לוח מודעות

doritab

New member
הזמנה לכנס פמיניסטי

ביום שלישי, 19 במרץ 2002, בשעה 16:30 בבניין גילמן אולם 496, יתקיים כנס תחת השם "נשים בחדשות, נשים יוצרות וייצור נשיות בעיתונות הישראלית". הכנס מאורגן על ידי הפורום ללימודי נשים באוניברסיטת תל אביב, ויופיעו בו: ד"ר דפנה למיש-מנחה, הגר להב- "דילמות פמיניסטיות בקביעת אג´נדה חדשותית", דורית אברמוביץ- "מבט רדיקאלי על סיקור אלימות נגד נשים", פלסטין איסמאעיל- נשים פלסטיניות בתקשורת הישראלית", עינת לחובר- "אקטיביזם פמיניסטי בקרב עיתונאיות, ממצאי מחקר". חשוב שתגיעו.

חינוך אחר!

אנחנו, קבוצה של תיכוניסטים מרחבי המדינה החלטנו לצאת מול מערכת החינוך ולומר את האמת, לומר את האמת על מה שאנחנו מרגישים ולומר את האמת שצריך שינוי ועכשיו. מטה חינוך אחר מחתים מכתב עצומה שיתפרסם באמצעי התקשורת השונים. אנו מבקשים מכל בני הנוער התומכים לחתום ולהצטרף למאבק. הפרטים הנדרשים כתובים בתחתית המכתב המצורף להודעה זו. רק השם, שם המשפחה, הכיתה והעיר יפורסמו במכתב, שאר הפרטים ישמרו במטה על מנת ליצור קשר וכו´. אנו מזמינים גם אזרחים ומורים לחתום לאות הזדהות על המכתב, נא לציין באי מייל האם אתה אזרח מורה או תלמיד. את החתימה ניתן לשלוח לאי מייל של המטה: [email protected] בברכת חינוך אחר, חינוך טוב יותר. מטה חינוך אחר.

הזמנה לקסם של יום אביבי ../images/Emo20.gif

רוצים לחגוג את האביב המתקרב? מחפשים מה לעשות עם הילדים בחופש? הילדים רוצים לראות את "הארי פוטר" הקוסם בפעם ה-17? אז הנה התשובה הקסומה שלכם: ------------------------------------- אנחנו שמחים להזמינכם לקסם של יום אביבי - אירוע האביב של הורות=שווה - לכל בני המשפחה. זה יהיה הפנינג שימשך משעות הבוקר ועד אחר הצהרים, וישלב מופעי קסמים, סדנאות קוסמות, סדנאות טבע ויצירה, קוסמות פיות ומספרי סיפורים ועוד ועוד, לבני ארבע ומעלה. במופע המרכזי יופיע הקוסם הנודע קליוסטרו, מבכירי הקוסמים בארץ, שאת ה"שואו" שלו אפשר להשוות רק לדוויד קופרפילד האנגלי. -------------------------------------- הכנסות האירוע כולו, קודש לילדי הורים גרושים ופעילויות של עמותת הורות=שווה.כל משתתפי האירוע ומפעיליו עושים עבודתם בהתנדבות. קסם של יום אביבי יתרחש בגן אירועים הפיסגה, בצומת ירקון שבין פתח-תקווה להוד השרון ביום שישי, ה-22 במארס, משעה 10:00 בבוקר ועד 16:00 ברציפות. פרטים נוספים - בלינק המצורף.

שימו ../images/Emo23.gif : רב שיח על פורנוגרפיה

במרכז סוזן דלאל. תאריך: 22.3.02 - יום ו´. שעה: 9:30 נושא חשוב, נוכחותכן חשובה. להת´ אורין, שמתכוננת לצאת מהבית לכיוון הנ"ל בשעה שלא תאומן בימי שישי.

תוכנית ב-History Channel

על "פרנקנשטיין" היום בלילה ופעמיים מחר. למי שלא יודע, הרומן "פרנקנשטיין" נכתב ע"י הסופרת מרי שלי בהיותה בת 18. התוכנית מדברת על היצירה אבל גם הרבה על מרי שלי עצמה, שהיתה אדם מרתק, עם הורים מרתקים גם הם (אימה, מרי וולסטונקרפט, נחשבת בעיני רבים לאם הפמיניזם). ממליצה בחום. נ.ב. טל, חנה, מה קורה עם הגיליון השני של המגזין?

