עופר..
אודה שתפיסת עולמי הכלכלית היא קפיטליסטית. אבל דווקא כשאני נתקל בתופעת הסינדידקציה הרדיופונית (ואני מכיר את התופעה בקליפת אגוז - לא יותר), לפתע משתלטת עלי אווירה נעימה ורומנטית של סוציאליזים ורצון לצאת להפגנה באחד במאי. כשאומרים שמירב מיכאלי או כל שדרן אחר ישדר שעה נוספת בסינדיקציה, או שקולטים את אלכס (פנסיונר) אנסקי לתוכנית בוקר בסינדיקציה אני מיד רואה בעיני רוחי שדרנים מקומיים שמרוויחים אני מתאר לעצמי שכר לא גבוה בלשון המעטה, שמקבלים הודעה ששעות השידור שלהם יקוצצו, או שחלילה וחס הם מפוטרים. זה חורה לי!!! רק בגלל שהעברת סינדיקציה זולה יותר בכמה גרושים מלשלם ישירות לשדרן מקומי מצוין ומוכשר (כי אם הוא לא, החליפו אותו) זה סוג של אי צדרק חברתי ועל זה ורק על זה אני מנסה למחות בחלקת פורום הרדיו הקטן הזה. אם יבוא מישהו ויטען שפעולת הסינדיקציה תורמת לעוד מקומות עבודה של תושבי הצפון או הדרום ארד מהפוני שאני רוכב עליו ואשוב להקשיב גם למירב מיכאלי בשיטוטי האהובים בצפון (ותתפלא, הצפוןוהדרום זה לא תל-אביב. זה עולם אחר. לרוב, טוב יותר). אין כמובן התנגדות לרדיו ארצי. כן תהיה לי התנגדות אם הכתב לענייני תל-אביב, למשל, של קול ישראל יכין כתבות על עיריית תל-אביב ויגיד לתושבי קריית שמונה, "הקשיבו טוב. זו אמנם תל-אביב אבל זה מן הסתם נכון גם לגביכם. (ולכן אפילו נקרא לכם 'קריית שמונה ללא הפסקה') ואנא תודו לי שאני מחלק איתכם הגיגים מהתפוח הישראלי הגדול". זה די אותו דבר מבחינתי. ג'ו