לוח של חיקה

דידית

New member
זה מענין גם לי זה קורה ../images/Emo59.gif

אני לא יכולה להשאר אדישה, כשאני רואה שני חסידי,ם הולכים עם העיניים ברצפה. אני תמיד משתדלת מאד מאד לעבור בדיוק בין שניהם. זאת אחת הסטיות שלי בשנה האחרונה. אני הכי אוהבת לראות את הקפיצות שלהם שאני ככה מדלגת בינהם. יש כמה סוגי קפיצות: קפיצת צד- שזה לחתוך ימינה. קפיצת הלם-ניתור על המקום. קפיצת בנגי-הם קופצים כמה מטרים קדימה. קפיצת דידית-שזאת הקפיצה האהובה עלי במיוחד: נסיון לבריחה ובמקומו כשלון שזה אומר כנף הבגד שלהם נגע בכנפי. מענין כמה תיקונים הם עושים על זה שהם נתקלו בי...
דידית.

MAYA20

New member
זה עובר../images/Emo6.gif

אבל לא לגמרי, גם לי היה בהתחלה דחף של דווקא (עיין ערך "ארור יהוה" ,בעצם זה עדיין כיף) אבל זה עובר. אגב לי הבטיחו הרגשת שטחיות, במקום זה באה שלוות נפש שכזו, אחרי שנים של רגשות אשמה על כל מה שזז לכיוון הלא נכון, פשוט שקט. טוב זה ומנהג מגונה אחד(או קצת יותר) אני אוהבת להשתמש במונחים הלכתיים וממחשבת ישראל, כשאני מתווכחת עם דתיים... אהה כן וגם ניסיתי לארגן התערבות (מותנה ב20 איש 50 ש"ח כל אחד) שאני מורידה את החולצה ברחוב חרדי בבני ברק. אבל חוץ מזה כלום, באמת!!! (בערך) וכדי לא לבזבז הודעה- ברכותי לזוכה בלוח המטרה של חייקה- ר´ אטאיסט, שיזכה לחיי עולם הבא (או שקל וחצי) ולהלן אתגר גדול יותר בשבילך אתאיסט, תוריד חולצה באמצע רחוב חרדי בבני ברק... (למקרה שזה לא ברור התכוונתי לחולצה שלך) אני אארגן מצלמה

דידית

New member
מאיה יש לי רעיון.

תעשי את זה קודם בתל אביב אני אבוא לבדוק ואגיד לך אם כדאי לך לעשות את זה בבני ברק.
דידית. <מחפשת מתנדבת שתלך איתה עם הבקיני>

מטאור38

New member
מה עם מתנדב?

אור ושבלול
זה משיר שאני מאד אוהב, והמילים שלו מתנגנות לי הרבה בראש. אני לא יודע אפילו של מי זה או ממתי, זה אבל אני זוכר רק את שתי המילים האלה שהן בתחילת השיר. מוזר לא.

דידית

New member
מניאק! זה משנה לי את החתימה

בכל ההודעות עוד יחשבו שאני מאוהבת פה במישהוא! דידית.

מטאור38

New member
אל תדאגי נשמה אף אחד לא יחשוב כלום

רק שעדיף לך באמת להחליף את מה שמתנגן לך בראש, תאמיני לי. למי קראת מניאק ? נו ואת עוד תוענת שאת לא מכירה אותי!

דידית

New member
מאיה שנביא אותו?

יש לנו עוד דרישות. אתה בטוח שאתה עונה על כולם?

למעלה