לוח מזג האויר.

מאיגל

New member
שיר - טביעת האצבע שלי

יש עוד שיר שכרגע אני לא יכולה להגיע אליו, השיר הזה, הורדתי מהמקרר שהבת שלי קיבלה מהגן ליום המשפחה כשהייתה בת שנתיים והוא מנויילן ותלוי על המקרר טביעת האצבע שלי מכל האנשים בעולם, אביעת האצבע שלי שונה מכולם מכולם1 כל אחד- הוא כמו הוא. ואני - כמו אני. לכן קבלו נא שי משהו שכולו, כל כולו... הוא בעצם - כולי. קבלו את טביעות האצבעות שלי... כי בכל מקום בו אלך - ואשאיר אותם - שם אני. אשאיר חותם: של נוף ילדותי, של אבא ואמא שהולידו אותי, של חברות שלום ותקווה ולב שמלא עד גדותיו בהמון אהבה.

בבקשה:

לאמא.......... לפעמים את כה מיואשת כשאני כל כך קטן ותמיד משאיר טביעות אצבעות על הרהיטים והקירות אך לפני שתספיקי להניד עפעף אהייה כל כך גדול שאת תתגעגעי אמא לחותמת ידיי הנוגעות בכל. הבאתי לך אמא מזכרת אישית חותמת קטנה של ידי הזעירה וכשזו האמיתית תגדל טוב יהיה להיזכר כיצד נראתה כשלא ידעה להיזהר... זה מה שיש לי... אולי יש עוד נוסח, אשמח להתעדכן....

יעלים

New member
לי יש ממש קטנים בני שנה ו שנה וחצי

ועדין אני חושבת יש מקום בגן, יקלטו יופי לא את עשית את המירב. הבדרך כזו הם פתאום מגלים דרכנו את העולם שמסביבם. אני בכל אופן מתכוונת להכין לוח דומה ולהכניס לשימוש כמה שיותר מהר.

למעלה