרבה זמן, ואני עצלנית מכדי לחפש: הרעיון של שפיכת זרע לבטלה נהגה בימים שבהם חשבו שכמות הזרע מוגבלת ולכן עודדו את הגברים לבזבז את כולו על נסיונות ילודה. הם רצו לגדל עם, ומבחינתם הרעיון היה מוצדק. כיום יודעים שאין הגבלה לכמות תאי הזרע ולכן אין שום בעיה שתשפכו אותו לאן שבא לכם. בנוסף לכך, אבותינו מעולם לא חשבו על פיצוץ אוכלוסין היסטרי כשאמרו "פרו ורבו... ותימלא הארץ אותם, בלה בלה". כמו כן, נראה שאותו העם שהם ניסו לגדל נועד למלחמה וכיבוש הארץ ולכן עודדו את הזכרים לעשות מלחמה ולא סקס. סקס מסיח את הדעת מאחוות לוחמים גברית (בסדר, אז הטיעון הראשון הגיוני יותר מהשני, אבל אני רוצה להדגיש ששניהם נכתבו אחרי שלוש שעות שינה בלבד)

פורום "נשים וקריירה" נפתח מחדש

בניהולי. הפורום יהווה במה להתייעצות, דיון, תמיכה והעשרה בנושאים שהם בלב ליבה של העצמת נשים - הקריירה שלהן. הטאגליין הראשון הוא מ"הזמן הורוד" - מאמר מרתק שהילך עלי קסמים, אודות נשים במאה ה-19 שחיו כגברים כדי להרוויח "משכורת גברית" שמאפשרת מחייה ולחיות עצמאיות וממומשות יותר. אז...להשתמע שם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=219

osnatfbook

New member
אוספת מכתבים אישיים...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

swirrrly

New member
הנה סיפור היציאה מהארון קורע ה-../images/Emo23.gif

שלי. במקרה שלכם תחת.... חחחחחח.... שימו צנזורה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה,יום אחד הלכתי ברחוב ופתאום נפלתי לתוך............ .......... (המתח גועש)............................... ................................. קופסה! ואז יצאתי מהארון!!!!!!!!!!!!!! טח טח.... בטח חושבים אתם: ילדה אינפנטילית שבמילא אין לה מה להגיד ושסתם אומרת שאנחנו דוחים אותה בלי שום סיבה הגיונית הנראית לעין, אבל מה? טעות לכם? אך למה זאת כי.............. ............................................. ................................................ ...................... איכסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה