לוח שידורים לא מעודכן

gonis2

New member
לוח שידורים לא מעודכן

היום שמעתי בצפון ללא הפסקה את מירב מיכאלי

alpha80

New member
מרב מיכאלי משודרת בצפון ללא הפסקה

החל מהשבוע שעבר, כמו גם שעה אחת מתוך 4 השעות של שמוליק טיאר (מ 8 עד 9).

Joe the wolf

New member
לא למיכאלי בצפון!

מירב מיכאלי בצפון הארץ זה כמו שאריק שרון ישדר עכשיו בגוש קטיף, כמו שפיני גרשון ישדר לאוהדי הפועל ירושלים, כמו שירון אנוש יחזור לשדר בקול ישראל. לא שייך שם!!! גם היא לא שייכת. תבנית נופה היא תל-אביב ושם יש לשמוע אותה. אם אתם בצפון הארץ - אימרו לא! למירב מיכאלי והעבירו תחנה. זה מה שאני לפחות אעשה.

my24

New member
יאלה אתה מארגן פה מחאה עכשיו?

סגור תרדיו ותעבור הלאה

gonis2

New member
למה אין אתר אינטרנט ל"צפון ללא הפסק

זה הרי רק קצת לשנות את האתר של 103

רונית 777

New member
למה שלא נשמור על כבוד בסיסי?

הפורום הוא במה להבעת דעות. לא צריך להסכים עם כל דבר ואפשר גם להביע דעת נגד. אבל... מספיק חוסר-כבוד וזילזול יש מכל עבר - יהיה נחמד אם נשכיל לשמור פה על מעט כבוד לזולת. אולי בסוף עוד נגלה - רחמנא ליצלן - שהרבה יותר נעים לחיות כך...

והנה עוד דוגמא...

למה שיכול לקרות כשנלחמים את המלחמה הלא נכונה. "אם אתם בצפון הארץ" זה אומר שאתם בפלנטה אחרת!?!? רק בגלל שאתם נמצאים במרחק של שעה וחצי נסיעה מגוש דן?!! זה לא שאני לא מכיר בייחודיות של מגורים מחוץ לעשן התל אביבי. זה לא שאני לא רואה הבדל באורח חיים בין הכרך הגדול לבין הפריפריה - זה קיים בכל מקום בעולם. וזה לא שאני שולל את הצורך בתחנות רדיו ושידורים ייעודיים לפריפריה שיניחו על סדר היום גם עניינים שלא קשורים ישירות בביג סיטי. אבל עדין זה לא אומר שמישהו שהרחיק את מגוריו למרחק שעתיים נסיעה מאזור המרכז איבד לחלוטין כל קשר ועניין עם שאר חלקי הארץ שכל גודלה הוא לא הרבה מעבר לגודלו של כרך עירוני גדול בעולם. מירב מיכאלי היא שדרנית בקנה מידה ארצי. היא מוכרת ברמה ארצית הן מגלי צהל והן משידורים בטלזיביה.. זה כמובן עניין של טעם אם לשמוע אותה ברדיו זו זכות או עונש, אבל בעניין זה אין הבדל אם אתה גר במרכז או מחוצה לו. אם היא צריכה להיות ברדיו - אז אין סיבה לקפח את אנשי הצפון, ואם היא לא צריכה להיות ברדיו - אז אין סיבה שגם אנשי הצפון לא יחלקו איתנו את רוע הגזירה... והבעיה עם המלחמה שאתה בחרת לך, ג'ו, מלחמת הסינדיקציה, היא שבמידה מסויימת אתה יורה לעצמך ברגל. כי אם כדבריך אין סיבה שתושבי הצפון יישמעו מישהי שמאד מזוהה עם המרכז - אז גם אין הצדקה לא רק לסינדיקציה אלא גם אין הצדקה לשידורים ארציים. וזו הבעיה שלי עם המלחמה שלך ובגלל זה גם אמרתי שאני באופן עקרוני לא אצטרף למחאה נגד סינדיקציה. כי סינדיקציה היום - משיגה את מה שאני רוצה בשביל המחר. אני יכול לרטון נגד השיטה אבל במאבק נגד האמצים צריך להזהר ולא לרמוס גם את המטרה. אלא אם כמובן אתה מתנגד לשידורים מסחריים ארציים, וזה לא בדיוק מה שהתרשמתי. בקיצור... אני חושב שיש מקום לשידורים מסחריים ארציים ולכן אני נזהר מאד מלהתחיל לעשות הפרדות גורפות כאלה. לתושבי הצפון מגיע גם שידורים בעלי אופי מקומי אבל גם מגיע להם להנות (או לחליפין לסבול) מ (את) מירב מיכאלי כמו כולנו.

