לוח מודעות

אני רוצה להשתתף בפרויקט

אבל אני לא יכולה להגיע מחר לפגישה אצל אלון. מלבד פעולה בסניף יש לי גם מבחן ענק בספרות. אז אני מאוד אשמח, אם תוכלו לעדכן אותי על מה דובר, ומתי יש פגישות נוספות.

tali_le

New member
לוח מודעות

אוקיי, מעכשיו אני אשרשר לכאן כל הודעה שתהיה בפורום ופעם בכמה ימים נחדש את זה כיוון שזה יפסיק לקפוץ...

ואם בהמלצות קריאה עסקינן

אז חייבים להזכיר את הקטע הזה... פורסם במעריב, השבת... זה אפילו הומוריסטי...

lior05

New member
יום ללא קניות!

יום חופשי מקניות - Buy Nothing Day יום שישי 23.11.01 אירועים בכל הארץ (בת"א יום עיון, מסיבת רחוב ועוד)

^Meri^

New member
../images/Emo41.gifכולם../images/Emo70.gif להכנס../images/Emo70.gif

השרשור האלטרנטיבי, ביזארי מתמיד...
לא ברור למה אני מזמינה אתכם..מן בקשת מוות או משו כזה...) בברכת, תה-תה-תתם(אני בעד שהיא תהפוך לברכה המסורתית שלנו...מישו מתנגד מצוות השרשור?!) צוות השרשור האלטרנטיבי הראשון...

תגובות אנשים ועזרה !

אני באמת מצפה שתעזרו ולא תתנו לי לעשות את כל העבודה. אם כך אנו נראים כלפי האנשים שרוצים לדעת ולהבין אותנו יותר , אם כך נראה הסדר והתוכן של נוער מרצ זה באמת חבל. אני מקדיש לפרוייקט הזה הרבה מזמני ואיתי עובד פעיל בוגר של נוער מרצ האחד והיחיד דני שמוכן לעזור בכל מה שצריך אבל מצפה לרבה שיתוף פעולה . אנשים זאת רק ההתחלה האתר אמור להיות מעודכן אחת לשבוע עם פינות, לוחות הודעות ועוד ועוד ועוד ....אבל אני חייב רעיונות ותוכן . בשביל התנועה וממנה אתר נוער מרצ בתודה מראש ע"ר אתר נוער מרצ עמרי (אזור שרון שולט) בורשטיין

זה לוח מודעות?

אז גם אני רוצה להשאיר הודעה... השרישור האלטרנטיבי המקורי (כן! לא נמאס לנו ממנו! רוצים להמשיך להנות!!) הולך וגווע מחוסר תגובות (אולי כי נגמרו הנושאים הלא חשובים עלי אדמות?) אנא, עזרו להחזירו לחיים! בתודה, צוות השירשור האלטרנטיבי המקורי

למעלה