די והותר האמת שאתמול ניסיתי משהו דומה, וכל המחשב קרטע... אני מנסה, שלא יגידו שאני כופרת, ת-ו-ד-ה !
פ פומפיה New member 28/8/06 #30 די והותר ../images/Emo178.gif האמת שאתמול ניסיתי משהו דומה, וכל המחשב קרטע... אני מנסה, שלא יגידו שאני כופרת, ת-ו-ד-ה !
די והותר ../images/Emo178.gif האמת שאתמול ניסיתי משהו דומה, וכל המחשב קרטע... אני מנסה, שלא יגידו שאני כופרת, ת-ו-ד-ה !
S shno New member 29/8/06 #32 נו ודאי, עשית חצי עבודה... התקנת את הקובץ המעדכן? מעולה. כל מה שהוא עשה זה לעדכן את בסיס הנתונים של התוכנה. עכשיו כנסי לאאוטלוק, לכי ל: כלים אפשרויות אפשרויות לוח שנה הוספת חגים ותוסיפי שוב את חגי ישראל... לא אמרנו שלא מכסת"חים?
נו ודאי, עשית חצי עבודה... התקנת את הקובץ המעדכן? מעולה. כל מה שהוא עשה זה לעדכן את בסיס הנתונים של התוכנה. עכשיו כנסי לאאוטלוק, לכי ל: כלים אפשרויות אפשרויות לוח שנה הוספת חגים ותוסיפי שוב את חגי ישראל... לא אמרנו שלא מכסת"חים?
פ פומפיה New member 29/8/06 #33 עדיין נאדה ../images/Emo178.gif יש חגים בזמן שחלף ואני לא יודעת את זה מעכשיו או מה שכבר היה לי, אבל לא התעדכנו חגים מהיום והלאה. ממש מוזר...
עדיין נאדה ../images/Emo178.gif יש חגים בזמן שחלף ואני לא יודעת את זה מעכשיו או מה שכבר היה לי, אבל לא התעדכנו חגים מהיום והלאה. ממש מוזר...
פ פומפיה New member 28/8/06 #25 זה לא גם אלא רק מתווספים רק חגים בעבר ולא מהיום והלאה.. אני מרגישה כמו טוני ומה-שמו ממנהרת הזמן
ק קיסרית הזאטוטית New member 28/8/06 #10 מישהו מכיר עוד טמפלייטס או חברה שעושה לוח שנה מהתמונות של כולם?
S shno New member 28/8/06 #12 אתר הטמפלייטס של אופיס חוץ מזה, כמעט בכל חנות צילום גדולה אפשר להפיק לוח שנה עם תמונות שאת בוחרת. יש מגוון רחב של אפשרויות (לוח חודשי, דו-חודשי וכו') והמחירים נעים בהתאם לסוג הלוח וכמות התמונות.
אתר הטמפלייטס של אופיס חוץ מזה, כמעט בכל חנות צילום גדולה אפשר להפיק לוח שנה עם תמונות שאת בוחרת. יש מגוון רחב של אפשרויות (לוח חודשי, דו-חודשי וכו') והמחירים נעים בהתאם לסוג הלוח וכמות התמונות.
ק קיסרית הזאטוטית New member 28/8/06 #14 שנו! באמת! אתה חושב ששמתי את ההודעה לפני שעשיתי ביקורת על הטמפלייטס המזעזעים באתר של אופיס? ברור שראיתי את כולם והם מכוערים פחד
שנו! באמת! אתה חושב ששמתי את ההודעה לפני שעשיתי ביקורת על הטמפלייטס המזעזעים באתר של אופיס? ברור שראיתי את כולם והם מכוערים פחד
S shno New member 28/8/06 #15 אני ממש מרגיש שאני חייב לך פיצוי על עוגמת נפש... אז הנה דוגמה למשהו שחברה עושה תמורת סכום פעוט...