לוח שנה, וספר טלפונים

עידן1

New member
לוח שנה, וספר טלפונים

יש לי מכשיר IPAQ חדש, והתמיכה לעברית היא של PDAC אשמח אם מישהו יעזור לי לגבי יומן בעברית, שאוכל לנהל את פגישותי (גם) בלוח עברי, וגם ספר טלפונים בעברית תודה מראש.

עידן1

New member
מה הבעיה???

שיומן המשימות שלי בתאריכים לועזיים, ואני צריך (גם) תאריכים עבריים ושאין לי ספר טלפונים ואשמח ללינק מאיפה להוריד את זה.. תודרבה...

mikeoreli

New member
תשובות

ספר הטלפונים הוא מובנה. הוא נקרא Contacts באנגלית או "אנשי קשר" בעברית. לגבי תאריכים עבריים ביומן, יש כזה. רק צריך למצוא. אני רואה שיש הרבה שאלות בנושא (לא יודע מה יוצא לכם מזה?) אבל אני אחפש לראות אם יש אחד כזה טוב. בכל מקרה, אם אתה רואה חגים באאוטלוק, הם יסונכרנו ליומן בפוקט. אם אין ואתה רוצה, נוכל להסביר לך.

AYELET1

New member
מה ז.א. מה יוצא מזה?

תאריכים עבריים, חגים ואולי עוד מידע למי שזה חשוב לו (כניסת השבת?)\ אם תמצא תוכנה מקיפה אשמח להוסיף לשאלות הנפוצות

עידן1

New member
הסבר...

תודה איילת על ההבנה... :) mikeoreli - אולי אתה לא יודע, אבל יש יהודים שאצלם התאריכים בראש עובדים בעברי, ולא בלועזי...בכל אופן אצלי זה כך.מוזר שאתה חושב שזה מוזר... אני מחפש יומן שלא מצויינים בו רק חגים, כפי שהבנת, אלא כל יום ויום.

AYELET1

New member
ברוך - מכיר?

(אחרי קובץ האסל המפואר שהכנת לפאלם, אולי תכין דומה לפוקט?

federbar

New member
בהחלט... אחפש שוב ביום א`...

לא אוכל להתפנות לזה היום. (הכנות לשבת...).

mikeoreli

New member
תגידי לי, מה זה עוזר לך..

לדעת אם היום י"ב באב? זה נותן לך את אותו המידע כמו שאני אגיד לך שהיום זה 30 ביולי. זה לא אומר אם יש היום איזה חג או מה כניסת השבת. הרי כל העולם וגם מדינת ישראל עובדת לפי לוח השנה הגרגוריאני ולא לפי הלוח העברי. בכל מקרה, כמו שכתבתי, אני מחפש תוכנה כזו שכבר נתקלתי בה בעבר.

AYELET1

New member
לי זה לא עוזר ../images/Emo3.gif

אבל יש אנשים שלהם זה עוזר

mikeoreli

New member
תכן עברי לפוקט פיסי

לאחר שראתי את קיום הדרישה לתכן עברי כמו לוחות שנה וספרים, להלן מה שמצאתי בחיפושי: Pocket Luach, The Hebrew Calendar 1.04.00 זוהי תוכנה באנגלית אשר מראה את לוח השנה העברי, זמני הדלקת נרות וכן חגים. התוכנה עולה 18$ וקיימת לה גרסת התנסות. Jewish Calendar Program for Windows CE/Pocket PC 2002/Pocket PC 2003 זהו יומן מלא שנראה די דומה ליומן הרגיל רק עם תאריכים עבריים, זמני הדלקת נרות, חגים, דף יומי והפטרה. ניתן להעביר את המידע גם לPocket Outlook. התוכנה עולה 29$ (הקישור נמצא למטה). Jewish Software for Windows CE/Pocket PC 2002/Pocket PC 2003 זהו אתר עם תכן יהודי נוסף

עידן1

New member
תודה

אכנס לקישורים. אגב, תתפלא אולי, אבל אצלי בראש התאריכים פשוט עובדים בעברי (אני דתי), זה מה שזה עוזר לי... מפגשים בין תרבויות יש כאן..פש... תודה בכל אופן.

למעלה