לוח / שונות >>

עבריה2

New member
אבדו אופניים קטנים

עם גלגלי עזר, פעם הם היו כחולים, נשמח לקבלם מהמוצא. משפחת עברי.

א ע ד

New member
../images/Emo65.gifבזאר כיתות ז' בבריכה

כולללללללם מוזמנים לבזאר כיתות ז' המסורתי בשינוי תדמית קל מחר, ערב שבועות, בין השעות 10:00-14:00, יתקיים הפנינג בהובלה של ילדי כיתות ז'. ובתוכנית... א. תחנות תחרותיות והיתוליות. ב. סדנאות יצירה. ג. הפעלה של להקות המחול של בילי. ד. מכירת תכשיטים. ה. מגוון מטעמים מבית היוצר של דדון. ו. טורניר כדורגל.
בואו בהמוניכם עם לב
רחב וארנק פתוח לרווחה. הכסף לטובת טיול כיתות ח' של שנה הבאה. ענבל

דף מידע 27.5.09

מעודכן במאמרים. מצורף כאן טופס הרשמה לפעילויות הקייטנה לכתות הגבוהות. בהזדמנות זאת - ברכות למכינה שהתחילו לפרסם פינה קבועה בדף, נחמד מאוד, מזכיר את קיומכם, ומשפר את הקשר לקהילה לאים. יופי!

קבצים חשובים? מסמכים? תמונות?

מה תעשה אם מחר המחשב לא יידלק?! או שהקבצים יימחקו בגלל וירוס או קֶצֶר? חדש! ערכת גיבוי ניידת המחיר כולל התקנה והדרכה עד בית הלקוח/עסק לייעוץ ראשוני חינם התקשר 02-5901094 | 054-5512016 טיפ: במידה והקבצים במחשב שלך לא חשובים מומלץ לא לקנות ערכת גיבוי...

ויסקאש

New member
גורים וכלבים מחכים לאימוץ בכלביית המועצה

הכלבים שבקישור מחכים לאימוץ, נמצאים בכלביית המועצה האיזורית מטה בנימין בישוב שילה. לפרטים אנא צרו קשר עם מזכירת המחלקה הוטרינרית : רבקה ניצן טלפון : 02-9400334 052-8118578

מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

עמותת סה"ר מחפשת תומכים לתמיכה נפשית באינטרנט - מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים? עמותת סהר המעניקה תמיכה נפשית ראשונית דרך רשת האינטרנט לפונים במצוקה נפשית מחפשת מתנדבים. המתנדבים הנבחרים יעברו הכשרה ארוכה ומקיפה ע"י אנשי המקצוע הטובים בתחומם, לצורך מתן סיוע נפשי ברשת. ההתנדבות עצמה תיעשה מהבית בשעות הערב והלילה. אז אם אתם מתאפיינים, באכפתיות, אהבת אדם, רגישות, רצון לעזור לזולת, ובנוסף אוהבים ומשתמשים באינטרנט, אם אתם רוצים להצטרף להכשרת מתנדבים מרתקת, להנות מלווי מקצועי בתחום בריאות הנפש, ולהצטרף לנבחרת מתנדבים מרחבי הארץ. הכשרת המתנדבים הקרובה תתחיל בסוף יוני באוניברסיטת חיפה. אתם מוזמנים להיכנס לטופס ההתנדבות שלנו וניצור עימכם קשר בהקדם. ההתנדבות מיועדת לבני 21 ומעלה. ==================================================================== رابطة سهر تبحث عن متطوعين مستعدين لمنح الدعم النفسي عبر الانترنت- هل تبحثون عن التطوع في عمل يضم تحديات وانقاذ حياة ؟ سهر- مساعده واصغاء عبر الانترنت : http://www.sahar.org.il/ رابطة سهر التي تعرض مساعده ودعم نفسي أوّلي لأناس في توتر وضيق نفسي, والذين يتواصلون معنا عبر الانترنت, تبحث الان عن متطوعين. المتطوعون سيحصلون على تدريب متواصل وشامل على يد المع الاخصائين في مجال الدعم النفسي عبر الانترنت. العمل التطوعي يتم من البيت وفي ساعات المساء –الليل. ان كنت ترى في نفسك انسانا يهتم بالغير, محب, يهدف الى مساعدة الاخرين, تملك الحس المرهف والصبر, وهذا بالاضافه الى كونك صاحب خبره ورغبه في التجوال في الانترنت , ان كنت تود الانضمام الى تدريب متطوعين مشوّق, للاستفاده من التواصل مع مختصين في علم النفس والانتماء الى مجموعه منتخبه من المتطوعين من كل انحاء البلاد, اذا انتم مدعوون لتعبئة استمارة الانضمام الى سهر وسنعود اليكم في اقرب فرصه: http://www.sahar.org.il/volunteer_form.asp التدريب القريب سيبدأ في 24 حزيران القريب في حيفا- يجب على المتطوعين ان يكونوا ابناء 21 عاما وما فوق. موقع سهر باللغه العربيه سيعلو في الايام القريبه! قيد الانشاء هذه الخدمات النفسيه غير متوفره لوسطنا عبر الانترنت والحاجه ماسه!! دعونا نرفع بعضنا ونعضد مجتمعنا- كن انت اول السائرين معنا قدما لانجاح هذا العمل الانس

אלדובי

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifנעלמה לנו בימבה!!!

