לוח שעם

efrate

New member
לוח שעם

קניתי לוח שעם והוא מאוד משעמם... אני מחפשת רעיון איך לעטר אותו על מנת שיראה יפה יותר ואטרקטיבי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבת שלום.

y u l i 24

New member
לוחות שעם

אז יש כמה רעיונות - תבחרי לך 1. לקחת טוליפים ולצייר ציורים בגרפיקה פשוטה, נגיד- פרה מצחיקה או כלב או חתול- זה הסגנון הגרפי הפשוט כמובן כל ההצעות - לא לצייר באמצע אלא בפינות , אם תציירי באמצע זה יתעוות עם הזמן בגלל הנעצים. 2.אפשר לעטר את המסגרת בציורים כמו שבלולים 3.אפשר לעטר בטוליפ זהב וכחול בערבסק כזה 4.אפשר להדביק מפיות על המסגרת 5.לעשות לו מסגרת "פרה" לבן עם כתמים שחורים ועל אתו עיקרון- נמר 6.אפשר גם לתלות דברים ע"י חירור עם מקדחה עם מקדח דק מאוד- ואז פשוט לתלות חוט עם חרוזים או משהו . זהו מקווה שתמצאי לך משהו - בהצלחה..

efrate

New member
ראשית תודה על התגובה המהירה../images/Emo6.gif

מצא חן בעיני הרעיון של הדבקת מפיות. אבל המסגרת היא מאוד צרה האם לדעתך זה מתקבל יפה למרות המסגרת הצרה. ושאלה נוספת האם כדאי לצבוע את המסגרת ובנוסף למפיות לעשות סטפ 1 וסטםפ 2. האם זה יראה על המסגרת שהיא מאוד צרה.

לוח שעם שיש אצלי

ריססתי את המסגרת מזהב והדבקתי עם E6000 נגצים וחרוזים בגווני כחול יצרתי מקרטוןן גלי אדום מסגרת פנימית אבל אם הייתי צריכה לעשות את זה שוב, הייתי צובעת בגוון שמתאים לי, הייתי מכינה אלמנטים חמודים מפימו, ומדביקה מסביב

שלויימה

New member
לוח שעשיתי ממש מזמן. אחת העבודות

הראשונות. הדבקתי על דיקט גדול יותר הדבקתי מפיות והמשכתי את הציור היום הכל דהוי והעבודה ניראת לי נוראית, אבל העיקר הוא הרעיון, לא? אגב, במציאות הוא לא נראה כל כך איום ונורא

שלויימה

New member
בכייף ../images/Emo24.gif. עשיתי עוד אחד מקסים

אבל נתתי אותו לבת של חברה ולא צילמתי. כשאבקר אצלם אצלם אותו - אם נשאר ממנו משהו

שלויימה

New member
ואוו, זה קשה. אבל איך אני בשבילך? מ

מחר אני אהיה שם אחה"צ ואז אצלם. קודם התקשרתי והזמנתי את עצמי. בכל אופן זה לוח בנושא בראציות.

למעלה