לוח תוכן לראש השנה

galeet

New member
אני אוהבת את צורת החלונות

בספר של ברוריה ברק "בחן ובקלות" יש רעיון שהשתמשנו בו בשנים קודמות:מניחים על אריחי לוח קלקר מגזרת ניר ומרססים בספריי זהב (או כסף).מרימים את המגזרת.הספריי גם 'אוכל ' קצת את הקלקר- ממיס אותו- ויוצר תבליט. עכשיו, האריחים האלה משמשים כמסגרת וכל מה ששמים על הלוח נראה חגיגי ומרשים.

אלהלה

New member
אההההההה בצנצנות../images/Emo13.gif

בגדולה יין בשלבים ראשונים מענבי מרלו שהביא אחד ההורים, ובשניה רימונים בשכבות עם סוכר שיהפכו ליין - או לסירופ
אם הגזמתי עם הסוכר. ובפסח הילדים יקבלו את היינות בבקבוקים קטנים - והאמת שמתוך נסיון זה יוצא יין פטישים מסוכן לילדים
כך שאני מזהירה את ההורים שלא לתת לילדים לשתות כי זה ממש יין כבד וחזק, אבל את החוויה של הבציר והפרדת הענבים מהאשכול ופרוק הרימון זה החלק שהילדים אוהבים ונהנים ממנו.

אוריתי1

New member
באמת מדהים אבל אין בעיה אם

הכותרת של ראש השנה שבאלכסון? אני יודעת שמפקחות "צורחות" על דבר כזה...

אלהלה

New member
לי אין בעיה עם זה../images/Emo13.gif וגם למפקחת לא

צריך שתהיה בעיה, הילדים גם ככה לא חושבים שכותבים באלכסון ואם הם יעתיקו ויצא להם באלכסון זה ממש לא בגלל הכותרת שהם ראו
אלא כי גם ככה יוצא להם באלכסון ואני לא מעירה להם על זה. טוב שאני כבר לא כותבת בכתב ראי
בטח זה היה מדבר ליותר מחצי מהגן
. אצלי בגן הקירות לא לבנים מה שפעם הביא מפקחת לשאגות ממש! ומה שלי היה להגיד לה שזה הטעם שלי וזה מה שמוצא חן בעיני ולא כתוב בשום מקום שצריך שכל הקירות יהיו לבנים וגם על כל הקירות לא כתוב שצריך שיהיו שטיחי סקוצ'ים. והאמת שלא היה לה הרבה מה לענות על זה. המפקחת עוד לא היתה בביקור השנה ואם היא תעיר אני אספר לך
ונספר גם מה היתה התגובה לתשובה שלי

למעלה