לוח של חיקה

MAYA20

New member
לוח המטרה של חייקה../images/Emo56.gif

היכונו למשחק היומי לכב´ חייקה : המטרה- לשגר הודעה שתגיע בדיוק ב11:30 ותוכנה יהיה :"כויפר, תתקשר אלי" החוקים: 1) אם ההודעה התקבלה בתווך 10 ד"ק מהשעה המבוקשת -הרי לכם 10 נ"ק. 2) אם ההודעה התקבלה בתווך 5 ד"ק מהשעה המבוקשת -הרי לכם 30 נ"ק. 3) אם ההודעה התקבלה בתווך 1 ד"ק מהשעה המבוקשת -הרי לכם 100 נ"ק. 4) אם ההודעה התקבלה בדיוק בשעה המבוקשת -הרי לכם חיי עולם הבא. 5)אם שיגרתם הודעה שתוכנה קרוב לתוכן המבוקש אך בלי המלה כויפר - תורידו לכם 5 נ"ק 6)אם שיגרתם הודעה כלשהי בלי המלה כויפר - בושו לכם מסטולים!!!

מטאור38

New member
הרי לכם חיי עולם הבא??

אפשר להחליף פרס ? לא ? למה ? "בושו לכם המסטולים" למה ? אופס שחכתי "כויפר" נו כמה נקודות יש לי? אה רק ב 11:30 . נו לוקח לי זמן אבל אני מבין בסוף (בדרך כלל)

לכל המסטולים

יום אחד רצה המלך לראות מה שלום נתיניו בממלכה. התחפש לאדם פשוט והסתובב לו ברחובות. על המזח הוא פגש דיג מחזיק חכה בידו. התיישב לידו המלך, ושוחחו ביניהם. בינתיים הוציא הדייג מכיסו, צינגלה, ועישנו השניים ביחד. כטוב ליבו של המלך, פנה הוא לדייג: "הסתכל נא עלי, וכי אינל מכיריני? והרי אני הוא המלך" הסתכל עליו הדייג ואמר: "חומר טוב, הא? חומר טוב!"

MAYA20

New member
אוקי, נחליף פרס

תהיה בחירה בין חיי עולם הבא לשקל וחצי. <ההודעה הנ"ל מוקדשת לחרדי ומאמין, שעכשיו יושב שבע רצון מהצגת השקל וחצי מול חיי עולם הבא, חו"מ- תהנה בעולם הבא>

מטאור38

New member
כן אח שלי,היום בלי שקל וחצי אין לך

סיכוי להיכנס לגן עדן. טוב אולי תוכל להיכנס, אבל לך תדע אם תיצא מישם בחיים. >מטאור עושה עבודות גינון בגנים ציבוריים<

MAYA20

New member
הוו חו"מי ../images/Emo107.gif

בן לו היה לי חו"מי קטן שחור תלתלים ונבון לאחוז בידו ולפסוע לאט בשבילי הגן חו"מי קטן. חו"מי אקרא לו חו"מי שלי רך וצלול הוא השם הקצר רסיס נהרה לילדי השחרחר חו"מי אקרא לו חו"מי אקרא. עוד אתמרמר כרחל עוד אתפלל כחנה בשילה אחכה לו אחכה אחכה לו אחכה. <מוקדש לחרדי ומאמין>

מטאור38

New member
אם את כותבת שירים לאלו שאת לא אוהבת

מענין מאוד מה את עושה לאלה שאת אוהבת.

חיקה

New member
לכופר נו באמת ...מחר בשעה1130 אני

מחכה.למאיה כמה נקודות קיבלתי...

קיבלתי

ואגב אם זה מעניין את מישהו, אני נמצא רוב הזמן בפורום נטעים, יש שם הרבה אקשן ודם, ולפעמים אני אפילו מצליח לעצבן כמה דתיים, ממולץ.

באמת מעניין

וכמו שטוב כבר אמרה לך משהוא, קשה לך להוציא את הדת ממך, אולי תסביר לי למה חשוב לך לעצבן דתיים? האם זה בגלל שאתה חושש שמא תחזור בתשובה? >אתאיסט ישאר אתאיסט גם אם הוא יהיה האחרון עלי אדמות<

למעלה