מסוג "סווינג קאר" בצבע אדום היא חנתה בכניסה לביתנו ברח' שתילי הזית בגבעה המערבית ונעלמה במוצ"ש או ביום ראשון אם מישהו לקח בטעות לאיזה סיבוב נשמח לקבל אותה חזרה- אנחנו מתגעגעים מש' אלדובי

דף מידע 4.6.09

ומתוך הדף מידע (דברים שקפצו לי לעיניים וכמובן יש לי מה להגיד עליהם): קו חדש של אגד 125 לנסיון למשך 3 חודשים. אל תגידו לא ידעתי, זו ההזדמנות להמחיש את הצורך. אי עצירה בתמרור עצור בצומת הפיצה, קשור גם למהירות נסיעה בכביש לנופי פרת, לחניה על הצומת של המכולת ועוד מיני נפלאות. לא דיברו פה פעם על שיטור קהילתי? ואפילו בלי כל הפרוייקט - אולי הגיע הזמן לבקש ממשטרת התנועה להציץ מידי פעם בכפר ולחלק דו"ח או שניים? יכול לחסוך הרבה מסעות שכנועים לסוררי תנועה. הרשמה לקייטנה עד 11.6 נערי עיגול השמחה - כבוד על הפעילות היפה שכ"ל גיל 3 - לא ברור עדיין, אבל כנראה יהיה באזור ה700 לחודש נחמד לקרוא מתלמידי כתה ח' על המודעות הגוברת שלהם להתחממות כדור הארץ והמוטיבציה לפעול בעניין. יפה (אם תמשיכו ככה, אולי יישאר לכם עולם!)

malkiels

New member
מחפש בדחיפות את השיר "יש לי חבר" של נעמי שמר

זה ממש יעזור לי אפשר לשלוח במייל כקובץ MP3 בתודה מראש מלכיאל סופר [email protected]

LA S H I V A

New member
למכירה

מזגן 1.5 כוח סוס בן שנה עובד מצויין למכירה לרגל מעבר דירה לפרטים: 054-3450869 נדב

גמ"ח בגדי ים להריוניות....

אתמול הלך לי אחר הצהרים. ולמה אני מספרת לכם את זה? כי אולי מישהו יוכל לעזור לי ולשכמותי. ובכן, שעת משפחה בבריכה, ארבע אחרי הצהרים, חום זוועות והמים קורצים להעביר בהם שעתיים בכיף. הגמדים קופצים למים במיידי, ואני והבטן (חודש שמיני) מתגלגלות אחריהן. ולפתע הפתעה: התבקשתי לצאת מהמים כי הגופיה השחורה שלבשתי מזהמת את הבריכה, נוגדת את חוקי משרד הבריאות וכל מיני דברים. מותר רק לבן או אפור (אפור לא מוריד צבע?), או בגד ים/חולצת ים מלייקרה. ביליתי שעתיים מהבילות בלהסתכל על הילדים שבבריכה, בלי צל ועם הרבה עצבים. הבעיה: נראה לי טפשי לרכוש בגד מיוחד בשביל חודש. חולצה לבנה זה שקוף במים למי שלא שם לב, ואם אין לי משהו תקני ללבוש מתחת (ואין לי - אחרת הייתי לובשת אותו), לא נראה לי שזה יעבור את כללי הצניעות של שעת משפחה (אם כי יכול להיות משעשע לנסות, אבל אני לא רוצה להפחיד את הילדים...). אמרו לי - תלבשי חולצה לבנה מעל הגופיה השחורה ולא יגידו לך כלום. אז מה הפואנטה? שיתנו לי כבר להיות עם הגופיה המקורית וזהו. הקטע הוא שזו לא רק בעיה שלי - היתה הריונית נוספת שזכתה לאותה הקפדה אתמול, והיום בשיחה בגן עוד מישהי אמרה לי שכשהיתה בהריון גם היא נתקלה בזה. אני יכולה לתאר לעצמי שמעט מאוד נשים בהריון רצות לקנות בגד ים ייעודי. חשבתי אולי לנסות לרכז בבריכה גמ"ח בגדי ים/גופיות לייקרה גדולות לטובת ההריוניות. הרי מדובר על מצב זמני מאוד ובגד שאין מה לעשות איתו אח"כ. אז אם למישהי יש בגד כזה למסירה - אשמח אם תפנה אלי.

shaior

New member
משחק האליפות בכדורסל של כיתה ו'

ילדנו הביאו כבוד ולקחו אליפות,מצורף לינק לוידאו של כל המשחק. http://www.megavideo.com/?v=U5R5AY4G

שאלה

אנחנו גרים בעתניאל, ואי"ה נעבור בתחילת אוגוסט לכפר. בשנים האחרונות אני עובדת כמורה לתנ"ך וכמחנכת בתיכון בבאר שבע. השנה אני מתכננת לקחת "פסק זמן" מההוראה, בעיקר כדי להתפנות לבית ולילדים בעקבות המעבר דירה. אני מחפשת עבודה בתחום קליל יותר, המאפשר להיות ראש יותר קטן, ובעיקר שלא דורש אינסוף שעות עבודה מהבית. אשמח לשמוע אם מישהו יודע על עבודה בהקיף של בערך חצי משרה,עדיפות לשעות הבוקר. אם אפשר לשלוח לי הודעה למייל ולא לפורום- [email protected] תודה ויום טוב, שירה שדה.

פשושית30

New member
נשארו שני מקומות אחרונים בגן קטקטים

נשארו שני מקומות אחרונים בקבוצת הגדולים לגילאי שנה וחצי- שלוש, בגן של ימית ונעמה בכפר. לפרטים נוספים-0525722088

למעלה