לוח מודעות

ענבל30

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif על המגזין ../images/Emo140.gifובכלל

שוב קיבלתי את המגזין של הפורום באימייל, ורציתי להודות לכל העושות במלאכה, העורכות והכותבות... המשיכו כך
אני אמנם קוראת פסיבית ביותר של הפורום, אבל עוקבת בהתמדה עוד מימי IOL. כל ביקור כאן מעשיר אותי בידע, נותן לי נקודות למחשבה, וגורם לי כמובן לחזור לביקור נוסף

תודה, ולמי שלא קיבל או צריך קישור

להלן קישור לגליון החדש שהופץ בימים אלה לתיבות האי מייל, מי שקיבלה את המגזין יותר מפעם אחת - הרשו לי להתנצל, נוצרה תקלה טכנית של הפצה בלופ, לא יחזור על עצמו. אפרת

עופר ב.ה

New member
שובניזם צרחני במנת יתר ../images/Emo5.gif

בפורום פרסומות, שאין בו ממש בעל בית. תגובה להודעה של ברטולינית על ההפגנה של כביסה שחורה נגד תחרות מלכת היופי (ועוד כמה הודעות בסביבה). ואולי זה כלל לא שווה את הרוגז.

Ergil

New member
אני מוכרח לומר, עופר

שהתגובה שלך באמת הראתה להם מאיפה משתין הדג.

רוגז הוא תגובה אינסטינקטיבית

של החלק המתקרא "אגו" ובדרך כלל, אינו שווה את האנרגיה שהוא לוקח מאיתנו. הכי יפה זה להיווכח איך דברים שאתמול הרתיחו, היום- לא זיזים. אותי זה מלמד המון. יום נעים.

מורני !

New member
קבוצת דיון ביום שלישי בצאט!

ביום שלישי הקרוב בשעה 21:30 תהייה בצאט קבוצה שתונחה על ידי ועל ידי עובד סוציאלי מרסלו מג´לין שתדון בין השאר בשאלות הבאות : * איך בוחרים מטפל? מה עדיף מטפל או מטפלת? מה ההבדל בין פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי? * איך מספרים למשפחה? מה עושים כשהמשפחה לא יודעת, איך מתמודדים עם גילוי עריות? * בני זוג - איך הם מתמודדים עם הפגיעה של בת/בן הזוג? איך מתמודדים עם טריגרים? הזהות המינית - האם התקיפה משפיעה על הזהות המינית של הנפגע/ת? צה"ל - איך ההתמודדות עם התקיפה משפיעה על הגיוס לצה"ל? אשפוז - אשפוז כפוי, אשפוז מרצון. אתם מוזמנים לדבר על זה בצאט של תפוז בחדר נפגעי/ות. מורן, מנהלת פורום נפגעי/ות תקיפה מינית.

טל קר

New member
מזכירה לכולן - גישות לפורנוגרפיה

ארוע בשישי הקרוב בסוזן דלל. הכניסה חופשית, אבל מספר המקומות מוגבל !

למעלה