Joe the wolf

New member
עופר..

אודה שתפיסת עולמי הכלכלית היא קפיטליסטית. אבל דווקא כשאני נתקל בתופעת הסינדידקציה הרדיופונית (ואני מכיר את התופעה בקליפת אגוז - לא יותר), לפתע משתלטת עלי אווירה נעימה ורומנטית של סוציאליזים ורצון לצאת להפגנה באחד במאי. כשאומרים שמירב מיכאלי או כל שדרן אחר ישדר שעה נוספת בסינדיקציה, או שקולטים את אלכס (פנסיונר) אנסקי לתוכנית בוקר בסינדיקציה אני מיד רואה בעיני רוחי שדרנים מקומיים שמרוויחים אני מתאר לעצמי שכר לא גבוה בלשון המעטה, שמקבלים הודעה ששעות השידור שלהם יקוצצו, או שחלילה וחס הם מפוטרים. זה חורה לי!!! רק בגלל שהעברת סינדיקציה זולה יותר בכמה גרושים מלשלם ישירות לשדרן מקומי מצוין ומוכשר (כי אם הוא לא, החליפו אותו) זה סוג של אי צדרק חברתי ועל זה ורק על זה אני מנסה למחות בחלקת פורום הרדיו הקטן הזה. אם יבוא מישהו ויטען שפעולת הסינדיקציה תורמת לעוד מקומות עבודה של תושבי הצפון או הדרום ארד מהפוני שאני רוכב עליו ואשוב להקשיב גם למירב מיכאלי בשיטוטי האהובים בצפון (ותתפלא, הצפוןוהדרום זה לא תל-אביב. זה עולם אחר. לרוב, טוב יותר). אין כמובן התנגדות לרדיו ארצי. כן תהיה לי התנגדות אם הכתב לענייני תל-אביב, למשל, של קול ישראל יכין כתבות על עיריית תל-אביב ויגיד לתושבי קריית שמונה, "הקשיבו טוב. זו אמנם תל-אביב אבל זה מן הסתם נכון גם לגביכם. (ולכן אפילו נקרא לכם 'קריית שמונה ללא הפסקה') ואנא תודו לי שאני מחלק איתכם הגיגים מהתפוח הישראלי הגדול". זה די אותו דבר מבחינתי. ג'ו

שוב...

למרות שההבדל נראה פעוט - אתה משמיט את הקרקע מתחת לרגליך שאתה שם את כל יהבך על הסינדיקציה. הרי ברור שברגע שיהיו תחנות מסחריות ארציות - הסינדיקציה תעלם באותו היום ממש מהאדמה, כי כבר לא יהיה בה שום טעם. אבל כדי להגיע לשם צריך קודם שיהיו תחנות ארציות. קראת ממש כמוני את הדברים של נאווה ואני מאמין שגם אתה מתרשם שרוחות של תקווה לא עולות מהדברים שלה. הועדה היא לא ועדה. יוזמות של הרשות נשארות על הנייר... אז אם כבר אתה מוציא כל כך הרבה אנרגיות - לפחות תוציא ממך את הקריאה לרדיו ציבורי ארצי. לכאורה זה נראה אותו דבר אבל בפועל - המאבק שאתה מנהל כנגד כל סממן "ארצי" הוא בסופו של דבר בעורכך, כי בסופו של דבר גם אם היפותטית אתה מנצח במאבק - אז אוקיי. אז אין סינדיקציה. אבל גם אין שידורים ארציים. ודפקת את תושבי הפריפריה. מאד נחמד מצידך. לעומת זאת אם אתה מפנה את אש המאבק לעניין של שידורים מסחריים ארציים - אתה משיג שתי ציפורים במכה אחת. גם שידורים ארציים וגם הופך את הסינדיקציה לגרוטאה מיותרת.

למעלה