כנסו לקומונה שלי על... לינדסי לואהן וללהקה S club 7
G Guy K New member 29/5/04 #3 לוח מודעות מודעות, הודעות, ושאר עניינים לא קשורים - לכאן - וחוץ מזה, התגעגעתי אני עדיין בממפיס, אחזור בעוד מעט. בינתים אני שמח לראות שאתם עוד כאן!
לוח מודעות מודעות, הודעות, ושאר עניינים לא קשורים - לכאן - וחוץ מזה, התגעגעתי אני עדיין בממפיס, אחזור בעוד מעט. בינתים אני שמח לראות שאתם עוד כאן!
S SupeRonit New member 29/5/04 #4 בקשר לסדרה-אין לי כוח לפתוח הודעה שתהייה קשורה לכלום.. זאת רק אני או שהסדרה הזאת נכשלת בהצגת בטן ההריון של ברוק פעם יש לה בטן של חודש שישי פעם רביעי פעם אין לה בכלל ופתאום היא כבר חודש שמיני-ובכלל לא נראית ככה
בקשר לסדרה-אין לי כוח לפתוח הודעה שתהייה קשורה לכלום.. זאת רק אני או שהסדרה הזאת נכשלת בהצגת בטן ההריון של ברוק פעם יש לה בטן של חודש שישי פעם רביעי פעם אין לה בכלל ופתאום היא כבר חודש שמיני-ובכלל לא נראית ככה
S SupeRonit New member 29/5/04 #5 ראית את התמונה בשער ../images/Emo35.gif איזו מצחיקה רון מוס עם עגלה של תינוק,כמו איזה אב במשרה מלאה (וגם בודקת חתימה )
ראית את התמונה בשער ../images/Emo35.gif איזו מצחיקה רון מוס עם עגלה של תינוק,כמו איזה אב במשרה מלאה (וגם בודקת חתימה )
M Mighty Morphin New member 29/5/04 #6 דרך אגב התמונה בשער הפורום לא צריכה להתחלף? כי אם שמתם לב היא כבר מאתמול... נ.ב - חתימה נחמדה
S SupeRonit New member 29/5/04 #7 ../images/Emo51.gif אבל היא לא משונה קצת../images/Emo35.gif ולמה קריצה (אני שואלת למקרה שפיספסתי משהו)
../images/Emo51.gif אבל היא לא משונה קצת../images/Emo35.gif ולמה קריצה (אני שואלת למקרה שפיספסתי משהו)
M Mighty Morphin New member 29/5/04 #8 אמממ....ממש לא פיספסת פשוט החתימה שלך הייתה נחמדה, ואת תמיד כזו אופטימית ושמחה, אז התחשק לי לשים את זה - . אהה, ואם התירוץ שלי לא היה מספיק משכנע את יכולה לבחור בין ל- .
אמממ....ממש לא פיספסת פשוט החתימה שלך הייתה נחמדה, ואת תמיד כזו אופטימית ושמחה, אז התחשק לי לשים את זה - . אהה, ואם התירוץ שלי לא היה מספיק משכנע את יכולה לבחור בין ל- .
S SupeRonit New member 30/5/04 #9 איזה חמודה ../images/Emo13.gif לא שמתי לב שאני תמיד כזו אופטימית ושמחה אבל אני שמחה שזה מה שאני מקרינה וכל התירוצים משכנעים
איזה חמודה ../images/Emo13.gif לא שמתי לב שאני תמיד כזו אופטימית ושמחה אבל אני שמחה שזה מה שאני מקרינה וכל התירוצים משכנעים
S SupeRonit New member 30/5/04 #10 חמוד* ../images/Emo9.gif (לא הבנתי את הכרטיס האישי שלך-אם הסימן שרשום שם הוא של בן או בת,אז "הימרתי" לפי הצבע)
חמוד* ../images/Emo9.gif (לא הבנתי את הכרטיס האישי שלך-אם הסימן שרשום שם הוא של בן או בת,אז "הימרתי" לפי הצבע)
S SupeRonit New member 30/5/04 #12 אני לא יודעת למה נכנס לי לראש שאתה והרגלים,כמו שאתה יודע-קשה לשנות.. בכל מקרה אני אשתדל לזכור (אחרי הפדיחה של היום,בטח זה יהיה מהר מאוד )
אני לא יודעת למה נכנס לי לראש שאתה והרגלים,כמו שאתה יודע-קשה לשנות.. בכל מקרה אני אשתדל לזכור (אחרי הפדיחה של היום,בטח זה יהיה מהר מאוד )