לוח שנה תמידי כיצד מכינים לוח שנה תמידי? כזה עם תמונות בתאריכים הנכונים... אולי יש דוגמאות יפות?
T tkuia New member 26/9/04 #1 לוח שנה תמידי כיצד מכינים לוח שנה תמידי? כזה עם תמונות בתאריכים הנכונים... אולי יש דוגמאות יפות?
ע עמיתושש New member 27/9/04 #2 ומילת הקסם???? קוראים לזה "לוח לעד" ואת יכולה להכין בתוכנה גרפית ואפילו בוורד. אני אישית לא ראיתי כזה פה בפורום בבקשההההההההההה
ומילת הקסם???? קוראים לזה "לוח לעד" ואת יכולה להכין בתוכנה גרפית ואפילו בוורד. אני אישית לא ראיתי כזה פה בפורום בבקשההההההההההה
L Liat R New member 27/9/04 #3 אני הכנתי לבת של חברה שלי... לוח עד - דף לכל חודש כשבמרכזו ציור שהילדה (בת 25 היום) ציירה. היו ציורים מאז שהיתה קטנה ועד לשנים האחרונות. דף לדוגמא... הודפס על נייר משובח וחובר עם ספירלה
אני הכנתי לבת של חברה שלי... לוח עד - דף לכל חודש כשבמרכזו ציור שהילדה (בת 25 היום) ציירה. היו ציורים מאז שהיתה קטנה ועד לשנים האחרונות. דף לדוגמא... הודפס על נייר משובח וחובר עם ספירלה
ס סיגל עם הקפה New member 27/9/04 #5 יפיפיה../images/Emo140.gif תוכלי להראות לנו את כל הציורים פשוט WOW