לוח

סילביא

New member
בקשה

אני יודעת שאולי זה לא המקום... אבל מלנסות לא מפסידים כלום, נכון? אז ככה : אני מעוניינת לקנות את הפרקים של התוכנית "הכי גאים שיש" (גרסה של ארה"ב) אז אם מישהו רוצה למכור, או לשכפל ולמכור אני אשמח מאוד שיצור איתי קשר לאי מייל[email protected] המון תודה ויום טוב

Jony Jerusalem

New member
"בחרתי בחיים" - ג´וני ירושלים

בחרתי בחיים הוא ספר שלי שנכתב בימים אלה. בעוד מספר שבועות אני מתכונן לפנות להוצאת ספרים שתוציא את הספר שכתיבתו נגמרת בימים אלה. הספר נותן אור לחיים חדשים עם האיידס. התמודדות חסרת מעצורים שהובילה אותי היום לימים טובים יותר ואחרים לגמרי. פרקים נבחרים יופיעו מידי פעם באתר האינטרנט שלי http://www.israelpositive.com הספר יפתח אור חדש לאנשים עם הנגיף ובעצם יאיר לכל אחד ואחר אור חדש ושמיים כחולים ג´וני ירושלים

BlueCat

New member
אולי פורום "הכי גאים שיש" (511)

יהיה מקום מתאים יותר? שם בטוח תמציאי משהו

shlomi0011

New member
נקודות חלוקה חדשות לזמן הורוד בצפון

חלקתי את הזמן הורוד בעוד 3 נקודות בגליל מערבי חנות מוסיקלי במ. מסחרי מעלות מיוזיק בוקס בכפר ורדים וחנות פיקולו בנהריה כל מי שקורא ומעוניין מוזמן לקחת והכי חשוב צריך להפיץ את זה לחברי הקהילה

campari

New member
../images/Emo176.gif הזמנות למסיבת פופ-רינג...

לכל המעוניינים: יש ביום חמישי הקרוב מסיבה נוספת במועדון התאטרון. מצורפת הזמנה שאם תדפיסו ותראו אותה בכניסה תקבלו הנחה. (עוד שירות לקהילה מטעם קמפארי, שלפעמים דווקא בא לו לכבות את המחשב ולצאת לראות אנשים אמיתיים רוקדים ומשתכרים)

אירוח עמותת אימוץ בפורום הורות גאה

ביום ראשון הקרוב (18/08) בשעה 19:00 מתארחת עמותה לאימוץ ילדים פה בפורום. מנהל העמותה ישמח לתת תשובות הנוגעות לפרוצדורה, מה מותר לעמותות ומה אסור, מה אורך התהליך, מאיזה מדינות מותר לאמץ וכו. העובדת הסוציאלית אשר מלווה את המשפחות המאמצות ועושה את האבחון הפסיכו-סוציאלי עבור שירותי הרווחה תוכל לענות על שאלות כגון: מתי מספרים לילד, התמודדות של הילדים בבתי הספר וכו´.... המפגש יתמקד במשפחה הומולסבית ויעסוק בהבטים טכניים וסוציאלים. כל מי שנושא ההורות מתחיל לפעפע בו, ומי שכבר יודע כי ברצונו להיות הורה, ו מי שרוצה להקים משפחה מתוך זוגיות או לבד, ואפילו מי שכבר הורה, מוזמן להכנס ולשאול שאלות.

לרזות ולהשאר בריאים... ../images/Emo176.gif ../images/Emo21.gif

טובה קראוזה היא דיאטנית קלינית מוסמכת ואם לשניים. טובה מייעצת בנושאי תזונה ודיאטה למטופלים במסגרת פרטית, מרצה לקהלים שונים ובמסגרות מקצועיות, מנחה סדנאות הרזייה ומתמחה בנושא התזונה בהריון ולאחר הלידה. טובה כותבת בנושאי תזונה ודיאטה במוספי הבריאות בעיתונות היומית ובכתב העת "שורר" של המרכז הישראלי לחינוך ללידה, מרואיינת למגזינים "לאישה", "הורים וילדים" ועוד, וכן ברדיו ובטלוויזיה (בתוכניות "חיים וטעים" ו- "קפה טלעד"). מזה שנתיים כותבת גם באתר האינטרנט "אמנות הלידה" leida.co.il ומנהלת את נושא התזונה בפורום האתר. מאמריה ברשת מופיעים גם באתרים "טבעלייף", YNET ובמקומות נוספים. היום היא מתארחת בשעה 21:00 בפורום "להיות הורים" ועונה לשאלות הגולשים. כולם מוזמנים!

ליין מסיבות גייז ב-virgin החיפאי|גא

במועדון הוירגין החיפאי נפתח באחרונה ליין מסיבות חדש בימי חמישי לקהל ההומו-לסבי וגם לסטרייטים. כל שבוע המסיבה היא בסגנון אחר היו: ערב כחול עמוק,מסיבת קיץ ... והשבוע 02\08\22 אלכוהול חופשי וגם... די גיי ויק מה"דום" התל אביבי יתקלט ואיתן שחם. עוד יהיו: מופעי דראג,וחשפני ה"דום".... תנסו ותהנו.... לפרטים נוספים לפנות אליי.

galit1976

New member
יום חמישי מסיבת נשים ברמה אחרת

ליין W ימי חמישי מסיבות לנשים בלבד מסיבות איכותיות וברמה אחרת מקום ממוזג ואינטימי קרטיבים חופשי הגרלות חדר חושך צוות ברמנים משגע הפתעות אבטחה להיטים MTV 70-80-90 NF אלנבי 9 ת"א מחיר:40 ש"ח

למעלה