לוח מוצ"ש

גל נעים

New member
כולי זיעה מההקפות...

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!. {כשיגיע משיח אני אעשה הקפות סביב בור הלבה הרותחת בג´הנום-סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם-גם זה לא.}

סתם משהוא, או הפירוש האמיתי

היום בברכת כהנים, קראנו את תפילת החלום: רבונו של עולם, אני שלָך וחלומותי שלָך - זה נאמר בלשון נקבה, ומכאן שהמדובר הוא בחלום אירוטי. עלי ועל כל ישראל - כולל כמובן את החוויה ההומולסבית. חלמתי על עצמי, חלמו אחרים עלי , חלמתי על אחרים - בקיצור אורגיה מושלמת. חזקם ואמצם! - כל מילה מיותרת.

ש חף

New member
אתה לא רק אדמור,

אתה גם מפרש חלומות.... תמיד ידעתי שאתה איש אשכולות,אתאיסט יקירי
ואם בלוח מוצ"שק עסקינן- היה לי מוצ"ש ממש סוער למרות שהחג לא ממש היה כזה. השנה לא פיזזתי מסביב לספרי תורה במעגלים כשכל בית הכנסת בריח זיעה מהחום והריקודים... <קוצץ,אתה לא ישן בשעה כזאת??>

ואאאאיי יש לי שפשפת .

כמה שכר מקבלים על 3 פעמים בינגו ? לא פיספסתי הקפות.

ועוד משהוא

אחרי לילה ארוך של שתיה וריקודים, התעוררתי בבוקר החג אָגעדאַווענטערהייט ובבקשה מכל מומחי היידיש לתרגם!

בת הרב1

New member
הווי אומר

שלחברנו אתיאסט לא היה צורך להתפלל היום מאחר והוא התעורר כבר מתוך התפילה(היטיב להגדיר זאת כופר מתופלל) ואין מילה יותר קולעת בעברית מה שמזכיר לי את הקטעים עם אמא שלי. כשבאופן קבוע שכחתי לברך אז אמא שלי היתה אומרת זי איז געבארן געווארן אגעבענטשטע תרגום= היא נולדה מבורכת

בת הרב1

New member
אבל חזרתי

בגדול אגב מישהו\י ראה את המהדורה המיוחדת של המקומון הירושלמי כל הזמן? זה היה מוסף בעניני אמונה והיתה כתבה מדהימה של גיא מרוז על הבאבא ברוך

וסתם בדיחה

(מאת זיסער. פורום ´בחדרי חרדים´, ´הייד פארק´) מה הקשר בין המגן דוד לעם היהודי? יהודי צייר משולש. מיד בא יהודי אחד וצייר משולש הפוך.

למעלה