לוח מודעות

Gabriella2009

New member
לוח מודעות

היי שלום, אני מאוד רוצה להכין לעצמי לוח מודעות עם לוח שנה או בלעדיו. מיוחד.. האם יש לכם רעיונות או קישורים להדרכה? תודה מראש. וצם קל!

דוריק30

New member
לוח מודעות

יש כמה אפשרויות ללוח מודעות: לקחת מסגרת של תמונה- בלי הזכוכית והקרטון- לקחת חוט דייג וללפף סביב המסגרת. את ההודעות תוכלי לחבר עם אטבי כביסה. אפשר לצבוע את המסגרת וגם לקשט את האטבים. יש אטבים קטנים וצבעוניים מעץ. לוח שעם/מגנט - זה הכי פשוט ואפשר לקשט את הסיכות או המגנטים חתיכת זכוכית שעליה את יכולה לכתוב עם טושים מחיקים למעשה אפשר להכין לוח מודעות מהרבה חומרים, לאו דווקא ברורים מאליהם ולהוסיף חוט דייג/רפיה. כמו: 2 בקבוקי שתיה ואז הלוח יכול לעמוד על השולחן, מסגרת של מסך מחשב, ליצור דמויות/חיות מעיסת נייר ושגם הם יעמדו. לגבי לוח שנה: אפשר להדפיס במחשב ולכל חודש לעשות מאפיין אחר בנערותי הייתי מכינה בעצמי לוח שנה, משרטטת, צובעת, כותבת. יש בזה משהו ייחודי ואישי. זה לוקח זמן אבל שווה כל רגע אני מניחה שאת הלוח שנה אפשר לחבר בקלות ללוח המודעות מקווה שעזרתי, ואם לא- תכתבי ואנסה לחשוב על עוד רעיונות. שיהיה שבוע טוב

Gabriella2009

New member
אהבתי מאוד את הרעיון עם המסגרת ואטבי הכביסה

את יודעת איפה ניתן למצוא חנות יצירה עם מסגרות לא קטנות כל כך כמו של תמונה בתל אביב? אהבתי מאוד,תודה רבה!

דוריק30

New member
חנויות יצירה

ממה שאני זוכרת, יש אחת בסנטר- מאי ארט, יש חנות ליד עזריאלי- פנאי לי, ברחוב נחלת בינימין אחרי הדוכנים- ארטא ובטח יש עוד. את יכולה לבדוק גם בחנויות צילום מסגרות בכל מיני גדלים, אבל לדעתי זה יקר יותר שמחה שאהבת- נשמח לראות תוצאות ואולי גם את התהליך שיהיה לך בהצלחה דוריק

Gabriella2009

New member
אשתדל לעלות גם את התהליך

השבוע אני נוסעת לחו"ל אז אחריו, אני כבר אברר והכין משהו

למעלה