לוח שנה עברי

לוח שנה עברי

להמיר תאריך לועזי לתאריך עברי זאת לא בעיה בעזרת HebrewCalendar class. הבעיה היא שהוא מחזיר רק את הערכים המספריים, כלומר מספר היום, מספר החודש, מספר השנה וכו'. ראיתי שניתן ממש להציג לוח שנה עברי (לא "אוקטובר" במקום October, אלא תשרי). מישהו הצליח לעשות זאת? (רצוי ב VB.NET)

סומבודי

New member
...

DateTimeFormatInfo fi = new CultureInfo( "he-IL", false ).DateTimeFormat; string[] hebrewMonths = fi.fi.AbbreviatedMonthNames;​

תודה, והמשך

אבל האם יש דרך ממש לשנות את לוח השנה של ה webcontrol calendar ללוח עברי? או במילים אחרות - יש דרך, ראיתי צילום מסך של זה, השאלה היא איך עושים את זה. עברתי על ה PROPERTIES שלו ואין שם משהו שניראה שעושה את זה... יש דוגמא או עזרה כלשהי ב VB.NET ולא ב C#? ושוב תודה רבה לך!

אה, וזה לא עובד לי

זה עדיין נותן לי אוקטובר ולא תשרי (או חשוון, לא קריטי :) אולי אני עושה איזו טעות מטופשת?
Dim fi as DateTimeFormatInfo = new CultureInfo("he-IL", false ).DateTimeFormat Dim hebrewMonth As String = fi.AbbreviatedMonthNames(9) Response.Write(hebrewMonth & "<BR>")​

סומבודי

New member
צודק

הוא מציג בעברית את השמות הלועזיים.. חיפשתי אך העליתי חרס בידי. כפתרון חלופי תוכל להגדיר מערך שמות.

דווקא אני מצאתי לפחות לזה פתרון

אבל לא של ממש להראות לוח שנה עברי :
Dim HC As System.Globalization.Calendar = New HebrewCalendar() Dim fi as DateTimeFormatInfo = new CultureInfo("he-IL", false ).DateTimeFormat fi.calendar = HC Dim hebrewMonth As String = fi.AbbreviatedMonthNames(9) Dim hebrewDay As String = fi.AbbreviatedDayNames(2) Response.Write(hebrewMonth & "<BR>") Response.Write(hebrewDay & "<BR>")​

והנה הלוח העברי עם אלול... איך?!

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnpag/html/diforwc-ch07.asp

למעלה