לוח שידורים חדש

saint

New member
לוח שידורים חדש

הי הייתי מעוניין לדעת ,מה הולך להיות הלוח שידורים החדש הרי אוריקה מסתיים השבוע וגם בלייד ,יש משהו חדש באופק או שידורים חוזרים כרגיל אגב אשמח ,אם ל AXN ISRAEL יש עדיין זכויות יוצרים על הסדרה highlander אם ישדרו אותה שוב

saint

New member
המלצה לרכש

סדרה מד"ב ממש טובה שהיתה בעבר 2 עונות בערוץ 2 ,"גבולות המיסתורין" THE OUTER LIMITS הסדרה עתורת שבחים ופרסים ,החזיקה 7 עונות בארה"ב כל פרק סיפור מד"ב מדהים בפני עצמו ממליץ בחום

cwn

New member
בקשר לאוריקה ובלייד

שתי הסדרות נגמרות שבוע הבא ולא השבוע, השבוע יהיה פרק 11 של שתי הסדרות ופרק 12 (והאחרון של שתיהן) יהיה בשבוע שאחריו.

אוריקה נגמרת לגמרי??

איזה באסהההההההה סדרה ששווה להמשיך אותה ל-8 עונות. וואי איך אני אתמודד עם אובדן כזה

lordof the

New member
לאאוריקה יש עוד עונה

ואולי יהיו עוד, צריך לחכות ולראות

cwn

New member
לא מדויק

יתחילו לצלם את העונה השנייה בקיץ ויהיו בה 13 פרקים, בינתיים אין עונה שנייה וגם לא בחצי שנה הקרובה.

RANCOCOCO

New member
שיווווווו איזה חראאאאאאאא

הסדרה הכי טובה בערוץ כיום גם נגמרת?!!??!!?!?!? אין מה לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הדבר היחיד שעוד נתן תקווה

saint

New member
מה שמחזיר אותי לשאלה

משהו יודע אם ישנם ומתוכננים תכנים חדשים ??

גללללי

New member
לשאלתכם...

לאאוריקה ולבלייד יש 13 פרקים כשנסיים אותן הן יתחילו שוב בשידור חוזר... לבלייד כנראה ולא תהיה עוד עונה לצערנו, לאאוריקה במידה ותהיה עונה שנייה (כנראה שכן) אנו נשדר אותה... לגבי תכנים חדשים בערוץ אנו מבטיחים לעדכן אתכם (זה יקרה בקרוב..). בכל מקרה המרוץ למליון ממשיך לעונה שנייה, וכמובן חטוף משודרת כרגע!!!!

HuGo Hell

New member
אתה מזומן לבדוק באתר הרשמי שלהם :)

בטח רשום שם מה יחליף את הסדרות שנגמרות.

למעלה