לוח שנה של הפורום

לוח שנה של הפורום

עלה רעיון ליצור לוח שנה של הפורום. הלוח יכלול תמונות שאינן קשורות דווקא לאפילפסיה. מאחורי התמונות יהיו הסברים קצרים על נושאים שונים באפילפסיה. אנחנו צריכים מכם רעיונות איך עושים זאת ומה התוכן שיהיה בו. פנינו גם לגלית מהמרכז בבאר שבע. היא תתן תשובה בעניין במשך השבוע הבא. כמו כן, צריך להיעזר, לדעתנו, גם באי"ל. עוד גורם שיש לפנות אליו הוא חברות התרופות שיכולות לממן פרוייקט כזה. אם למישהו מכם יש גישה לחברות כאלה או לקופות החולים נשמח שתעזרו. דינה וחיים

מה המטרה של לוח השנה?

לחלק אותו לאנשים מתוך המעגל של חולי האפילפסיה? בחוץ? למקבלי החלטות? אולי אפשר לשלב את זה עם שבוע המודעות לאפילסיה, שיוצא אם אני זוכרת טוב בסוף מאי או יוני?

חייםלוי

Member
מנהל
המטרה היא להגביר מודעות למחלה

ולחולים גם ביניהם וגם בציבור הרחב.

ובנוסף...

חשבנו על כך שאם אנשים יראו את לוח השנה הם גם ידעו שיש את הפורום וגם ידעו כיצד לנהוג במקרה של התקף חלילה. תהיה לנו כפי הנראה עזרה רבה בעיצוב לוח השנה כך שהוא יהיה מאוד נאה למראה. הרעיון שלנו הוא שאתם תעלו ציורים שלכם או של הילדים שלכם,אם יש לכם רעיון אחר אז בבקשה,נשמח לקרוא ולשתף פעולה. אתם כבר מוזמנים להעלות ציורים /עבודות שלכם לפורום,גם עבודות שנעשות בתוכנת פוטושופ. חיים ואני חושבים על לוח שנה שהיינו רוצים לשים בפינת האוכל שלנו,כך שהציורים יכולים להיות גם פרח שמיים ועננים ולא בהכרח ציורים על אפילפסיה,אם אתם חושבים אחרת-שתפו אותנו,נרצה לדעת מה אתם חושבים אולי אתם דווקא מאמינים שבלוח שנה של מודעות לאפילפסיה צריכות להיות תמונות כמו אלה שהיו לנו בתחרות הפורום. תהיה ועדה שתחליט איזה תמונות יועלו אל לוח השנה, אולי חברת התרופות המממנת היא זו שתחליט,אבל זהו הרעיון העיקרי, חשבנו על כך שהתמונה שתזכה תופיע בשער ויש לנו רעיון כפרס לזוכה,אולי בשיתוף עם תפוז...אם ילד/ה יזכה בפרס חיים ואני חשבנו על משהו מיוחד
כמובן שאנחנו נרוויח הכי הרבה בכל מקרה,וזה מה שהכי חשוב בעצם.

סימוננה

New member
רעיונות

הרעיון שלך נפלא, קודם כול אפשר לפנות לחברות תרופות העוסקות בנושא ויש להם עניין לתרום. אני אנסה לברר. אחר כך הרעיון שמאחורי כמו שהבנתי תמונות שאינן קשורות לאפילפסיה כלומר אנשים רגילים (נושא התמונות) ומאחריהן יהיו הסברים קצרים הרי כל הרעיון של אי"ל עומד מאחורי זה. ומי כמוני יודע שזה יכול להיות אצל כל אדם יהיה מי שיהיה. "זה לא מום זו מחלה". אני אתחיל בבירורים בנושא. עדנה

ruthty

New member
לפי דעתי זה רעיון מצוין

בכדי זידבר לכולם אפשר ללכת על נושא החיות זה נושא שידבר לכולם אם יש הסכמה לנושא אני מוכנה לשלוח תמונות רק תגידו לי לאיפה

חייםלוי

Member
מנהל
לא רק חיות - גם חיות. לדעתי צריך

גיוון. אנשים אוהבים דברים שונים. חתולים הם בהחלט מוצלחים.

למעלה