לוח פיקוד ובקר

YONILA

New member
לוח פיקוד ובקר

כמה עולה לוח כזה הכי זול עד 20 מנורות בערך פלוס מינוס בכמה מצבים : הבהוב, on ,off בנוסף תוכנה שאני יכול לעלות לופים של מנורות ולהפעיל אותם!! כמו במועדונים בתודה יוני

רשר

Well-known member
מנהל
דה' ז'ה וו. קבלת כבר כתובות כאן

פנה אליהם ויתנו לך מחיר אם אינך מוצא דפי זהב "תאורה"

YONILA

New member
לא אחי, אני צריך

תוכנת פיקוד במחשב כמו תוכנה כזאת שאני מעלה את המנורות שלי לתוכנה וקובע לופים וקובע תוכניות עבודה של המנורות תוכנה במחשב שאני יוריד כמו מרטין ....

doram44

New member
לוחות הפעלה ידניים..

עולים פחות וחזקים יותר מלהפעיל דרך מחשב.. לדעתי ...(בצרכים שלך.. ) תברר בדנאור או בלייטון.

YONILA

New member
אבל צריך דרך המחשב

אני רוצה להכין תוכניות עבודה לדוגמא שאחרי המנורה הכחולה תדלק האדומה ואז הפליקר נניח וזה יחזור לישוב ושוב כמו לופ ואז אני יבחר לופ אחר של מנורה אחרת ידני זה רק יקל עליי במקצת כדי להשתלט על המתגים שב-רב שקע שלי... וגם יותר בטיחותי.. צריך על המחשב.. אם תכנות אבל כל דבר טוב! דנאור ולייטון זה בירושלים?? כי אני מאזור י-ם

avitalpo

New member
דנאור- רמהש, לייטון - חמד אבל...

מה שאתה מבקש אפשר לעשות בלוחות פיקוד ידניים כמו שקודמי הציע. אני לא מדבר על מפסקים אלא על לוח פיקוד ממוחשב פשוט. אם יש לך 1000$ פנויים קנה תוכנה למחשב וזה רק ההתחלה כי אתה צריך לוח יציאות POWER PACK לנ"ל.

doram44

New member
שנדייק...

לוח חצי ממוחשב יעשה לך את הזיכרון הזה שאתה צריך אבל אפשר גם לקנות רכיב אלרטרוני מיותד לצורך לופ. דנאור = איזור תעשיה הוד השרון לייטון= מושב ליד שדה התעופה.LIGHTON לשניהם אתרים בנט..

doram44

New member
אגב..

תמונות בתאורה אפשר להפעיל דרך מחשב.. אבל זהו מחשב תיפעול יחודי שקיים מתחילת שנות ה80. מיוצר בארץ על ידי קומפיולייט ( חלק מדנאור).

למעלה