הפורום ללימודי נשים-ערב יום עיון

הפורום ללימודי נשים עם NCJW ערב יום עיון לכבוד הופעת הספר העבריות החדשות נשים ביישוב ובציונות בראי המגדר בהוצאת יד בן-צבי יו"ר: פרופ´ בילי מלמן הרצאה: פרופ´ גלית חזן-רוקם - האוניברסיטה העברית הספריה הפמיניסטית פרופ´ חנה הרצוג – אוניברסיטת תל-אביב מבט פוליטי על העבריות החדשות ערב העיון יתקיים ביום שני, 18/03/02 ה´ בניסן תשס"ב בשעה 18:00 בבניין רוזנברג למדעי היהדות חדר 01 אוניברסיטת תל-אביב הכניסה משער מס´ 4 (רמנסיאנו) ברח´ קלאוזנר ההזמנה מהווה אישור כניסה לרכב המוזמנים מתבקשים להחנות את רכבם על פי התמרורים והסימנים הקיימים במגרשי החניה

אילת פיינטו-אומנית קוראת תיגר

במוזיאון ינקו דאדא, בעין הוד, מוצגים צילומיה של אילת פיינטו - מעטים מדי - בהם האומנית צילמה את עצמה. יש כאן העזה ויש קריאת תיגר והתרסה אל מול חברה, בה האידיאל הוא עור על גבי עצמות ולא שום דבר אחר. ראיתי ומאד אהבתי. ממליצה. נא למהר באפריל התערוכה יורדת. ןשאלה: אשה שמצלמת את גופה, או מציגה אותו בפומבי, ומדגישה במיוחד ודווקא את האזורים המרופדים בשומן - זה הולך? זה מתקבל? זה פסול? זה מענג? זה דוחה? זה אומנות?

אני הזמנתי את החבורה החיובית הזו

לפרסם כאן. במציאות שבה מורות בוחרות גבר לעמוד בראשן, אמא עדיין שוטפת רצפה בבית בספרי הלימוד, בן בוחר בת בריקודי סו"ש בגן, בנות מופנות ללימודים הומניים ומוציאים להן את החשק מבחירת ערוצי לימוד של "בנים", 88% מורות - וריבוי יחסי מוזר של גברים בניהול, ממוצע הכניסה לסימינרים הוא פסיכומטרי 415 (מעלים בקרוב ל- 500 - ומה רמתן של אלו שכבר במעגל ?), יום לימוןדים קצר נותן גב להנצחת אפלייתן של נשים בכלל בשוק העבודה, בכיתות של ש"ס יושבים 10-15 ילדים מול 40 בשלנו (למי יש זמן להעביר שוויון מהו בכתה של 40 ילדים?) ועוד ועוד - אולי הישועה תגיע דוקא מהצרכנים של אותה מערכת - הילדים עצמם.

טל קר

New member
הופץ אתמול, אבל גם אלי הוא לא הגיע,

הודעתי לחנה, היא תבדוק את התקלה כשהיא תחזור הביתה.

יש מי שתוכל להביא סיכום של מה

שנאמר (אפילו קצר, כלומר - אני ערה לגמרי לזה, שלא לכולם הכשרה פקידותית כמו זאת שלי)? אני מאד אשמח, ותודה מראש.

.inbal

New member
ערב יום עיון? ../images/Emo3.gif

זה לא ערב למוזמנות בלבד, נכון? בעקרון יש לי ניסוי, אבל מסתמן שיהיה מעונן ואני לא אוכל לראות את ה-
שלי, אז אולי אבוא. הנושא מאוד מעניין. הספריה הפמיניסטית זו הוצאה לאור?

כן-כן, ערב יום עיון היות והוא נערך

בשעות הערב ולא לאורך כל היום. ההזמנה היא לקהל בכלל. היות ועשיתי העתק-הדבק, נשארו גם השורות האחרונות. למי שאין הזמנה ביד - לא תתאפשר כניסה עם רכב לתחום האוניברסיטה. אין לי מושג מהי "הספריה הפמיניסטית", אבל אחרי שתהיי (אני לא, כי עובדת מחר בשעות הערב) , תספרי לנו.

אני מתכוונת להעלות את הרשימות

כולן על רשימת תפוצה ב YAHOO או בכלי אחר לקראת הגליון הבא - אם יש הצעות טעניות אשמח לשמוע.

אילנה ס

New member
הרשימות של יאהו

לא תמיד אמינות, למשל כאשר את שולחת attachments וכאשר המכותבים שייכים להוטמייל (בילי לא מוותר בקלות) - הם לא מקבלים את המייל כלל או רק לפעמים. זה מניסיון של ניהול רשימה כזאת. מה שכן, אפשר ללוות את המייל עם הגיליון המצורף - בבמייל נוסף המכיל רק קישור לגרסה המקוונת של הגיליון. אחד מהם וודאי יגיע. בהצלחה ומחכה לקבל את הגיליון.

אני עובדת גם מול תפוז

על הקמת כלי הפצה של הפורטל עצמו, לשימושנו. המגזין אינו מצורף כ- ATTACHMENT, בכל אופן - אלט נמצא בגוף ההודעה

למעלה