לוח תחפושות בפינטרסט

Internet Mom

New member
לוח תחפושות בפינטרסט

בואו לבדוק ולנעוץ...
מי שיכולה לעזור לי לנעוץ רעיונות שווים לפורים- בבקשה להגיב עם קישור לחשבון הפינטרסט (או במסר) ואזמין אותך לחגיגת נעיצות.

Internet Mom

New member
הזמנתי אותך

עכשיו תראי עוד לוח בלוחות שלך שאליו את יכולה לנעוץ דברים- וזה בעצם הלוח של הפורום.
אני משתדלת לכתוב תיאור קצר בעברית כשאני נועצת דברים ללוחות הפורום כך שאם מישהו מחפש דברים בעברית הוא יגיע לחשבון שלנו!

שונצו

New member
הנה אתגר בשבילך

הבת שלי החליטה שהיא רוצה להתחפש לכינה...

הערב היא אפילו אמרה מה תעשה כשתהיה מחופשת- תציק לילדים אחרים ותגרום להם לגרד.... (מה שכינה עושה...)

תודי שזה משעשע

הקיצר- איך אני מייצרת כינה?... חשבתי לא ספציפית כינה אבל סתם מעין ג'וק חביב ענק (יחסית, כמובן, היא בכל זאת רק בת שש...)

Internet Mom

New member
איזו קורעת! תחפושת של כינה

מי היה חושב על זה?
קודם כל מצאתי תחפושת שהיא לא בדיוק מה שאת כותבת עליו, אבל גם היא סופר מצחיקה!

Internet Mom

New member
אהבתי את זה

כי זה מאד עדין... רק כובע, מחושים ובגדים שחורים. הכנפיים לא נורא קשורות אבל הן נותנות טאץ' קצת נסיכותי... ואפשר אולי איזה אותיות על הבטן-
הכינה נחמה!

Internet Mom

New member
מהתינוקי הזה

אפשר לקחת את החלק התחתון של הגוף... למרות שזה נראה קצת מסורבל. אולי איזה בריסטול מאחורה, כנפיים נוקשות חומות וצרות שיורדות נמוך?
אני יודעת שלכינה אין כנפיים... אז אולי בלי הפרדה?

Internet Mom

New member
צריך לתפור...

רעיו מזעזע, לי אין סיכוי לתפור משהו כזה. וגם איך היא תלך עם זה?
אני הייתי מסדרת לה על הגב קרטון גזור חום- משהו כמו גב של טוקסידו כזה... עם מחושים ובגדים חומים היא תהיה אחלה כינה.

שונצו

New member
המחשבה הראשונית שלי הייתה

לייצר לה מעין רגליים כאלה שיהיו תלויות לה מהצדדים,כמו שיש לחיפושית. המחושים זה רעיון טוב, וגם הטוסיק הנפוח של התינוקי (בכינה, להבדיל מחיפושית, כל ששת הרגליים הן מקדימה יחסית, ומאחור יש טוסיק עגול ונפוח), שאין לי מושג איך לייצר אותו (תפירה זה לא אני...).

נשמע לך הגיוני לייצר את הרגליים מגרביונים שאמלא במשהו?

Internet Mom

New member
אני חושבת על חיתול מלא של תינוק

מה אם תשימי לה בד מכווצץ' בתוך גרביונים או אפילו סתם בתחתונים?
יש לה כבר ארבע רגליים משלה, לא? ידיים ורגליים. אם היא לבושה בחום, אולי אפילו כפפות... אז את צריכה להוסיף רק עוד שתי רגליים במותניים.
אני הייתי הולכת על קרטון גזור, תראי איזה דבר נהדר האיש בתמונה עשה, ועוד יתרון שזה פחות מסורבל.

למעלה